Kuna postkasti on tulnud mitmeid kirju teemal et mis ma arvan palju eest müüksin Rekordit siis tegin asja kõigile nähtavaks ja ei hakka salgama et see on see raha mille eest võib loovutada, siis ka näha kes on tõsine huviline. Selle raha eest põllurallikaks ikka ei lähe! link:
http://auto.motors24.ee/vehicles/361764 ... -1986.aspxLisan et üks paak tekkis ka mis ilmselt ei leki.
Plus see et katkist esistanget olen siin vaigutanud juba omajagu aega, kuju on juba käes ja tugevus saavutatud, kui pilte tekib siis kui asi juba päris valmis saama hakkab.
Nagu ma lubasin siis esialgu ma autot ei puutu ja miskit ei muuda. Riiulisse sai ostetud vaid omajagu kütusevoolikut ja üks uus filter, ning üks töötav küttepump veel.
Külge sai pandud ka lisakaugtuledega iluvõre Hella.
Ning üks asi sai ka veel korda aetud ja üks segadus mis eespool piltidela paistab sai ka korda.
Nimelt paberid.
Piltidele on sattunud minu süül teised paberid ja teised numbrid.
Õnnestus ülesse leida auto omanik ja temalt saada passi mõlemad pooled, ülla-ülla, 1998 a on vaid ülevaatus olnud. Seega kõik muu aeg on vist garaazis seisnud ja see näitab et üks omanik siin kõik aeg olnud . Passis kõik andmed õiged. Õiged numbrid ka olemas ja nüüd siis igati legaalselt minu käes. Pole paha Kuusankoskist tagasi ostetud auto kohta, kuigi jah paberite eest pidi lisakulu välja käima. Aga mis sa ikka teed kui vaja on. Omahind selle käigus loomulikult tõusis.
Seniks aga : Deutchland über Alles! Sieg Hail! elagu vana saksa raud! Kes tuleb päriselt ka võtab kätte ja ostma tuleb ning on nõus saksa potiga pilti tegema siis kingin kaasa saksa poti.