_siim_ kirjutas:
Kas map sensori voolik on 6igesti yhendatud?
Jeesh.
Toda teist egr voolikut mul polegi külles, peksin tolle seest tyhjaks ja egr torule lõikasin plekist pimeda vahele. Kuulsin , et nõndaviisi pidi parem olema.
Samas kui m6elda , et osa pille on tehasest ilma egrita juba , kas siis neil on ajus mingi teine soft?
Oskab keegi kommenteerida ?
Teine keiss , mis me täna proovisime , et sõber toppis näpu karteri tuulutuse ette ja mingi kolme sekundi pärast ära v6ttes oli kõrvaga kuulda suss , mis näpu eest ära v6ttes tuli.
Ee rõhk sees? Muidu õhupuhastist turpsi minev toru on igati õline ja mootril on ka üsna suur õlikulu.
Turpsis ei saa viga olla , kuna eelmise mootriga oli õlikulu null 0w-40 õli oli ka sees.
Praegu valan aegajalt KaMa3 õli peale.
Tegelt oleks soodsalt 20 eest saada uus kaanetihend , aga ma ei ole ju kindel , kas viga on selles? Samas kui laiali, siis v6iks ju vahetada ka klapisääretihendid , need ei maksa mitte muhvigi.
Aga kas kindlasti peab panema uued poldid ? Öelge nüüd kegi , et v6ib vanad ka panna? Mul niikuinii dünamomeetrilist v6tit pole , pärast väänaks kogu j6ust kinni ja käib küll ?
Teine keiss on see , et kas keegi oskab öelda kust august seda õli pannakse? Kasti juhipoolelt küljelt leidsime punni , seda lahti keerates tahtis õli tulla , aga panime käima ja siis läks kasti väga väike tilk õli. Mis on aga kahtlane on see , et kui mootor maas käis , siis jooksis ju radikatäis atfi maha.
Noh muidu käigud kõik töötavad ilusti , ainult kohaltv6tt on viivitusega. Eriti , kui pidurdada hoog maha ja siis kiirendada.