Asjaolude kokkulangevuse tõttu sai üks punnsilm endale soetatud. Hetkel selle isendiga veerenud umbes 80km ja muljed on positiivsed.
Tahtsin endale mugavat taga-või nelikveolist masinat ja vaatasin ka mõningaid audisid ja bmwsid aga .. otsustasin ikkagi MB kasuks. Kuna ma olen viimased pool aastat sõitnud 2006.a E klassiga, suurenes mu "armastus" mersude vastu veelgi rohkem. Vaatasin ka C klassi mersusid, aga jõudsin arusaamale, et ruumi võiks autos tiba rohkem olla, seega välistasin ka CLK(kupee), mida varem nillisin.
Aitab jutust - mõned andmed ja pildid.
*ÜldandmedMootor: 3.0 / 100kW
K. kast: automaat
Kütus: diisel
LS: 232000
ER: 1998
Lisadestroolivõimendi, kesklukustus(puldiga), ABS pidurid, püsikiirushoidja, 4x el. aknad, valgustusega peeglid päikesesirmides, iluliistud salongis(puit), jalamatid(kummist), välistemp. näidik, tagaklaasi soojendus, päevasõidutulede automaatne lülitus, veokonks, nahkkattega rool, topsihoidjad(ees), el katuseluuk + peeglid, turvapadjad, signalisatsioon, soojendusega peeglid, stereo(CD)
Hetkel on all 17' valuveljed koos pea-aegu tutikate Continental lamellidega.
Kõik üldine ja vajaminev on olemas.
Plaanidest- vahetada ära õlid / filtrid
- tagasilla puksid
- uued pidurikettad + klotsid
- käsipidur korda
- el. katuseluuk korda
- uued uksepolstrid
- korralik helisüsteem
- Xenon tuled
Hetkel teostatud- korralik välipesu
- seest kiire tolmar
- kinnitatud tagumine iste - oli lahti, sest eelmisel omanikul oli vaja akule ligi pääseda
- paigaldatud uus kojamees
Homme või ülehomme on probleemide kõrvaldamise aeg.
Mõned öised udused pildid, varsti teen korralikumad: