rio kirjutas:
kas lihtsam ja lõpp kokkuvõttes odavam ei tuleks uus, juba üleni galvaniseeritud bodyshell inglismaalt osta?
Kuna need vanemad mini kered mädanevad kiiremini kui sügisesed õunad siis hiljemalt 10 aastaga on see kere samas, kui mitte hullemas seisus.
Lihtsam on ta kindlasti aga kuidagi tuleb aega sisustada surma oodates, kes kasvatab pull kes ehitab Mini
Uus kere on £5,749.99 (hind käibega) + pere puhkus, et ära tuua. See, et minu kere on praegu selline nagu ta on on lihtsalt minu enda süü, kuna tegin kõik jumala valesti palju aastaid tagasi kui ostsin selle auto. Nüüd olen töötand juba palju aastaid selle töö peal.
Iga pästetud rümakas mädaneb ära 10 aastaga.
Nagu vanaisa armastab öelda, et kõik sinu ümber on hullud kui sa millegia sõidad tänaval!
Kirjutan siia väikse juttu elust, kui olin mini valmis saand siis esimeses parklas pani üks tatt uksega elu paugu külje sisse mille peale konna isa lubas pikku närimist panna kui palju lõugan ja sõiman. Ajasin oma asja ära poes ja läksin panin mini ukselingiga peaegu läbiva augu selle konna isa autole

Kas on siis mõtet päris segi pöörata ehitamisega kui seda kadetusest aind hävitada tahetakse igal sammul???