Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 18.05.2012 12:18 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Kas on siis keeruline raisata ööpäevast umbes 5 sekundit, et panna telefon õhtul juhtme otsa, et sealt hommikul 100% laetud akuga kasutusse võtta? Mul on juba käe sisse kulunud, et iga õhtu, vahet ei ole, palju akut alles on, viskan telefoni juhtme otsa.

Nutitelefon imebki palju akut. See ei tohiks üllatusena tulla. Kui eesmärk on täiel rinnal autonoomsust nautida, tuleb osta mingi lihtne dumbphone. Jah, vanasti oli rohi rohelisem ja akut kestsid nädalate kaupa, aga nagu näha, on elektroonika areng olnud kiirem, kui akude areng. Leppige sellega.

Kuna aku eluiga loetakse laadimiskordades, siis loll teguviis, kui just tõesti päevaga läbi ei saa. Mul isal ka loll komme autos jne koguaeg juhe taha lükata ja ega tal akud ei pea ka. Mina saan Iphonega ikka nädalas paari laadimisega läbi, aga ega ma väga ei kasuta ka peale helistamise. Paar korda nädalas äkki netist midagi ja bluetooth on ka enamasti sees, sest autos FMile muusika saatja, mis oskab iphonest lugusid mängida, vahetada jne.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2012 12:55 
Kasutaja avatar

ht99 kirjutas:
Oskab keegi soovitada sellist mobiili, mis oleks vastupidav, tugeva korpusega, eelistatud nuppudega, aga võib ka puutetundlik. Hea aku vastupidavus ning kõige tähtsam mis peab küljes olema on see, et kui keegi helistab, siis telefon ütleb helistaja nime.
Uuena tahaks poest osta.
Hetkel endale silma jäänud E52. Oskab keegi veel miskit soovitada?

Nokia 700 näiteks. Päris lihtne ja väga ilus. Teiste markide kohta ei oska midagi öelda...

https://www.elisa.ee/et/Eraklient/Pood/p/nokia/700

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2012 13:51 

dellu kirjutas:
Kuna aku eluiga loetakse laadimiskordades, siis loll teguviis, kui just tõesti päevaga läbi ei saa. Mul isal ka loll komme autos jne koguaeg juhe taha lükata ja ega tal akud ei pea ka. Mina saan Iphonega ikka nädalas paari laadimisega läbi, aga ega ma väga ei kasuta ka peale helistamise.

Mingid toetavad faktid ka jutule?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2012 16:25 
Kasutaja avatar

Samsung galaxy s plus endal. Esimene päev laadisin kaks korda, sest uus asi ja alles õppisin seda enda jaoks seadistama. Praegu on nii, et aku peab 2-3 päeva, 3G kogu aeg sees ning ekraan automaatse peal. Räägin kuskil keskmiselt 2-3 tundi kuus ja hommikuti kohvi kõrvale sihin uudiseid või FB-d. Ei saa absoluutselt millegi üle kurta. Kuna androidid võtavad paratamatult rohkem akut, siis on neil väga palju erinevaid app killereid ja battery savereid. See et keegi ei oska piisavalt telefoni kasutada ja viriseb aku üle, siis palun väga, tootevalik ju suht lai...

Kaspar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2012 16:55 
Kasutaja avatar

101 põhjust miks mitte osta Windows Phone 7.5 operatsioonisüsteemiga nutitelefone

http://adf.ly/8fnLJ

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2012 17:20 
Kasutaja avatar

Soovitan kõigile huawei osta , kukkus trepist alla ja astusin peale , ning ekraaniklaas on pealt pilbasteks täiesti.

Ja ekraani puutetundlikus töötab 100% , isegi mõrade pealt ja igaltpoolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2012 17:51 

Sai täna veidike Galaxy SIII näpitud ja esmamulje oli väga kõva! Välimine disain ( korpus, kuju ) on küll siiski üpriski kummaline ja minu silmis lausa kole, kuid sisu, raud ja jõudlus on muhedad. Eks kui müügile paisatakse, siis on ka hind muljetavaldav :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2012 17:56 
Kasutaja avatar

oskab keegi ka öelda, kuskohast võiks leida vanakooli korralikke telefone? :D ala nagu Nokia 1110 jne? või on kellelgil veel pakkuda? olen hetkel nö. oldskool laine peal :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2012 19:14 
Kasutaja avatar

Turbiinipoiss kirjutas:
101 põhjust miks mitte osta Windows Phone 7.5 operatsioonisüsteemiga nutitelefone

See nii subjektiivne, mina kes kasutan telefoni ütleks et enamaks kui ainult helistamiseks, siis on sellest küll.

Wifi olemas, hea suur ekraan et netis käia, meile lugeda ja neile vastata, GPS.
Ainuke miinus vb tõesti et ei saa nn juhe sappa ja asju tõmmata telefoni otse.
Aga kõik muu töötab ja telefon on kiire ja sujuv.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2012 20:56 

ht99 kirjutas:
Turbiinipoiss kirjutas:

See nii subjektiivne, mina kes kasutan telefoni ütleks et enamaks kui ainult helistamiseks, siis on sellest küll.

Wifi olemas, hea suur ekraan et netis käia, meile lugeda ja neile vastata, GPS.
Ainuke miinus vb tõesti et ei saa nn juhe sappa ja asju tõmmata telefoni otse.
Aga kõik muu töötab ja telefon on kiire ja sujuv.

Selle jaoks on Dropbox :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2012 23:41 

Endal HTC Desire HD ning olen väga rahul. Aku vastupidavus sõltub kõik sellest kuidas kasutada ja laadida. Lihtsalt uudiste lugemiseks ja meili jaoks peab 2-3 päeva vastu, aga kui juba mingeid mänge mängida siis saab päevaga ikka otsa. Filmide koha pealt võin öelda, et keskmise filmi (1h 30min) jaoks võtab akut kuskil 40%, mis ei ole minu arvates üldse paha.
Sygic GPS muidu väga mõnus programm mida kasutan ja lisaks 2 eesti app'i, mis kasuks tulevad: Kutsu Takso ja TanklaGPS pro. Viimasega saab siis ülevaate bensiinihindadest erinevates tanklates ja ka asukoha kohe teada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2012 08:16 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
killer666 kirjutas:
Soovitan kõigile huawei osta , kukkus trepist alla ja astusin peale , ning ekraaniklaas on pealt pilbasteks täiesti.

Ja ekraani puutetundlikus töötab 100% , isegi mõrade pealt ja igaltpoolt.

Ja sõbral kooles lihtsalt uudiseid lugedes ära.

No ma ei tea , mul on ikka tajooba kukkunud , nainegi viskas korra vasta seina ja korra kukkus vanni. Uskumatult sitke vennike on see ikka. Ise lasin teise softi peale ja peale seDA l6ppes ka suuremosa hangumistest ära-

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.05.2012 23:41 

Dellu: Iphone aku peab müstiliselt ja seda teiste nutifonidega võrrelda ei saa. Mul oli eelmine telefon ka iphone ja selle aku kestis nädala, kuigi kasutasin teda päris korralikult. Sõbra Iphone on juba 5a vana ja seegi kesta teise omaniku käes müstiliselt nutitelefoni kohta.
Nüüd olen pea aasta SE Arc`i kasutanud ja aku peab max kaks päeva. Sedagi vaid siis kui on jõuga gsm`i peale pandud.
Akust enamuse sööb ekraan. Ilmselt need mikroskoopiliste ekraanidega end nutitelefonideks nimetavad asjad suudavad kauem, kui paar päeva vastu pidada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 20:01 

Mille poolest iPhone 4S on halvem kui 4?
See jutt õige, et aku nõrgem ja "ekraaniklaas" õhem?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.05.2012 00:33 

ccve kirjutas:
Mille poolest iPhone 4S on halvem kui 4?
See jutt õige, et aku nõrgem ja "ekraaniklaas" õhem?

Halvem iP 4S kindlasti pole. Aku teema seisneb selles, et kuna 4S'l on Retina displei ja võimsam protsessor siis on ka voolutarve suurem. Lisaks veel soft, mis peal on. Erinevate softi versioonidega on olnud probleeme 4S'l, eelkõige mis puudutab aku kestvust. Nendele on üldiselt lahendus netist leitav, samuti sõltub aku kestvus erinevate võrkude seesolemisest, ekraani heledusest jne. Ekraaniklaasi kui sellist iPhonel erladi polegi, see on displeiga(lcd) koos. Ja kuna 4S on Retina displei kasutusel, siis see tõenäoliselt vanast erineva ehitusega. Ekraaniklaasi paksus vast pole kõige olulisem näitaja antud ekraani juures. iPhone 4 on tegelikkuses tehniliselt poolelt sama mis 3GS, vaid disaini on muudetud. Seega mina igal juhul võtaks 4S ligi, kuna seal ka tehnilisi näitajaid parendatud. Oluliselt kiirem, parem kaamera, teravama pildiga ekraan jne.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis