karlpoiss kirjutas:
Inimesed ikka haiged koonrid küll, ise valin ka tel. et saada kiiret ja konkreetset vastust.
Ära nüüd üle ka pinguta. Milles see koonerlus väljendub? Tänapäeva minutihind on ikka suur näitaja küll.
See on juba "tilganäppijate" teemas läbi arutatud.
Põhjuseid võib olla mitu, näiteks:
1) Inimene ei saa koguaeg helistada või ei taha helistada (kas parasjagu kohas kus ei saa või taha)
2) Kui ma teen näiteks hinnauuringut, siis ma kirjutan ühe korra oma soovi valmis ja saadan näiteks 20 kohta. Tüütuks läheb koguaeg sama juttu rääkida, teine pool veel kindlasti seisukohal, et ta suudab sulle ka midagi samaväärset pakkuda, kuigi sa tead mida tahad
3) ...
Ja konkreetne on just dokumenteeritud vastus, ei ole pärast midagi soiumist, et telefonis lubati ühte hinda ja pärast on teine.
Sellist "osjat" kindlasti kehvemaks pidada ei saa, aga eks mõnele käib see tänapäeva tehnika üle jõu, kui tõesti interneti ainult korra nädalas küla raamatukogus saab. Ma arvan et vähemalt pooled oma tehningutest olen kindlasti elektroonilisel kujul ära ajanud. Palju lihtsam on näiteks saata kaart mingi asukohaga kui seletada mitu minutit, kust keerata ja kuhu tulla.
Eks iga uus tehnika võtab natuke aega kohale jõuda, saksamaa autokuulutustes ka tihti "keine e-mail" ja siis veel nõuavavad pärast helistamist faksi saatmist, et ikka soovid osta seda autot jne

.