Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 23.05.2025 02:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 22.05.2012 07:17 

Ei juhtunud täna, juhtus eile õhtul kella 21 paiku, kui sai minna Tartusse uue auto järele. Umbes 30km enne Tartut jäi silma üks tumeroheline Passat, mis pendeldas teeservast teeserva, lasi kurve ulmeliselt pikaks ja oli muidu väga veidra sõidustiiliga. Sai siis ühendust võetud politseiga, et ilmselt on Passati juht joobes. Paluti mul siis sellel Passatil sabas püsida ja teada anda, kui auto kuhugipoole ära keerab. Kuna Jõgevalt patrull järgi ei jõudnud, siis jälitasin Passatit kuni Raadi ringteeni, kus siis Tartust väljasõitnud patrull talle sappa keeras. Passatijuhil oli tõsine katsumus ringtee ületamine ja sõitis otse üle ohutussaare, kus ta rehvi lõhkus. Politsei võttis ta muidugi kohe maha, pandi puhuma. Passati roolis oli üks ca 65a vanamees, kes autost väljudes oleks peaaegu ümber kukkunud, niivõrd raskes joobes oli teine. Politseinik tuli minu juurde, tänas ja ütles, et mehel on üliraske joove.
Kuidagi õilis tunne oli, et oleks nagu midagi asjalikku teinud vahelduseks.
Ahjaa, auto sai ka ära vahetatud! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 07:23 

Moose kirjutas:
maika kirjutas:
... siis tämbasin lapa mõnuga kickini välja traavisin mööda ... ise olin avensisega siis :D

Harri_K kirjutas:
Tänagi mingi lohh toyotaga tegi sellise möödasõidu, et no oleks võinud filmile saada.

:D

Ma olin volvoga. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 08:13 
Kasutaja avatar

Vuffel kirjutas:
Ei juhtunud täna, juhtus eile õhtul kella 21 paiku, kui sai minna Tartusse uue auto järele. Umbes 30km enne Tartut jäi silma üks tumeroheline Passat, mis pendeldas teeservast teeserva, lasi kurve ulmeliselt pikaks ja oli muidu väga veidra sõidustiiliga. Sai siis ühendust võetud politseiga, et ilmselt on Passati juht joobes. Paluti mul siis sellel Passatil sabas püsida ja teada anda, kui auto kuhugipoole ära keerab. Kuna Jõgevalt patrull järgi ei jõudnud, siis jälitasin Passatit kuni Raadi ringteeni, kus siis Tartust väljasõitnud patrull talle sappa keeras. Passatijuhil oli tõsine katsumus ringtee ületamine ja sõitis otse üle ohutussaare, kus ta rehvi lõhkus. Politsei võttis ta muidugi kohe maha, pandi puhuma. Passati roolis oli üks ca 65a vanamees, kes autost väljudes oleks peaaegu ümber kukkunud, niivõrd raskes joobes oli teine. Politseinik tuli minu juurde, tänas ja ütles, et mehel on üliraske joove.
Kuidagi õilis tunne oli, et oleks nagu midagi asjalikku teinud vahelduseks.
Ahjaa, auto sai ka ära vahetatud! :rokib

Nüüd tuleb raudselt kaks lehekülge juttu sellest kuidas sa üritad ilgelt maailma parandada :D :D

Aga respekt, enamus inimestel poleks ilmselt viitsimistki asjaga tegelda :)

Aga nägin unes, et volvol on sisemine vasak veovõlliots pilbasteks :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 08:49 
Site Admin
Kasutaja avatar

Krt, eile õhtul ei saanud Viru parkimismajast välja, kuna kaardiga tasumisel automaat muudkui ködises "Autoriseerimise viga". Sain kuidagi lõpuks ikka teise kaardiga. Sulli kah polnud, ning keskus ise juba kinni :kill Ja kinopiletit kah ei tunnistanud, et alet saada. Rohkem kunagi sinna ei roni, vaid jään truuks oma vanale lemmikkohale - Rotermanni maa-alusele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 11:43 

viru automaadid panevad pidevalt pange... ei aktsepteeri nad kino piletit ega kaubamaja enda tsekki ega miskit. samas teinekord töötavad ideaalselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 12:35 
Kasutaja avatar

wax kirjutas:
Krt, eile õhtul ei saanud Viru parkimismajast välja, kuna kaardiga tasumisel automaat muudkui ködises "Autoriseerimise viga". Sain kuidagi lõpuks ikka teise kaardiga. Sulli kah polnud, ning keskus ise juba kinni :kill Ja kinopiletit kah ei tunnistanud, et alet saada. Rohkem kunagi sinna ei roni, vaid jään truuks oma vanale lemmikkohale - Rotermanni maa-alusele.

Mida vaatamas käisid? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 12:48 
Site Admin
Kasutaja avatar

The Dictatorit loomulikult :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 12:49 

krss kirjutas:
E võtab ikka tõsiselt muigama, milline on teiste liiklejate eelhäälestatus vastavalt sellele, millise autoga liiklen

Pole mõtet enda elu raskesks teha ja igasugu teooriad toota, et mis keegi sinust arvab... Eriti kui see jääb ühepoolseks ja ei saa kunagi teada mida teine osapool antud olukorras mõtles.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 13:00 
Kasutaja avatar

Huvitav kas ainult minule ei jää silma need igasugu trügijad, ettekeerajad ja muidu ülbikud :D Sessuhtes, et olen ka igasuguste erievate autode ja automarkidega linnas ringi sõitnud ja pole küll tunnet olnud, et mõne autoga mind rohkem vihatakse või midagi sellesarnast :D Vähemalt mitte niiväga, et see mulle hingele rõhuks :D

Äkki selline asi toimubki ainult tallinnas ja ülejäänud eestis on normaalsed inimesed? Sessuhtes, et kui ühekorra tallinnas käisin oma autoga siis jäin küll kohe mingile mersuvennale ette kui ühte silesäärset üle ülekäiguraja lasin :D Kohe tuli tagantpoolt signaalitamine.. siis kui liikuma sain läks tee kohe kaherealiseks, siis otsustasin ka tallinnastiili teha ja kui mersuvend hakkas must kohe hooga mööda pressima siis kiirendasin ette talle millepeale tüüp tuurid maha võttis :rokib Vot selline reisser.

Ühesõnaga tegelt täpselt nii nagu mina arvan teistest liiklejatest, arvavad teised ka minust.

Viimati muutis Moose, 22.05.2012 13:02, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 13:01 
Kasutaja avatar

Sellesuhtes jah, kui te ütlete et trügijaid pole ja asukoht märgitud Võru, siis ma ei imestagi.
Tallinnas on ikka igasuguseid, aga erutuda nüüd selle pärast pole küll mõtet.
Rahulikult sõidad oma sõitu, siis pole hullu midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 13:03 
Kasutaja avatar

No tartu iseenesest peaks ka juba suht suure liiklusega olema ja igasugu lambaid sisaldama, aga no tee mis tahad ma ei ole küll sellist asja täheldanud nagu siin osad räägivad :D Ja minuarust on isegi osad tartlased siin vahepeal rääkind kuidas kõik liiga teevad kui mõne lahjema autoga sõita..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 13:07 

Sa sõidad liiga vähe/valedel aegadel/valedes kohtades. :D Eks ta muidugi oleneb oma sõidustiilist ka muidugi, kuidas teised sind segavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 13:17 

siukest varianti liikluses pole, et kõik õnnelikud on. On 2 varianti. Kas teised segavad sind või segad sina teisi. Kui sa pole täheldanud, et sulle keegi jalgu jääb või teised imelikke liigutusi teevad, siis tähendab, et sõidad ise kahtlaselt. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 13:20 
Kasutaja avatar

See teooria tundub ehk isegi reaalne :D Kuigi ma üritan kellelegi mitte jalgu jääda ja pole veel linnapealt nurinat ka kuulnud, et mingi oranz volvo lollusi teeks :D St aeg on näidanud, et sellise autoga läheb igasugune info päris kiiresti liikvele :D

Hetkel kaalun, kas vahetada volvo ära sõitva ja tiptop oleva sigulli vastu või mitte... raske valik :err Ega iseenesest sellest seisvast volvost ka kasu pole kuna osta teda keegi ei taha ja vahetusvarianti tuleb ka ikka isuga otsida.. hetkel üks on soolas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 14:57 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Sääsed võiks keegi ära kaotada, siin jõe lähedal on ikka päris metsik, ma pole nii palju näinudki neid.

Hommikul pidin kell 5 ärkama ja sõja toas maha pidama. Siis tõmbasin teki üle pea ja magasin seitsmeni.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 360, 361, 362, 363, 364, 365, 366 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis