Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 83 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Calibra 2.0 85kw Raxxx18
PostitusPostitatud: 27.05.2012 10:56 
Kasutaja avatar

bemarimees kirjutas:
viska need spoilad küljest ära ja tee uus pilt autost...või meeldivad need roppused seal? uus orig. stange ei tohiks ju üle 10euri maksta ma pakun.

Orginaal stange maksab kuskil 20-40 euri ,oleneb müüjast ja stange seisukorrast .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 12:22 
Kasutaja avatar

Praegu need on kuna mul pole sinna midagi asemele panna, linnakorteris elades eriti ei tee ka neid asju,

Ja originaalstange kohta pole nagu eriti uurinud ka,
Alvadi autopoes maksab see pea 100€ (uus nagu mainisite)

Siiski otsin midagi mis lihtsalt saaks külge panna, ei pea ju uus olema, niikuinii tuleb sinna mingi adekvaatne lisa peale, :)

Aga ega jah, kasutajalt wtf_ osteti isegi katkine stange ära, ja ega neid nii lihtsalt saada polegi,

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 15:49 
Kasutaja avatar

Kas saaks veel pilte? Tundub olevat seesama "stiilne" pill mis perse maas mööda rakvere linna ringi sõitis üksvahe. Kui veel inimesed taga olid, siis konaruste peal käis sumpa vastu maad ja sädemepilv taga. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 21:12 
Kasutaja avatar

Tee omale teene ja viis see pressi alla ära . Kui said alla kuusakoski hinna siis teenid vahelt ka ju :)
Fakt on see, et sellel autol enam tagumisi poolraame olemas pole ja nende taastamine ei tasu vaeva ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 21:19 
Kasutaja avatar

arsi kirjutas:
Tee omale teene ja viis see pressi alla ära . Kui said alla kuusakoski hinna siis teenid vahelt ka ju :)
Fakt on see, et sellel autol enam tagumisi poolraame olemas pole ja nende taastamine ei tasu vaeva ära.

Nagu see härra mainis seisab tal ilusti keevitus käes ,kui sel autol ongi poolraamid läbi ,siis päev tööd ja need on jälle olemas .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 21:31 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
arsi kirjutas:

Nagu see härra mainis seisab tal ilusti keevitus käes ,kui sel autol ongi poolraamid läbi ,siis päev tööd ja need on jälle olemas .

Ma teen pudeli sellele mehele kui ta päevaga need korralikult välja voolib. See polegi nii lihtne, esmalt pead sa vanad eemaldama kere küljest .. ja seda mitte rällakaga vaid korralikult puurides... siis tuleb põhi poolraamide alt ära lappida, et oleks koht kuhu uued keevitada.
Lõppkokkuvõteks ei tasu see nuss ennast kuidagi ära. See mudel pole veel nii vana ja väärtuslik, et seda taastada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 21:34 
Kasutaja avatar

[quote="Vanaisavecu"
Fakt on see, et sellel autol enam tagumisi poolraame olemas pole ja nende taastamine ei tasu vaeva ära.[/quote]
kui sel autol ongi poolraamid läbi ,siis päev tööd ja need on jälle olemas .[/quote]
Ühe päevaga ei tee sa mitte munnigi. Oled lappinud kunagi neid ? Olen kõrvalt näinud kuidas vanal askonnil ehitati poolraamid täiesti uued ja ei olnud see midagi nii lihtne ja meeldiv töö.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 21:47 
Kasutaja avatar

Eks kõik olene kuidas teha . Kui lihtsalt plekitükk peale keevitada siis pole jh midagi rasket .

Sul nende küljelaiendite all ikka plekk ka alles ?
Originaal stangede ja muuga korralik cali on kõige kenam ikka . Eriti kui kena velg ka all .
Aga mis ikka . Julget pealehakkamist .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 21:49 
Kasutaja avatar

Tõnn kirjutas:
[quote="Vanaisavecu"

kui sel autol ongi poolraamid läbi ,siis päev tööd ja need on jälle olemas .[/quote]
Ühe päevaga ei tee sa mitte munnigi. Oled lappinud kunagi neid ? Olen kõrvalt näinud kuidas vanal askonnil ehitati poolraamid täiesti uued ja ei olnud see midagi nii lihtne ja meeldiv töö.[/quote]
See üks päev oli lihtsalt näide ,enamus keevitustöid auto juures ei ole meeldivad ,aega nõuavad nad kõik ,aga fakt on see ,et see korralike Calibraid on vähe järgi ,vähe on neid kes viitsivad keevitada ,remontida jne ,enamasti on nende autode saatus käest kätte rändamine ja lõpuks emeksis lõpetamine .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 21:57 

Mai saa aru kaua sa vanaisavecu jõuad kaitsta iga üht kes osatab calibra ja siis temale öeldakse et osta pigem korralik pill ........

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 21:58 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
Tõnn kirjutas:
[quote="Vanaisavecu"

kui sel autol ongi poolraamid läbi ,siis päev tööd ja need on jälle olemas .

Ühe päevaga ei tee sa mitte munnigi. Oled lappinud kunagi neid ? Olen kõrvalt näinud kuidas vanal askonnil ehitati poolraamid täiesti uued ja ei olnud see midagi nii lihtne ja meeldiv töö.[/quote]
See üks päev oli lihtsalt näide ,enamus keevitustöid auto juures ei ole meeldivad ,aega nõuavad nad kõik ,aga fakt on see ,et see korralike Calibraid on vähe järgi ,vähe on neid kes viitsivad keevitada ,remontida jne ,enamasti on nende autode saatus käest kätte rändamine ja lõpuks emeksis lõpetamine .[/quote]
Teeme Vanaisavecule asja huvitavamaks. Kui Lasilasse sisse kolin ( sügisel ehk ) tuleb Vanaisavecu minu juurde koos oma autoga. Ma annan kõik vajalikud tööriistad ( välja arvatud materjal ) ja 10 tundi aega. Kui selle 10 tunni jooksul saab poolraamid vahetatud ja auto taas ratastele siis on Vanaisavecu 200 euro võrra rikkam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.05.2012 22:07 
Kasutaja avatar

arsi kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
Tõnn kirjutas:
[quote="Vanaisavecu"

kui sel autol ongi poolraamid läbi ,siis päev tööd ja need on jälle olemas .

Ühe päevaga ei tee sa mitte munnigi. Oled lappinud kunagi neid ? Olen kõrvalt näinud kuidas vanal askonnil ehitati poolraamid täiesti uued ja ei olnud see midagi nii lihtne ja meeldiv töö.

See üks päev oli lihtsalt näide ,enamus keevitustöid auto juures ei ole meeldivad ,aega nõuavad nad kõik ,aga fakt on see ,et see korralike Calibraid on vähe järgi ,vähe on neid kes viitsivad keevitada ,remontida jne ,enamasti on nende autode saatus käest kätte rändamine ja lõpuks emeksis lõpetamine .[/quote]
Teeme Vanaisavecule asja huvitavamaks. Kui Lasilasse sisse kolin ( sügisel ehk ) tuleb Vanaisavecu minu juurde koos oma autoga. Ma annan kõik vajalikud tööriistad ( välja arvatud materjal ) ja 10 tundi aega. Kui selle 10 tunni jooksul saab poolraamid vahetatud ja auto taas ratastele siis on Vanaisavecu 200 euro võrra rikkam.[/quote]
Sügiseks on minu auto keevitustööd ammu lõpetatud ja unustatud ja ma ei ole öelnud ,et mina suudan need poolraamid päevaga vahetada ,muideks Opeli meeste remondipäevad ei kesta tavaliselt mingi 10 tundi vaid lähevad sinna poole ööni välja ,minu enda rekord on olnud kell 4 öösel opeli alt lahkuda .END OFFTOPIC!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.05.2012 07:47 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Kas saaks veel pilte? Tundub olevat seesama "stiilne" pill mis perse maas mööda rakvere linna ringi sõitis üksvahe. Kui veel inimesed taga olid, siis konaruste peal käis sumpa vastu maad ja sädemepilv taga. :D

Täpselt seesamane see on jah ma usun, nii rääkis ka omanik mulle :)

Ei tee elusees selle auto juures keevitustöid 1 päevaga ;), Minu puhul kindlasti mingi nädalake (korralikult auto puhtaks ja korralik keevitus)

Ei tee siin 1 päevaga midagi erilist jah, vb koogid maha kõik ja siis lõigad vajalikud kohad välja aga rohkem erilist ühe päevaga ei tee,

Rahu kutid, pole vaja üksteisega nokkima hakata, kõik teavad, et netis võivad kõik jube suured tegijad olla :)

Aga samas miks ei või taastada ühte masinat ?
Muidu ostad mingi tonn euriga v rohkem ka mingi masina, arvad tõesti, et 91 aasta masin, et seal ei pea midagi tegema ?

Kindlasti peab midagi ikka tegema, parem saab odavalt ja kui keevitus ja asjad on omal kõik olemas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.05.2012 09:42 
Kasutaja avatar

Niisiis, ehk oskab keegi aidata mind murega,

Selline mure siis, et alguses auto käivitus kenasti, lõpuks aga hakkas juba mingi jant pihta,
Ühesõnaga poos starteri kinni,

Sai soetatud siis kasutaja Mossemeez käest uus starter, ning alguses käivitus kenasti, ning siiski ikka veel poob nüüd kinni,

Mida pikemalt masin seisab, seda rohkem poob kinni,

ehk oskab keegi mingeid näpunäiteid näidata :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.05.2012 10:22 
Kasutaja avatar

Ehk siis see madaldus on 100% naturaalne (vedrud läbi poolraami)? :rokib Starteri kohta ei oska öelda. Kuna sa starteri enda juba ära vahetasid, jäävad aku ja ühenduskohad (akuklemmid, mootori mass).

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 83 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis