Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 17:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 747 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Opel Calibra 2,0 85 kw 1991 a Vanaisavecu
PostitusPostitatud: 08.06.2012 02:50 

360 kirjutas:
skyaudi kirjutas:
360 kirjutas:
Aular kirjutas:
360 kirjutas:
Vaata kui lahe tuuning sportauto :D :D
Kas kinnikaetud tuled teevad asja veelgi paremaks aerodünaamikas ? Kui on üldse võimalik seda veel paremaks muuta ? :O
Ja veel, vaatan, et su suur tagaspoiler on jätknud ka oma jälje :D ma arvan, et see oli liiga tõhus ja see meeletu downforce surus tagumise luugi mölki lausa :hail

Keegi on sind lapsepõlves ahistanud või milles su probleem on ?

Kas sa natukene offtopicut ei pane? Miks sind huvitab minu lapsepõlv? Teie rõõmuks vastan teie imelikule küsimusele, EI mind pole ahistatud lapsepõlves ja ma ei näe probleemi :D Mulle väga tundub, et teil on probleem minuga hoopis ? Ma kommenteerisin alafoorumit "lugejate autod" ja kui see on probleem siis 90% siinsest rahvast on probleemiga ja lapsepõlves arvatavasti ahistatud ? :D :D
Aga, et mitte teemast välja minna siis sooviks edu ka teema omanikule tema punase välgu tuunimisel 8)

Su enda küsimused olid normaalsed?
Või üritasid huumorit visata?

Mis mu küsimustel viga oli? Ma ei mõista ausalt öeldes sinu küsimust ja kuidas see puutub antud auto teemaga :D ? Armastus kirju võid PS-is ka saata :D

Mis sa selle küsimusega siis lootsid saavutada? "Rebid" ju kõvasti enda arust..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 03:04 
Kasutaja avatar

Aurora kirjutas:
360 kirjutas:
skyaudi kirjutas:
360 kirjutas:
Aular kirjutas:
360 kirjutas:
Vaata kui lahe tuuning sportauto :D :D
Kas kinnikaetud tuled teevad asja veelgi paremaks aerodünaamikas ? Kui on üldse võimalik seda veel paremaks muuta ? :O
Ja veel, vaatan, et su suur tagaspoiler on jätknud ka oma jälje :D ma arvan, et see oli liiga tõhus ja see meeletu downforce surus tagumise luugi mölki lausa :hail

Keegi on sind lapsepõlves ahistanud või milles su probleem on ?

Kas sa natukene offtopicut ei pane? Miks sind huvitab minu lapsepõlv? Teie rõõmuks vastan teie imelikule küsimusele, EI mind pole ahistatud lapsepõlves ja ma ei näe probleemi :D Mulle väga tundub, et teil on probleem minuga hoopis ? Ma kommenteerisin alafoorumit "lugejate autod" ja kui see on probleem siis 90% siinsest rahvast on probleemiga ja lapsepõlves arvatavasti ahistatud ? :D :D
Aga, et mitte teemast välja minna siis sooviks edu ka teema omanikule tema punase välgu tuunimisel 8)

Su enda küsimused olid normaalsed?
Või üritasid huumorit visata?

Mis mu küsimustel viga oli? Ma ei mõista ausalt öeldes sinu küsimust ja kuidas see puutub antud auto teemaga :D ? Armastus kirju võid PS-is ka saata :D

Mis sa selle küsimusega siis lootsid saavutada? "Rebid" ju kõvasti enda arust..

Ma olen meelitatud, et minule nii palju tähelepanu pööratakse :D kuigi ma ei saa aru miks :D
Mis see "rebib" tähedab ? :D
Ahjaa :D mida sa selle postitusega saavuada tahad :D offtopicut täiendada :D ? Mina kiidan suurt ja vägevat sportauto tuuningut ja teie vingute :D irw, on ikka inimesi :D paneb kohe pead vangutama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 12:29 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Lakk peale ja läheb läbi nagu lepase reega :D Ma küll probleemi selles ei näe :D

Kapott on juba üle lakitud.See selleks ,täna sain lammarist Calile põhimõtteliselt pool esisilda 15.euroga ,komplektis oli :kaks õõtsa ,stabikas ja siis see keskmine suur osa ,õõtsad ja stabika jätan endale ,see keskmine osa läheb emeksisse ja saan veel pool sellest rahast tagasi ,uued sarniirid ja stabikakondid ostan ka esmaspäeval arvatavasti ära .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 18:19 

Vanaisavecu kirjutas:
Moose kirjutas:
Lakk peale ja läheb läbi nagu lepase reega :D Ma küll probleemi selles ei näe :D

Kapott on juba üle lakitud.See selleks ,täna sain lammarist Calile põhimõtteliselt pool esisilda 15.euroga ,komplektis oli :kaks õõtsa ,stabikas ja siis see keskmine suur osa ,õõtsad ja stabika jätan endale ,see keskmine osa läheb emeksisse ja saan veel pool sellest rahast tagasi ,uued sarniirid ja stabikakondid ostan ka esmaspäeval arvatavasti ära .

sa oled vb asjast valesti aru saanud. Sillaosi ostetakse ikka poest, muidu see pidev kasutatud sillajuppide vahetamine on küll puhas mahavisatud aeg ja raha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 18:54 
Kasutaja avatar

Rkarming kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
Moose kirjutas:

sa oled vb asjast valesti aru saanud. Sillaosi ostetakse ikka poest, muidu see pidev kasutatud sillajuppide vahetamine on küll puhas mahavisatud aeg ja raha.

Tal ju õõts mõrasi/pragusi täis. Miks mitte lammeri korralik õõts sinna kruvida...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 19:57 
Kasutaja avatar

Ise ka ei poolda eriti kasutatud sillajuppe aga kui raha ikka ei oleks siis ma pigem paneks kasutatud korraliku varuosa kui sõidaks mingi poolpiduse kiskuva õõtsaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.06.2012 21:54 
Kasutaja avatar

Tahan või aga see kapott peab sealt kaduma ,muidu jääb see auto garaaži seisma ,paarile kohale pean sprayd ka näitama ,siis on jälle aasta mureta .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2012 23:42 
Kasutaja avatar

Need Cali/Vectra A sillaosad on nii surematud, et neid võib lammarist võtta küll + õõtsasid õigupoolest neil ei vahetatagi!? Vajadusel uued puksid sisse ja asi bueno. Vend avastas oma Vectralt just õõtsa küljest originaalsharniiri 470k läbisõidu juures.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2012 02:06 
Kasutaja avatar

Astra F'il, vectra B'l ja kadet E'l on samad esiõõtsad, need ei maksa tutikana isegi mitte midagi. Rääkimata puksidest, vecuvanaisa, sul oli võimalus tulla ju rakvere romurallile miks sa ei tulnud? Osavõtt oli ju tasuta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2012 18:52 

noh, lõppude lõppuks hakkab asi looma, hoia lipp kõrgel!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 20:45 
Kasutaja avatar

Odav hiina õõts = kuuajapärast uued.
Lemförderi puksid osta. Mingi 25€ vast kokku ja asi kestab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 20:58 
Kasutaja avatar

Kuna ülevaatus vaja teha ,otsisin orginaal kapotti punas ,läksin täna lammarise nägingi seal ühe punast Cali millel kapott küljes ,tegin kapoti lahti ,täiesti läbi ussitand ,helistasin paari lammutusse kellegil polnud pakkuda ,samuti helistasin paar Cali klubi kuulutust läbi ,ka neil polnud pakkuda ,asi lõppes sellega ,et täna kruntisin kapoti ära ja homme tuiskan punase värvi peale ,küljelaiendid on ka nüüdseks oma koha garaaži nurgas leidnud .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 21:46 

Pane pilte ka!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2012 00:05 

Sinna kapotile oleks pidanud enne kilo pahtlit ilmselt panema, et asi ka visuaalselt ilus jääks. Aga no kui sprayga värvid, siis vist pohui anyway. Pane pilte!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2012 11:08 
Kasutaja avatar

Ärge näkku lööge mu esimene selline suurem värvitöö ja piltide kvaliteet on ka halb ,sest mu 4mp Hp seebikarp paremat ei tooda .
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 747 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis