Tegelane5 kirjutas:
Kui Audi roostetama hakkab siis ongi nö nähtavatest kohtadest ja kus kõige rohkem soolaga kokku puutub. Ehk siis tiivaääred jne aga võrreldamatult aeglasemalt kui Opel. + põhi ja karbid on tavaliselt OKd. Mitte nagu mu teine auto Xsara mis väljast on OK aga põhi + karbid on

Et kui väljast juba roostet näed siis alt on üldse finito. Sama teema ka ühe Corilla roikaga, väljast enam-vähem, sai üles tõstetud - läheb ää kaalu peale. Nii kaua kui on keret on autot IMO.
Ma kahtlen kas Ecotec vmisiagnes see 100 kW kone on, ületab töökindluselt VAGi 85 KW st. Opeli 85 kWne vbolla pritse pärast on vähe parem. Vectra on mahukam kui 80 ja ökom (bensukate puhul) aga see ka kõik.
Audi C4-l on tõesti üks viga- nimelt esimesed tiivad, kus on konstruktsiooniviga (nimelt pleki taga on osati kumm, mille vahele pääseb kogu see p*sk teedelt ja välja sealt enam ei tule. Selle tulemusena hakkavadki ajapikku rattakoopa kaared roostetama.). Muus osas ei saa Audit ja Opelit roostekindluselt mitte mingit moodi võrrelda (v.a. juhul, kui Audi on paugu saanud ja s*tasti korda tehtud).
Vectra ainsad eelised sama suurusklassi Audi-BMW-MB ees ongi see, et ta on sigaodav võrreldes teistega. Ja eks sel odaval hinnal on ka omad põhjused. Lisaks on Vectra ka ruumikam. Ökonoomsuse poolelt vaidleks vastu- sõbral on 2.0 100kw Ecotec Vectra, keskmine kulu pea 10, endal mul oli 2.0 85kw Audi, keskmine püsivalt alla 9. Lisaks on ka Ecoteci töökindlus...noh, ütleme...legendaarne.
Mis puutub sõitvate autode ostmisesse...vanaisavecu Calibra sõidab ka...iseasi, kuipalju seal autot enam on.
Selle vastu ma ei vaidle, et ta mugav on. Seal ei saa Audi 80 talle kindlasti vastu.
Aga veelkord, edu Opeliga! Edu läheb sul tõsiselt tarvis.