Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 21:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 12.06.2012 21:10 
Kasutaja avatar

Veski baar kohilas :
Suur grillitud kanafilee, hinnaks 6.20 eur

Pilt

Ports oli väga suur, oleks pidanud väikse võtma ja toit oli maitsev !

Juustusnitsel, hind oli alla 5 euri

Pilt

Ka väga maitsev ja väike ports oli ka päris suur

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2012 23:41 
Eliit

Huvitav on see, et 21. sajandil tehakse Viitna burksiputkas friikartuleid mikrouunis soojaks mis on varem valmis tehtud ja maitsestatud. See ajas oksele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2012 23:52 
Eliit

Oli nagu meeles, et mõned aastad tagasi sai sealt täitsa OK asja kuid kuuaega tagasi lasi üks põrsast meenutav naisterahvas siis mu prae niimoodi soojaks. Ega ma ennem aru ei saanud kui käis kahtlustäratav "tirinn" ning ulatati kogemata üle huulte pudenenud "palun" saatel mu praad.

Eile ma enam sinna ei läinud vaid võtsin Ülemiste Hessist 2 megaeinet, teades, et vähemalt läheb see kõhtu mitte prügikasti.

Kas Tanklas ei saa ikka veel kaardiga maksta ? Oli ka eile idee sealt läbi käia kuna tekkis sealse burksi isu mis oli pikemat aega kadunud kui DPD ajal sai seal 12 kuu jooksul praktiliselt iga päev käidud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 08:18 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Huvitav on see, et 21. sajandil tehakse Viitna burksiputkas friikartuleid mikrouunis soojaks mis on varem valmis tehtud ja maitsestatud. See ajas oksele.

Kose ristil tehakse samamoodi :D

Iff kirjutas:
Kas Tanklas ei saa ikka veel kaardiga maksta ? Oli ka eile idee sealt läbi käia kuna tekkis sealse burksi isu mis oli pikemat aega kadunud kui DPD ajal sai seal 12 kuu jooksul praktiliselt iga päev käidud :D

Ei saa kaardiga maksta, ega hakka arvatavasti veel niipea saama.
Põhjus
1- pangad võtavad poodnikult nii kirveid teenustasusi ning siis peaks hakkama klient rohkem maksma. Ning makseterminalide rent pole ka kuigi odav.
2- ei tahaks avalikult öelda :D Oleks jube kahju, kui see punker kinni pannakse paksu- ja lolliameti poolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 08:43 
Kasutaja avatar

Kuna kuskilt jäi kõrvade vahele, et Räägus pakutakse teisipäeviti innovatiivset toodet- kanakebab, siis lendasin minagi, eile, suled seljas püsti, kohale.
Parak, peale pika järjekorra seismist, selgus tõsiasi, et kanakebabi pole. oli hoopis ESMASPÄEVAL :ouh No mida krdit :err Kuidas ei saa siis kindlat päeva paika, et ka ristiinimene teaks, kuna seda proovima minna?
Muud ei jäänud siis üle, kui väike seakebab võtta...
Pilt

Olen vist ka varem maininud, et ülistama ma seda ei hakka. Tankla Grilli kebab on rohkem meeltmööda...

Viimati muutis MrIroonia, 13.06.2012 11:19, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 09:38 

Sinu räägu kebabi portsul on üks kaste ju puudu!?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 09:43 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Nii saad nagu tellid.

Täpselt nii. Ka salat ei ole vist, selle toote jaoks, standartne?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 10:21 
Kasutaja avatar

Üleüldse on see Räägu kebab hädiseks jäänud.
Algusaegadel sain mina sellest 3€ kõhu mõnusalt täis, nüüd nii kokku kipitanud ja kunagi see valmis pole et ei tekigi isu seal käia.
Soomes sai võetud kebab, friikate ja salatiga, kõige rohkem oligi seal liha, ja mõnusa maitse ja kastmete ja asjadega. Friikaid ja salatid oli seal kõige vähem, liha kogus oli suht meeletu võrreldes Eesti asjadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 11:21 
Kasutaja avatar

Minu pildil on tegemist, muide, väikse kebabiga. Suur täidab kenasti kõhtu.

Vahepeal oli jah, mingi värk, et katsetati vist miski uue tootja friikaid? Siis oli küll tunne, et ports on vähenenud. Asja veidi uurides, selgus, et kaalu järgi oli siiski sama palju friikaid, kuid visuaalselt oli neid vähem. Liha kogus tundus sama olevat, kuigi pettis silma ära, kuna friikaid oli vähem.
Võibolla sattusid ka samal ajal sinna, kui teine friika sort oli ja sellest mulje, et niruks jäänud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 11:40 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kebabe on turul saadaval ikka väga erienavaid nii olemuselt kuika hinnalt ma usun ja seda üksõik kus riigis+kasutajate personaalsed tunded,arvamused,meeldivused ja maitsed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 12:15 
Kasutaja avatar

Laekusin just Tanklaringilt tagasi. Sel korral otsustasin ära proovida Grillburgeri. Hind 2.30 (ka eelnevalt siin seda mainitud).
Minu arust on tegemist täiesti konkurentsivõimelise burgeriga, kui võrrelda Boksipeatuse sama toodet. Boksipeatuses oli see vist kallim?
Ei tea, kas asi oli minu tühjas kõhus, kuid tundus, et Tankla grillburger on ka tiba väiksem, kui Boksipeatuses. Samas tundub, et Räägupesa, sama toode, on veel väiksem...
Pilt

Subjektiivne hinnang, grillburgerite pingerivis oleks:
1 (ehk siis parim) Boksipeatus
2 Tankla Grill
3 Räägupesa

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 12:45 
Kasutaja avatar

Siia teemasse tuleks kiirelt mingi piirang seada, et iga mats saab nt ainult 1 postituse nädalas teha. Kunagi asjalikust teemast on saanud 3-4 burksikiimas kroonilise tähelepanuvajadusega pubeka enda väljaelamise koht.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 13:05 

Ei no tuleks teha mitu erinevat teemat. Burksiteema, kebabiteema, sööklateema jne

Tegelikult ma ei saa aru mis näiteks Mr.Iroonia postitustel viga on, ülevaatlikud ju, olgugi et sisuks on '''kõigest burger''

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 14:12 
Kasutaja avatar

Räägupesa on palju kiitnud ja laitnud.
Aga laupäeva öösel külastas seda asutust üks "maiasmokk" kes võttis kaasa terve koogi ja selle aluse,millel kook seisi...seda alust tahaks tagasi ja eks oleks viisakas ka maksta koogi eest :D
äkki keegi teab-tunneb.. :?
Pilt

mingiaeg saab ka video ja tsipa parema pildi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 14:19 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Siia teemasse tuleks kiirelt mingi piirang seada, et iga mats saab nt ainult 1 postituse nädalas teha. Kunagi asjalikust teemast on saanud 3-4 burksikiimas kroonilise tähelepanuvajadusega pubeka enda väljaelamise koht.

Tõnu

See, et sa burksi ja kebabi ei söö, ei tähenda, et siia teemasse ei tohiks seda postitada. Olgu kasvõi 30 korda päevas.

Seda teemat jätkates- ka mina olen kahepaikne ja söön nii kiirtoitu, kui niiöelda restoranides (viimane pildistatud söömine oli Antalya Tavernis). See, et mõne mehe jaoks on restoraniks ainult Egoist ei määra üldist arvamust.
Samuti pooldan mina seda teemat, siin, kahe käega. Ühelt selle pärast, et on teada- seda teemat loevad nii Räägupesa juhtkond, Boksipeatuse inimesed (ei tea, kas juhtkond või töötajad), Tanklast mingid inimesed jpt. Nii kui mingi jama on, on neil kohe tagasiside ja arvatavasti tänu sellele suudavadki mõningad kohad oma taset hoida, mitte nagu "mõigu burks" ja mõni lasnamäe urgas, kus sulaselget si**a pakutakse.
Kuna see teema on väga suure külastatavuse ja päevakohase infoga, siis võiks need inimesed, kellele teema ei sobi (hetkel siis mantaõuner) seda teemat mitte lugeda. Kellele meeldib, jätkab selle külastamist.

Nõus?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis