Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 19:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 162 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi A4 2.6 quattro -1996- Vuffel
PostitusPostitatud: 13.06.2012 16:10 
Kasutaja avatar

my bad jah siis.
eeldasin, et kannad mingi vuffel prisma kiirvaha jälle peale ja ongi poleeritud :D
aga jääb tulemust ootama siis. progress on tore!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 16:20 

trafic_flow kirjutas:
my bad jah siis.
eeldasin, et kannad mingi vuffel prisma kiirvaha jälle peale ja ongi poleeritud :D
aga jääb tulemust ootama siis. progress on tore!

Eelda vähem. Prisma kiirvaha? Sellist p*ska ei kasutaks sinu peal ka. :D
Vahašampoon on teine asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 18:39 
Kasutaja avatar

Vuffel kirjutas:
Vaatab millalgi vabal päeval teen tööjuures korraliku šampoonipesu+ poleerimise.

Vuffel kirjutas:
Poleerimist tööjuures kahjuks teha ei saa, küll aga saab seda teha sõbra juures Tartus, niiet pole erilisi probleeme sellega.
Sai piisavalt selge?

Härra kukkus nüüd vist lõpuks ise orki :(
jah ma tean, lõpus jään ise lolliks ja see + tähendab tegelt seda, et pesed tööl puhtaks ja siis uhad tartu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 18:52 
Kasutaja avatar

Pesed jõhvis puhtaks, Uhad Tartu ja paned surnud putukad vaha alla. Naiss

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 18:53 
Kasutaja avatar

Poleerimise juurde peaks ikka vesilihvid ka käima ju? Või see pastadega on lihtsalt odavam variant..
Mulle pakuti poleeri(koos vesilihviga) 100 euri.. Autoks oli e34 sedaan. Ja päevatöö pmst..
Teemasse ka,et mis käiguga rebis? :D Mulle Q väga meeldib ja loodan varsti omalegi Q soetada!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 19:30 

Mani ära üle erutu, läheb lahti veel pärast... Üldiselt saaks jah teha ka tööjuures, kuid tasuta seda teha ei saaks (lisaks on ka rendiautode hooldusjärjekord meeletult pikk, mis tuleb siiski poistel esmajärjekorras ära teha), seega mõistlikum teha sõbra juures ilma rahata. Milleks maksta, kui saab ka tasuta?
Turbiinipoiss, mõtlemine pole ilmselt sinu tugevaim külg. Noh, anname andeks.
Kes veel midagi mögiseda tahab, siis ilmselt jääb nii põhjalikum pesu kui ka poleerimine kuu lõpp, kui Tartu minek ees on.

@ Noor24, see jah odavam variant. Aga rebis mingi 2. käiguga. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 20:06 
Kasutaja avatar

Aga juhata siis mind õigele teele kuna mõtlemine pole ju minu tugevaim külg :(. Kuidas sa väldid siis putukate sattumise auto peale? Paned mingi suure võrgu või vineerijupi ette ja putukad saavad sinna hukka? Ma sain su jutust aru et jõhvis pesed ja Tartus poleerid? Selline tegevus eeldab sõitmist maanteel ja teepeal on teadupärast putukad kelle eesmärk su autot määrida oma kehavedelikuga. Või kasutad quattro abi ja põikad neist kõrvale?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.06.2012 20:23 

Turbiinipoiss kirjutas:
Aga juhata siis mind õigele teele kuna mõtlemine pole ju minu tugevaim külg :(. Kuidas sa väldid siis putukate sattumise auto peale? Paned mingi suure võrgu või vineerijupi ette ja putukad saavad sinna hukka? Ma sain su jutust aru et jõhvis pesed ja Tartus poleerid? Selline tegevus eeldab sõitmist maanteel ja teepeal on teadupärast putukad kelle eesmärk su autot määrida oma kehavedelikuga. Või kasutad quattro abi ja põikad neist kõrvale?

Tõmban toidukile ümber auto.

@ AntiL puhtalt seepärast, et mõned kriimud ära kaotada ja värv läikima saada suveks. Aga eks paistab, enne kuu lõppu niiehknaa sellega tegelema ei hakka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 01:08 
Kasutaja avatar

Vuffel kirjutas:
Turbiinipoiss, mõtlemine pole ilmselt sinu tugevaim külg. Noh, anname andeks.
Kes veel midagi mögiseda tahab, siis ilmselt jääb nii põhjalikum pesu kui ka poleerimine kuu lõpp, kui Tartu minek ees on.

no ma ei viitsi copy-paste väga teha, aga vaata enne enne enda eelmist juttu.

Vuffel kirjutas:
Mani ära üle erutu, läheb lahti veel pärast...

Ära minupärast muretse, mul see suguvärk veits paremal järjel kui sul ma kahtlustan. kuigi mul isegi elukaaslast pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 07:36 

Tore, et sulle ikka käsitöö meeldib :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 19:23 

Mis Te siin ajate nüüd. Võiksite jääda ikka autoteemasse.
Vahet pole kuidas tehtud saab, peaasi, et saab tehtud.
Huvitav jälgida muidu. Mul paps ostis ka alles samat värvi 1,6 A4. Suht kena asi, kuid liialt levinud minuarvates. Varuosade poolelt on ses suhtes lihtsam :P

Sellest poleerimises jms. Ma ise ükspäev pesin ka auto puhtaks ja huvi pärast proovisin kapotil poleerpastat (poleerisin käsitsi). Kapott oli algul nagu võõrkeha sellel autol - läikis kenasti ja puha, kuid nüüd on selliseks tuhmiks tõmmanud. Ei tea kas peab lapiga veel üle käima või keerasin täitsa tuksi? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 19:45 

Tänud. Eks jah A4 on levinud, Coupesid liigub veits vähem. Aga samas, ma ei otsinudki mingit erilist autot. Põhiline kriteerium oli nelikvedu. Juppe on tõesti saada palju ja ka hinnad on head (minu jaoks eriti :P ).
Kapott oleks küll viimane koht, kus seda katsetada :D Aga ilmselt sa tuksi ei keeranud, proovi peenema pastaga üle teha ja siis poleerkettaga veel üle käia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.06.2012 20:05 
Kasutaja avatar

Kunagi ajaviiteks tegin ühel autol pagasniku luugi üle, kahed pastad, vahepealsed pesud, lõpuks vaha ja kestab siiamaani läikivana, kui muidugi vahepeal ikkagi vahatada. Mul ei tule praegu meelde, aga äkki Mircal on selline toode, kriimueemaldus ketas, sellega tuleb kriimud ja sellised täkked üle teha, jääb märksa parem tulemus. Osalesin mingi paar aastat tagasi ühel poleerimise koolitusel, seal seletati A-Z kõik lahti ja kui kõik õigesti teha, saad sellest väiksest märgist uksel kenasti lahti :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2012 08:24 
Kasutaja avatar

Ja mina arvasin,et Audiklubis on kõige suuremad tähenärijad koos..(to Turbiinipoiss ja Mani). :kill Esimestel piltidel on auto küll ilus ja puhas,aga nagu tume auto ikka siis eks ta tahab palju pesemist,et puhas püsiks.Mu naabril on hall audi a4,mul nüüd järjest olnud siis 2 tumedat autot ja ma pesen raudselt 2 x tihemini oma autot kui tema,kuid tema oma paistab mulle igakord puhtamana :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2012 08:34 

@almera kirjutas:
Ja mina arvasin,et Audiklubis on kõige suuremad tähenärijad koos..(to Turbiinipoiss ja Mani). :kill Esimestel piltidel on auto küll ilus ja puhas,aga nagu tume auto ikka siis eks ta tahab palju pesemist,et puhas püsiks.Mu naabril on hall audi a4,mul nüüd järjest olnud siis 2 tumedat autot ja ma pesen raudselt 2 x tihemini oma autot kui tema,kuid tema oma paistab mulle igakord puhtamana :D.

No mul on kõik tumedad autod olnud, sestap tean ka, mismoodi nende puhtana püsimine käib :D Suht palju peab pesema neid jah. Kõige lihtsam oli B3 90-ga, see oli tumehall. Pidi ikka päris must olema, et miski aru saaks, et auto must on. Teised on olnud mustad ja tumepunased. Mustad on kõige hullemad ses suhtes, et iga mustusetäpp on näha pealt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 162 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis