MazdaGTI kirjutas:
Kusjuures see rõngaste asi on just rohkem selle 2.0 100kw mootori häda, need töökindluselt pisut lahjemad kui ülejäänud mootorid.
kõik kaheliitrised on ühesugused. 100kW tuleneb aju seadistusest.
õlirõnga probleem on ka 1.8 mootoritel
kiidusõnu vaid leiab sellele autole. odava raha eest tööloom.
ei lagune ülemäära, kui kasutada SWAGi või Lesjöforsi tükke, leiab ka Lemförderit..
Optimali kondid pidasid vastu vaid 1200km.. seega seda saasta ei tasu vaadata..
heliisolatsioon on kehvavõitu, eriti vagunil (GW), maanteel sõites vihmaga, on taga kuulda õhu pöörlemist, kuid kui matti sisse laduda (endal ka plaanis), siis saab vägagi vaikse auto.
Roostet ei ole masinatel, kui neid on kenasti hoitud, avariivabad.. Keregarantii veel peaks kehtima viimase aastakäigu masinatel.. Igal juhul ise sõitsin eelmine aasta kevadel metsas kännu otsa ja karp mõlkis natu, selleks sügiseks oli paar mulli tekkinud sinna, et kevadel tuleb ilmselt keevitust näidata.. samuti eelmisel suvel vahetatud poritiib pole siiani roostet näidanud. Igatahes, mina olen rahul, natuke enamgi, kui uuema klassi BMW või Audiga. Plussiks saab lugeda ka ökonoomsust - soovitaks valida pigem 2.0, sest selle mudeli puhul on suurematel mootoritel rohkem varustust ja eestist ostetud autodel on enamus lisasid ikka küljes (minu autol on Scandic pakett - puudu veel vaid kliima) ning täislastis sõites on suurem mootor jõulisem.