fubuq kirjutas:
Teema on mõtetu ja auto on mõtetu. punkt. Vaata natuke kuidas on foorumites autoteemad tehtud, tee järeldused, korrektiivid.

Vabandust OT pärast, aga ma lihtsalt pean selle hingelt ära ütlema!
Kes oled sina ütlema, et kellegi auto on mõttetu? Miks on see auto mõttetu? Kas see, et ei ole mingisugune masuudi pemm, teeb selle auto kohe mõttetuks?
Jah, ei sõida ka ise BMWga ja arvan, et ega mu auto eriline tähelepanu magnet ei ole. Samas ei pea seda ka esmatähtsaks. Peamiseks eesmärgiks on siiski punktist A punkt B jõudmine. Enesehinnang on ka piisavalt kõrge, et ei peaks endale auto näol kompenseerimist otsima ja siis teiste inimeste valikut maha tegema. Iga kell valin ma auto, mille peale ma saan alati kindel olla, et kui ma võtit annan, läheb ta poolest pöördest käima, teele kunagi ei jäta ning ei ole põhjust kusagile internetiavarustesse küsimusi postitada, mis mingi viga on.
Absoluudselt ei olnud mõttes sellist marki nagu BMW maha teha. Olen nõus - see on hea auto, aga kui mul on hetkel teatud summa raha välja käia. Siis ma siiski muretsen endale auto, mis täidab ka oma eesmärki, mitte ei vali kunagist luksussõidukit, mille hiilgeajad juba vabariigi algusaegadesse jäävad, et siis ilgelt uhke olla, et mul prestiisne auto on. Inimene on leidnud vaba finantsi, ostnud endale auto, mitte ei nuuma pankasid viimaste sentide eest, et siis tanklas sõpradega arutada, et kuule paneme veel viieka, saab veidi rohkem sõita.
Mina olen rääkinud.
Ja lõpuks teemasse: Auto on hea, tekkida võivad vead lihtsalt likvideeritavad, lisaks veel mõnusalt ergas mootor. Soovitaks veel poleerimist või sellist asja nagu värvi taastaja vms. Saab ka värvi ilusama. Alguses võid ka muidugi pärast korralikku pesu vahatamist proovida - aitab ka päris palju.