Ma olen seda poodi 2 aastat külastanud ning kedagi niisama lebotamas pole küll näinud... Samas ega mis ta peaks ütlema sulle, kui kaupa ei ole

Tal juba nägu teada ja ei viitsi su 3€ jublaka pärast enam kulmugi liigutada...
Kui soovid, et kaup mida soetada soovid ka neil riiulil püsiks, siis mine kohale, maksa ära ja saad arve lehe, mille alusel saad kokku lepitud päeval oma kauba kätte sealt samast poest!
kui ta kõik klientide poolt uuritava kauba kohapeale telliks, siis 70% huvilistest jätaks kindlasti kohale ilmumata ja enamus ka kõnedele enam ei vastaks...
Mina kui püsikunde pean ainult meili saatma, et telli mulle need jubinad ja mis päev järgi tulen, ning kaubad alati jõuavad, kuid see on juba 2-e osapoole vaheline usaldus!
Ka minu kliendid uurivad tihtipele jube pikalt mingi varuosa kohta, käivad isegi vb vaatamas ja siis lõpuks soovivad saada postiga, küsivad pangakonto numbri ning enam ei näe ega kuule ma neist kunagi. Põhjus lihtne: Viimsel hetkel leidsid parema pakkumise; Said rahad otsa; Kadus isu antud toote vastu jne...
Kusjuures paaril korral olen ma juba kaubaveo kokku leppinud või mõne detaili tellimuse sisse andnud mida läbi minu saada tahetakse ning seejärel pean hakkama helistama ja tühistama ning vabandama mingi si*apea pärast...
Suur kauplus võib endale lubada seisvat kaupa, sest Kapitali ning ruumi tagavarad on tagatud, kuid väike ettevõtjale on see suureks koormaks!