Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 22:53

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 22.05.2012 16:14 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
natuke otsingut siin või googeldamist tuleb kasuks.
See on ju kõige tavalisem skeem, mida siin juba tükk aega viljeletud.
Nagu sealt lugeda saab, siis saadetakse sulle auto raha + transa raha. Saad mingi fake paypal kinnitus e-maili või võlts pangakinnituse ja järgmine hetk palutakse sul omakorda western unioniga "transpordifirmale" raha ära kanda. Western Unionil ei ole mingit tagasikutsumise võimalust ka. Sina loomulikult seda paypal laekumist või konto laekumist ei näe ja su auto ei huvita ka kedagi. Lihtsalt eesmärk on see "transpordiraha" sult kätte saada.

Selge, ei olnud teadlik, et nad selle raha tagasi saavad võtta vms.
Loomulikult olin väga skeptiline taolise asja suhtes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.05.2012 16:24 

ryblik1 kirjutas:
Kui oma 530D müüsin siis ka alatine küsimus et millal rihma vahetati, siis tuletasin meelde et asi on ketiga, kohe küsimus et millal ketti vahetati.

Igatahes jäi meelde kõige rohkem see näitamine kus keset talve tuli keegi kellegi jaoks autot vaatama, tal oli uuem kolmene universaal vist see 2,0 r6 diisel või midagi sellist. Auto käis minu oma kõrval ( kuna kül oli väljas) ja kui tegin kapoti käival autol lahti siis vend palus et ma mootori käima paneksin, ma ütlesin et käib. Sellel kohal oli mul kõva naerukoht. Selle venna uuem ja läikivam bemm rögises nii raginaga käia et minu käiv mootor lahtise kapotiga ei olnudki kuulda.

Vot nii ketivahetused ja mitte vahetused. Igatahes paar roosteplekki jäid vaatajele liiast ja hiljem ostis keegi teine kallimalt ära ( 200 eur rohkem kui need pakkusid) .

2.0D on R4 ja see käibki kõvemini kui sa mõtled E46kere?
Ise ka kui autot valisin käisin ühte M-paketti vaatamas 2.0D 100kw manuaal, aga see käis peaagu samamoodi nagu TDS ja kui ikka 3.0D kõrvalt kuulasid siis mõni bensukas käib ka kõvemini! 135kw ma ei tea, aga 142kw küll ja 2.0D E46-kere peal vähemalt minu jaoks tundus kuidagi uimane ka, et kui ikka võrrelda 3.0D 142kw siis see hoopis teisest klassist! Ma ei taha nüüd E39 üle kiita, aga üks mees kunagi ütles, et kolmene on ikka kolmene vahet pole kas ta on 83.a. või 2003.a. ühtemoodi jäik ja ebamugav on ta siiani! Ei tea pole peale E30 ega E36 ühtegi rohkem omanud, aga eks see oleneb ikka, mis istmed sees ja vedrustusest jne ka päris palju!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.06.2012 18:14 

Hello,

Thanks for your urgent reply, i do want you to know that am okay with the asking price and am ready to buy it from you,I will be making my payment to you via CERTIFIED bank cheque ,which when you received it,you will take it to your bank for immediate cash. Presently am out of the country for 3 months on a business trip and i will quickly instruct my Accountant to issue and send the money to you immediately.

I will arrange for the pick up after the bank cheque is 100% credited on your account

I want you to get back to me with all the necessary information listed below in order to make out the bank draft payment to you:

Full Name ...
Address....
City... .........
Post Code...
State......
Country...
Mobile Number...
Office Phone... if available
Home Phone... if available
Price...
Extra......10 euro {Free For You}if you reserve this for me

As regards the pick up of this Object to me, this will be handle by my shipping agency man so do not worried about that,this will be taking care of as soon as you confirm to me that you received your money from the cheque am sending you.

I will make sure the payment get to you within 2-3 working days....

Regards,
Makinen... Veljed müügis... ja see ahv muudkui saadab siukseid kirju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 09:55 
Kasutaja avatar

Mul oli Dacia Logan MCV müügis, ja krt sama sugused klounid saatsid kirju, et no nii kõvasti soovivad seda autot Inglismaale, et ma et tea, kas seal mingi Loganite fänn-klubi olemas või :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 11:51 
Kasutaja avatar

Müün ka üht autot, eile 1 vend helistas lõuna paiku, tahtis vaatama tulla. Olin ise Pirital, tüüp samas ligidal Viimsis. Kuna oli väike üritus endal pooleli, siis sai kokku lepitud, et helistan ise tunni-kahe pärast, kui üritus läbi saab ja saame Pirital kokku, et auto üle vaadata. Talle sobis see hästi, jutu järgi igati asjalik ja konkreetne vend. Helistasin siis ürituse lõppedes ca 1,5 tundi hiljem, keegi vastu ei võta. Tegin väikse söögi Pirital, et anda vennale lisaaega ca pool tundi ja helistasin veel 2 korda, siiamaani pole keegi vastu võtnud ega tagasi helistanud. Tüüpiline normaalne eesti düüd.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.06.2012 12:17 
Kasutaja avatar

Auto müügis hinnaga 600 eur. Ülepäeviti on kõned või meilid, et sooviks autot vaatama tulla ja ära osta. Siiani pole keegi kohale ilmunud. 2 korda on eestlane Soomest helistanud, et ma broneeriksin kaheks nädalaks auto, tuleb Eestisse, siis ostab. Ei broneerinud kellegile, kaks nädalat hakkab täis saama, auto ikka müügis aga kohale pole keegi ilmunud. Korra tehti vastamata kõne ja kuna ma juba eeldasin, et mille pärast see tehti, siis tagasi helistama ei hakanud. Natukese aja pärast tuli SMS, et palun helista tagasi, mul pole kõneaega. Minu poolt läks vastu SMS, et kui ei jõua kõne aega osta, ega siis ka auto ostmiseks raha ei ole. Vaikus. Kuulus jalgratta müüja saatis ka meili, et sooviks vahetada, vastasin viisakalt EI. Mõni aeg hiljem sain temalt uuesti kirja, kus kirjutas, et minu müüdav auto on nagunii nii sara, et keegi seda ei taha, oleksin pidanud ikka tema jalgratta vastu vahetama. Ja muidugi inimesed eeldavad 600 eur eest just tehasest välja veerenud autot. Üks saatis kirja, et kui vahetan esiklaasi ära, teen ülevaatuse ja kindlustuse ning eemaldan rooste, siis ta oleks ostja. Vastasin, et jah , lisaks 600 eur ja võin seda organiseerida. Rohkem vastanud ei ole.
Ühesõnaga, kui see auto müüdud kunagi saab, siis ma arvan, et päris pikka aega ei taha automüügiga tegeleda. Kes krt sellistele lollakatele üldse juhilubasid annab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2012 22:25 

ega autoostuks ei pea ju lube omama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2012 22:59 
Kasutaja avatar

pljääääd,te ei kujuta ette kui vihane ma olen hetkel :ouh

mingi vend kirjutab et ostan auto ära 1000€ (95 a.),
ma kirjutan et 1150 viimane hind siit enam alla ei saa,
tuleb vastus :1150 € saan 96 a. auto,mille kõrval sinu oma on puhas antiik,
kirjutan vastu :tore,aga mine osta siis ära ja saatsin läbi lillede peeti

läheb 2 päeva mööda

vend kirjutab: ma ostan auto naisele,mõtle ma annan kohe 1000€...mõtle aega on

2 min hiljem, uus kiri postkastis

mõtle mõtle, aega on saad 1000€ kohe!!

no pergele ,millest inimesed aru ei saa,eriti kui saadad neid sinna samusesse,mida sellisega teha? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2012 23:13 
Kasutaja avatar

No sa ajad ka viimast senti ikka taga :D Võta siis midagi ära autoküljest

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2012 23:20 
Kasutaja avatar

Hea huumor ikka , myyb veel paar kuud , siis leiab omale sobiva masina ja siis paneb selle uue 95a pilli 600€ myyki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2012 23:24 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:

krt,ajan jh,asi veidi juba põhimõttes, neid 1000 pakujaid on igapäev 5 tk,aga keegi pole siiani vaatama jõudnud.Kuigi selline variand on kuulutuses mainitud et saab asjade kallalt tingida,aga ostjatele ei sobi :kill

vot,kui inimene tuleb auto kõrval,ütleb 1000 siis mõtleme,vb sinu jaoks pole see 150€ kakatki,aga vot minu jaoks on,kes ma olen õpilane,auto hinnast niigi juba alla lastnud,kuna vaja tuua teine auto ära ja raha paigutada,siis ei saa ma hetkel seda endale lubada.

killer,ma arvasin et sina teed siin foorumis huumorit,hind on ikka müüja teha ja kui mul ongi vaja teda 600 müüa siis müün ka. sõltub natuke ikka asja oludest ka. ;)

aga rsk,need tingijad :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 00:37 
Kasutaja avatar

123 kirjutas:
Tsiteeri:
Bemmi kett kestab mingi pool milli

Teised jälle räägivad,et 250 juures võiks hakkata mõtlema vahetusele a see selleks :)

obläädile soovitati mingi 300k peal ikka ära vahetada, pool milli võib päris hiljaks jääda... a no ÄKKI on pemmi ketid kestvamad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 00:53 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
Reimers kirjutas:

krt,ajan jh,asi veidi juba põhimõttes, neid 1000 pakujaid on igapäev 5 tk,aga keegi pole siiani vaatama jõudnud.Kuigi selline variand on kuulutuses mainitud et saab asjade kallalt tingida,aga ostjatele ei sobi :kill

vot,kui inimene tuleb auto kõrval,ütleb 1000 siis mõtleme,vb sinu jaoks pole see 150€ kakatki,aga vot minu jaoks on,kes ma olen õpilane,auto hinnast niigi juba alla lastnud,kuna vaja tuua teine auto ära ja raha paigutada,siis ei saa ma hetkel seda endale lubada.

killer,ma arvasin et sina teed siin foorumis huumorit,hind on ikka müüja teha ja kui mul ongi vaja teda 600 müüa siis müün ka. sõltub natuke ikka asja oludest ka. ;)

aga rsk,need tingijad :kill

Noh lõpptulemus on see, et ootad veel kuu kaks ja siis võib hoopis veel langenud olla. Ma näiteks müüsin ka kunagi ühte G3 TDI-d miski 1300ga. 1000ga oleks suht-koht võtja olemas olnud, natuke küll halas et kuidas ta Viljandisse sellega saab (reaalselt auto kõrval küll käis jutt, mitte e-mailitingimisel). Siis ei raatsinud ära anda, hiljem tuli aga mitu samasugust veel müüki 1200-1300ga ja kuna mul arvel polnud siis lasin oma hinna 1000 peale. Lõpptulemus oli see, et ei tahtnud keegi enam 1000ga ka. Õnneks või kahjuks olen ma täna küll oma soovitud algse hinna kätte saanud, aga seda juppideks tegemise näol. Eks see on muidugi ka paras tüütus, sest juppe tahetakse üldiselt 24x7 kohe kätte saada, aga päevasel ajal mul õnneks sellega probleeme pole. Muidugi müstilisem tingimine oli paar aastat tagasi 140 000 autole pakkumine vist mingi 80 või oli 90 000. Ja oleks siis millegi pealt tinginud, et see või see kehv jne. Lihtsalt põhjendus oli "praegu on ju masu aeg ja lase hinda alla". Samas mingi 5-10% olen minna alati hinna kallima pannud oma soovist, siis kannatab ostjat "rõõmustada".

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 01:02 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Seni kuni mootorist ketiklõbinat ei kostu ei tasu muret tunda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2012 02:13 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
dellu kirjutas:
Noh lõpptulemus on see, et ootad veel kuu kaks ja siis võib hoopis veel langenud olla. Ma näiteks müüsin ka kunagi ühte G3 TDI-d miski 1300ga. 1000ga oleks suht-koht võtja olemas olnud, natuke küll halas et kuidas ta Viljandisse sellega saab (reaalselt auto kõrval küll käis jutt, mitte e-mailitingimisel). Siis ei raatsinud ära anda, hiljem tuli aga mitu samasugust veel müüki 1200-1300ga ja kuna mul arvel polnud siis lasin oma hinna 1000 peale. Lõpptulemus oli see, et ei tahtnud keegi enam 1000ga ka. Õnneks või kahjuks olen ma täna küll oma soovitud algse hinna kätte saanud, aga seda juppideks tegemise näol. Eks see on muidugi ka paras tüütus, sest juppe tahetakse üldiselt 24x7 kohe kätte saada, aga päevasel ajal mul õnneks sellega probleeme pole. Muidugi müstilisem tingimine oli paar aastat tagasi 140 000 autole pakkumine vist mingi 80 või oli 90 000. Ja oleks siis millegi pealt tinginud, et see või see kehv jne. Lihtsalt põhjendus oli "praegu on ju masu aeg ja lase hinda alla". Samas mingi 5-10% olen minna alati hinna kallima pannud oma soovist, siis kannatab ostjat "rõõmustada".

Mul oli oma 530d sama probleem!
Panin müüki alguses 5400€ eest. Siis huvi polnud. Langetasin hinna 4800€ peale ning huvilisi tekkis... Paar inimest käis ka vaatamas, ning 1, kellel raha ka reaalselt taskus oli pakkus mulle 4500€ - Tundus vähe, sest paar päeva tagasi olin hinda langetanud 600€ võrra.
Läks veel aega edasi, ning nägin, et selle hinnaga võtjaid pole. Langetasin hinna 4500 peale ning pakkusin ka tollele 4500 huvilisele, kuid tal oli juba uus auto soetatud. Huvilisi käis, kuid selle hinna eest jälle ei tahetud pakuti 4000 4100 4300 jms.
Lõpuks jälle nädal möödas ja rahadega juba kiire. Mõtlesin, et tühja kah annan 4300 ära, kuid si**agi. Langetasin hinna, ning hakkasid tulema pakkumised 3xxx€ (3500 3600 3800)
Siis sai kopp ette ja lasin hinna 4000€ peale. Käis ka 2 vaatajat veel, kuid kumbki jälle seda summat maksta ei soovinud ning lõpuks sai veel hind mõneks päevaks 3800 peale langetatud ning müügist maha võetud!

Kusjuures selle aja jooksul kui auto müügis oli ei tekkinud juurde uusi vigu ning kõik püsis sama (mõningaid vigu ikka oli)

Nüüd kui viimsegi pisivea parandatud saan, siis läheb vist uuesti müüki, kuid seekord olen targem ja lähen ostja pakkumisega kaasa kui see on kuidagigi normaalne :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis