Kirjutan ka siis vähe.
Alustuseks tänud kõigile heade sõnade eest.
VR6, kui tuleb, elab läbi niiehknii kap-remondi. Kasvõi profülaktika mõttes. Tülevad valmis automaadi asjad, aga kui võimalus, tuleb manuaal. Isa tõesti aitab, aga viimasel ajal olen ma seda ise kas üksi või koos sõpradega näppinud, isa nii palju ära lihtsalt. Ning põhjus, miks tuleb VR6, on lihtne: sissepanemiseks ei pea üldse palju aretama, juhtmestik loogiline, suured võimsusvarud ja võimalus ehk võtta ta legaalselt arvele. Ning jah, tuleb mõistliku hinnaga ja ma ei suudaks endale elu sees hetkelises olukorras lubada a'la B5 või G4 1.8T, või 3.2 vms. Ma nägin isegi vaeva, et sedagi raha omal jõududel kokku saada. Siiamaani on veel puudu.
Aga, nüüd vaja vähe teie abi. Mul oleks vaja teada, kas keegi ehk teist teab mõnda VR6 Golf II-te, millele on ametlikult teostatud mootorivahetus? ARK-tehnospetsialisti käest sain teada, et vaja lihtsalt tõestust, et seda mootorit on sellele autole pandud. Tehas töötas välja selle VR6-e Passat B3-e, Scirocco ja Golf II-e peal, mistõttu oli olemas ka Golf II prototüüp. Hetkel ma saatsingi peakontorisse meili, et teada saada selle kohta rohkem ja saada ka tõestus. Aga, kas ehk teate kedagi, kellel on see tehtud? Saaksin siis uurida, mida ja kuidas. Esimest korda nii sügaval bürokraatias..