Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 01:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 235 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mitsubishu Galant 1993 ( 4wd , 4 ws ) - Mitsubishi_fan
PostitusPostitatud: 27.06.2012 23:35 
Kasutaja avatar

Juba praegu näeb ilus välja :D Oi ma ootan lõpptulemust :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2012 10:32 
Kasutaja avatar

Kas pilt petab või on juhi uks viltu? All oleks nagu suurem vahe kui üleval ja ka liistu joon ei jookse veel päris sirgelt. Või on lihtsalt paika regullimata veel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.06.2012 18:04 
Kasutaja avatar

Pigem vist vaja regullida veel, tiivad tulid teised , algsed tiivad olid liiga läbi. Uksed terved ja korralikud ja ei ole kõverad õnneks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 00:52 
Kasutaja avatar

Kui siiani olin rahulik ja kannatlik klient sellele Nurgatagusele seal Tartus, siis nüüd ütlen ilma süümekata , et seda kohta ei soovita vaenlasele ka mitte. Sirvige teema läbi keda huvitab : http://foorum.tsi.ee/viewtopic.php?f=2&t=295 ja saan kõike kirjavahetuse näol ka tõestada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 07:57 
Kasutaja avatar

Ma ei saa sellest tüübist aru , kui see pole tema põhitöö siis milleks endale nii palju ja nii suuremahulisi projekte võtta :?
Ma saan aru kui oleks seal nädal 2 üle läinud tähtajast aga see kui sa ootad silm pulkas peas ja inimene ise kirjutab foorumis et pere on tähtsam jne (okei pere on muidugi tähtis aga see ei õigusta nii pikka tähtajast üleminekut)
Ehk peaks see " Mario " koduperenaiseks hakkama siis ?
Aga siiski loodan et saad nüüd lähiajal oma auto kätte sellisena nagu ta olema peaks.
Mina isiklikult viriseks ka iga tolmukübeme pärast ja jooksma läinud kohapärast , sest sellise ajaga peaks olema ikka väga korralik töö tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 09:38 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
Ma ei saa sellest tüübist aru , kui see pole tema põhitöö siis milleks endale nii palju ja nii suuremahulisi projekte võtta :?
Ma saan aru kui oleks seal nädal 2 üle läinud tähtajast aga see kui sa ootad silm pulkas peas ja inimene ise kirjutab foorumis et pere on tähtsam jne (okei pere on muidugi tähtis aga see ei õigusta nii pikka tähtajast üleminekut)
Aga siiski loodan et saad nüüd lähiajal oma auto kätte sellisena nagu ta olema peaks.
Mina isiklikult viriseks ka iga tolmukübeme pärast ja jooksma läinud kohapärast , sest sellise ajaga peaks olema ikka väga korralik töö tehtud.

Point ju selles ongi, et ta ise ka ei teadnud, et see asi nii hulluks osutub :D Sest ükski stange või laiend sinna auto külge ju ei istunud, lisaks veel muud huvitavad üllatused jne. Ta ise ütles ka, et kui kõik oleks läinud nii nagu algselt paistis, siis olekski auto tähtajaks valmis olnud.

Veel parem on see, et auto on pm juba valmimas (kere värvitud) aga ikka on vaja veel viimane võimalus vingumiseks ära kasutada :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 10:59 
Kasutaja avatar

moose,ma saan aru et sa oled nurgatagusega sõps jne,et kaitsed teda...

aga nii ikka ei saa,kui ta sai juba algul sai aru et ta ei jõua siis tuleb lüüa saamist tunnistada ja kliendile öelda,töö ära anda edasi kellelegi kes saab sellega hakkama.

krt mees tahtis autot oma pulma ja nagu aru saan siis pulmad läbi?
(kui jh siis martin palju õnne :) )

loodame et töö tuleb vähemalt KORRALIK ja saad mingisuguse garantii ka kaasa,et ta ei oleks juba järgmine suvi roostes.

soovin siis veel korra edu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 11:16 
Kasutaja avatar

Point ongi ju selles, et nurgatagune on korduvalt pakkunud Martinile võimalust, et võta vii oma auto minema ja ei küsi ta mingit rahagi juurde..
Ühesõnaga asi on selles, et kui esmased kuupäevad läksid juba üle siis oleks võinud kohe ära viia auto mitte lasta niikaua ära teha ja nüüd siis seletama hakata, et siiber sai sellest.

Ma saan aru, et Martin tahab autot valmis saada ja pulma sellega sõita(mis pole veel ära toimunud muideks), aga vaadates mis ebanormaalne töö selle autoga teha oli.. siis ma ei imesta üldse, et nii kaua sellega läinud on. See ei ole mingi pimp my ride kus hunnik mehi nädal aega teeb ühte autot.. siin on üks mees kes teeb ühte väga keerulist autot ja mitte 24/7 vaid oma põhitöö kõrvalt niipalju kui vähegi võimalik.

Ma olen jumala kindel, et kui autost tuleks koguaeg mingeid ehituspilte siis poleks mitte kellelgi mittemingit kobisemist.. asi ongi selles, et inimesed ei usu asja eksisteerimisse enne kui pole pilti :D Kui autost krunditud pildid tulid rahunesid kõik kohe maha ja kiitsid, et päris hea...siis mingi aja pärast hakkas jälle pihta, et ei oska teha ja ei viitsi teha ja on laisk jne.

Aga okei ma siinkohal lõpetan, ei ole mõtet hakata teemat täis lagastama kuna enamus inimesed ei tea üldse keretöödest midagi ja arvavad, et auto tegemine käibki nii nagu telekas, et ostad spoilerid, paned 5 minutiga külge ja tuiskad kogu kere üle. Mõelge natuke... õppige natuke.. Ma ei räägi absoluutselt, et ma oleks mingi räme teadja keretööde alalt jne aga ma siiski tean kuidas asi käib ja tean ka seda, et asjad lihtsalt võtavad aega. Krundi kuivamine võtab aega, pahtli kuivamine võtab aega, lihvimine võtab aega, mõlkide otsimine võtab aega, detailide sobitamine võtab aega jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 11:38 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Aular kirjutas:

Point ju selles ongi, et ta ise ka ei teadnud, et see asi nii hulluks osutub :D Sest ükski stange või laiend sinna auto külge ju ei istunud, lisaks veel muud huvitavad üllatused jne. Ta ise ütles ka, et kui kõik oleks läinud nii nagu algselt paistis, siis olekski auto tähtajaks valmis olnud.

Veel parem on see, et auto on pm juba valmimas (kere värvitud) aga ikka on vaja veel viimane võimalus vingumiseks ära kasutada :D

Tähtaaeg oli esialgu 26 mai, probleemid mis ta ette heitis stangedega seoses tulid juuni kuus, irwe. Ma lugesin kirjad läbi eile üksipulki ja tegin korraliku kronoloogilises järjekorras kausta, sellest saaks hea teatri näidendi !

EDIT : Ja põhjus miks ma autot ära ei toonud oli see, et kogu aeg lubati , lubati lubati, aga nüüd olen seisukohal et kui prohjekt jäetakse pooleli siis tahan raha tagasi, sest firmad kes mulle ka alguses pakkumise tegid ja kellelt küsisin et äkki võtavad ette, ütlesid et nemad teise eeltööd üle ei tee ning tõenäoliselt peavad seal üht teist üle tegema ja hind väga palju odavam ei tule.

EDIT :

Kuna ma nii popp poiss ei ole , et saan lukustatud teemad avada ja siis pori loopida ja siis uuesti kinni panna, siis panen enda seisukoha siia. Miks ma nii jäik olen ja siiani olin vait , autoteemas ei räusanud ja uskusin meest. Nimelt siis 20 juuni kiri :

Re: Mitsubishi Galant 1993 ( 4wd , 4ws ) - Martinez
Nii, täpne kuupäev palun kuna tahad järgi tulla? Hetkeseis on niikaugel muidu, et sinu pulmade ajaks on ta valmis igatepidi, ehk siis juuli algus nagu märgitud aga vb tahad veel varem ja järelikult ma siis pean pükstest kuidagi välja kargama selle saavutamiseks..

Muide kuna sa mind ei kuulanud tel kaudu, siis loetlen sulle selle siin. Tänu sellele, et sinu autoga on hunnik aju(roppusi) ja jubimist, lisan sinna ka muud asjad, nagu nt üleüldine garaazi ülevalhoid, edasiarendus jne, oma totakas töökoht(aga kuidagi pean üüri saama makstud jne), oma pere kodus kahe lapsega, mis pole viimaselajal mind üldse õieti näinud.. Ma võiks jätkata veel, aga kas pointi on. Igatahes olen ma viimase kuu ajaga pidanud tagasi saatma juba 3 samas hinnalklassis(aga mitte nii nõudvaid) töid, rääkimatta hunnikust väikestest otstest mille ära tegemisest oleks mul taskus ka midagi. Niiet ära kohe üldse arva, et nii ongi, et sinu auto seal lihtsalt nalja pärast seisab, oi ei kaugel sellest, täiesti siiber on. Ära ka muide ära unusta seda, et mis summadest jutt alguses oli ning mis raha eest mina seda sulle lõpuks teen! Igatahes, kui peab saama, siis peab saama, kui siiani tegin rahulikult ja läbimõeldult, ehk siis hea asi nõuab aega ja sellist jama ma ei oodanud, eks ma nüüd siis pean lihtsalt peale lendama ja ära tegema. Krunditud üleni valge auto pildid saad hiljemalt 22 õhtul, selline on hetkel plaan ning kuivama peab ta raudselt paar päeva, aga hiljemalt 25 katan ja värvin. Hetkel vaadates kalendrit, siis laki kuivamine, poleer ja komplekteerimine võtab ka tiba aega, aga hiljemalt 30 peab minusilmis auto olema väärt kätte anda.

Muide, päris huvitav, aga mida sa selle audiklubi lingi all mõtlesid?
Remondin ,keevitan ja tuiskan värvi.
Kellegil soov millegi ülaltoodu vastu ,hel: 53510151

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 14:27 

Moose kirjutas:
Point ongi ju selles, et nurgatagune on korduvalt pakkunud Martinile võimalust, et võta vii oma auto minema ja ei küsi ta mingit rahagi juurde..
.

Selles osas kohe pidin sõna võtma, et mille eest üldse siis on raha juurde küsida, kui tööd on üle tähtaja ja pole valmis saadud? :D
Sellistel puhkudel antakse ikka raha tagasi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 16:26 
Kasutaja avatar

Moose , keegi polegi öelnud et selle tegemine lihtne oleks .
Aga oma pere asju ja töö asju ei tohiks ikkagi segada.
Vaadates sind ja võttes arvesse sinu töö tingimusi , oled sa oma autoga põhimõtteliselt sama töö teinud julgen väita et 5x kiiremini.
Ma ei tee seda nurgataguse kohta maha , aga tähtaegadest peetakse ikkagi kinni , eriti veel kui see pidi olema selle koha promomiseks võetud töö.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2012 18:15 

Kõige hullem on see, et inimene kes pakub maalriteenust oma põhitöö kõrvalt, tehku üht ja olgu õnnelik. Hakkab asja kah saama lõpuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 08:57 

Aular kirjutas:
Moose , keegi polegi öelnud et selle tegemine lihtne oleks .
Aga oma pere asju ja töö asju ei tohiks ikkagi segada.
Vaadates sind ja võttes arvesse sinu töö tingimusi , oled sa oma autoga põhimõtteliselt sama töö teinud julgen väita et 5x kiiremini.
Ma ei tee seda nurgataguse kohta maha , aga tähtaegadest peetakse ikkagi kinni , eriti veel kui see pidi olema selle koha promomiseks võetud töö.

Tähtaegadest saab kinni pidada selliseljuhul üldjoones kui klient kui selline toob sulle tegemisse selle millest netis sulle pajatab. Mitte, et räägitakse mulle, oh krt super laiendid, vsjo normalna, 1:1 pane kohe külge väga vint.. Roostet, oh no esitiibadel on natukene.. Jumala suht sirge kere jne jne jne.. Tegelikus on aga võrreldav emexi väravast toodud kandidaadiga, mille peab siis nö näituskorda tegema.. Esistange täielik 0, siin ei anna kõverusest rääkida, täielik praak, samas ainuke detail mis mõõtudelt enamvähem sobis. Küljelaiendid, mõõdust väljas ja mõeldud pigem krt teab mis autole, aga mitte sellele mitsule. Tagumine stange, no tra sellest ma ei räägigi. Lõpuks sai igatahes see kahest stangest kokku ehitatud rakisega, et inimväärselt istuma üldse saada. Kere sirgeks lükkamiseks kulus ausaltöeldes lugemattu arv tunde, täielik merelaine rsk. Roostet võis kilodega garaazi põrandalt kokku korjata ning rääkima ei hakka kui mäda see varuosa kandidaat põhjaalt on, ränirahnu lugu tuleb kohe meelde. Jõudsime krundini, hakkaks värvima, no tra näed ei saa rsk, tahaks veel näed seda mm siit ja toda mm sealt ja krt ikkagi peaks teistkorda ka kruntima, ei perse omanik ei taha, ainult hädaldaks, sest jube ju kui mingi krdi metallitükk jääb õigeaegselt värvimatta.. Fuckit, matan vanaema rahulikult maha, surun pisarad tasku ja siidrun garaazi teipe mööda autot vedama.. Oijah meelde tuli, tra esimest korda üritan sellist kujunduse jama teha.. Vahin pilte, vean teipi, rsk valesti kõik, perse maha rsk.. Ligemale 3 päeva hiljem löön käega, ah sitta sellega, peab nii sobima ja kui ei sobi no siis ei sobi midagi teha pole. Vahepeal vist sai ka mõnda kirja vahetatud omanikuga, garaazis vaja vent lõpuni ehitada, krt 100 asja veel ja siis jäetakse mind üksi selle kõigega tegelema, ehk siis partnjoor tõmbab soome lihtsalt nahhui, raha vaja ju. Yay. Saabub kerge ajublokk täielik, kõik on kasvanud üle pea ja kaugemae. Ok tegutsen edasi ja siis tulen siia ja teistesse foorumitesse, kus loen mingit haiget hülgeila, mölinat ja ilkumist.
Katus sõidab sellise asja peale ikka kapitaalselt ära. Aasta tagasi tühjade kätega alustatud asi üritatakse nulli tõmmata, no ja midagi pole teha ka, kuna omanik pole mitte mõsitlik inimene vaid sõnaotseses mõttes liiga palju NFS'i mänginud ja Pimp my Bride vahtinud tarkpea. Kokkuvõte, nagu küla koerale ,nii koer külle ja minupoolt see lõplikult valmis ei saa, ei huvita lihtsalt enam. Stanged saavad ka värvitud ja külge, aga sisepindu ja lõppviimistlust pead mõnel eisel lollil laskma teha. Kui midagi nõuda. Palun, nõua kohtuga.. Mina sellist värdi rohkem näha ei taha, sest vähe sinu hoorumites vingumisest, sa üritad rsk sõnaotseses mõttes mu laste suust leiba kakkuda ja see ei lähe kohe mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 09:19 

Jätkan teises postis, kuna millegipärast paneb see foorum vigast osade arvutitega.

Mis puutub minu töösse kui sellisesse, siis näed peab olema 2 kohta. Üksi juba sellepärast, et ühtegi tööd ma sinna kõrvale endale võtta saanud ei ole, aga arved on vaja maksta ja elama peab ka millegist, kerge safety net siis nö. Ka on see algusest saadik härrale minu tsi kuulutusest teada, et niimoodi asjad käivad, a ja muide see ka veel, et sed autot pole ju terve see aeg tehtud. Nagu ka omanikuga oli kokkulepe, alles siis võtan ette kui eelmine väljas. Eelmise autoga muide läks 5 kuud kokku, suur osa läks kaotsi külmade ilmade tõttu tollega, mis teha kõik pole nii rikkad, et kohe alguses oma garaaz võimalikult soojustada ja kõik muud jutud. Ehk siis see mitsu seisis a'la kuu, enne kui käed külge sai ning sellest oli ka juttu.
Otsest lubadust pole kunagi olnud. Nagu ütlesin, idioot ma pole ja tühja ei luba, ütlen alati, teen mis võimalik, noh kas sitasti teen siis või järelikult pole võimalik.. Naljakas on mulle ka see, et enamus idudel on arusaam, et küll ma olen rahul sellega, et olen pidanud terve persetäie töid tagasi saatma tänu sellele kosule. Kokkuvõtteks tühjad taskud ja peas murekoorem, kuidas krt koju pätsi leiba nüüd saaks..
Ajaliselt kaua? Noh on siis jah, aga ka hind 2x odavam kui tallinnas pakuti talle. 3 nädalaga veel pealekuba, bitch please, kas sa kujutad ette et mul on garaazis käinud konsulttsiooni andmas minust mitmeid kordi kõvemad maalrid ja kõigil on tulnud nagu ühest suust: Isegi hästi, ma ei punniks sellist asja üldse nii kiiresti ja oleks juba ammu sellise venna kauge kaarega nahhui saatnud. Suurtemate töökodade omanikud ka veel..
See kiri millega sa laiutd siin, seda tõlgendatakse ka kuidagi valesti. Jutt oli mõeldud pigem sellen, et ma ise tõesti olen tahtnud seda pellerit juba ammu ammu valmis saada, aga nät alati ei saa plaanipäraselt, miski peab ikkagi pussukasse torkima rsk. Such is life onju.

Aga rahul võid olla ka endag nüüd. Peale seda kui sinu sara välja lükkan, läheb uks kinni, bravo hakkama said.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 09:38 
Kasutaja avatar

nii et lõpetad värvimisega ära?
peale sellist super reklaami :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 235 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis