Moose kirjutas:
Aular kirjutas:
Ma ei saa sellest tüübist aru , kui see pole tema põhitöö siis milleks endale nii palju ja nii suuremahulisi projekte võtta
Ma saan aru kui oleks seal nädal 2 üle läinud tähtajast aga see kui sa ootad silm pulkas peas ja inimene ise kirjutab foorumis et pere on tähtsam jne (okei pere on muidugi tähtis aga see ei õigusta nii pikka tähtajast üleminekut)
Ehk peaks see " Mario " koduperenaiseks hakkama siis ?
Aga siiski loodan et saad nüüd lähiajal oma auto kätte sellisena nagu ta olema peaks.
Mina isiklikult viriseks ka iga tolmukübeme pärast ja jooksma läinud kohapärast , sest sellise ajaga peaks olema ikka väga korralik töö tehtud.
Point ju selles ongi, et ta ise ka ei teadnud, et see asi nii hulluks osutub

Sest ükski stange või laiend sinna auto külge ju ei istunud, lisaks veel muud huvitavad üllatused jne. Ta ise ütles ka, et kui kõik oleks läinud nii nagu algselt paistis, siis olekski auto tähtajaks valmis olnud.
Veel parem on see, et auto on pm juba valmimas (kere värvitud) aga ikka on vaja veel viimane võimalus vingumiseks ära kasutada

Tähtaaeg oli esialgu 26 mai, probleemid mis ta ette heitis stangedega seoses tulid juuni kuus, irwe. Ma lugesin kirjad läbi eile üksipulki ja tegin korraliku kronoloogilises järjekorras kausta, sellest saaks hea teatri näidendi !
EDIT : Ja põhjus miks ma autot ära ei toonud oli see, et kogu aeg lubati , lubati lubati, aga nüüd olen seisukohal et kui prohjekt jäetakse pooleli siis tahan raha tagasi, sest firmad kes mulle ka alguses pakkumise tegid ja kellelt küsisin et äkki võtavad ette, ütlesid et nemad teise eeltööd üle ei tee ning tõenäoliselt peavad seal üht teist üle tegema ja hind väga palju odavam ei tule.
EDIT :
Kuna ma nii popp poiss ei ole , et saan lukustatud teemad avada ja siis pori loopida ja siis uuesti kinni panna, siis panen enda seisukoha siia. Miks ma nii jäik olen ja siiani olin vait , autoteemas ei räusanud ja uskusin meest. Nimelt siis 20 juuni kiri :
Re: Mitsubishi Galant 1993 ( 4wd , 4ws ) - Martinez
Nii, täpne kuupäev palun kuna tahad järgi tulla? Hetkeseis on niikaugel muidu, et sinu pulmade ajaks on ta valmis igatepidi, ehk siis juuli algus nagu märgitud aga vb tahad veel varem ja järelikult ma siis pean pükstest kuidagi välja kargama selle saavutamiseks..
Muide kuna sa mind ei kuulanud tel kaudu, siis loetlen sulle selle siin. Tänu sellele, et sinu autoga on hunnik aju(roppusi) ja jubimist, lisan sinna ka muud asjad, nagu nt üleüldine garaazi ülevalhoid, edasiarendus jne, oma totakas töökoht(aga kuidagi pean üüri saama makstud jne), oma pere kodus kahe lapsega, mis pole viimaselajal mind üldse õieti näinud.. Ma võiks jätkata veel, aga kas pointi on. Igatahes olen ma viimase kuu ajaga pidanud tagasi saatma juba 3 samas hinnalklassis(aga mitte nii nõudvaid) töid, rääkimatta hunnikust väikestest otstest mille ära tegemisest oleks mul taskus ka midagi. Niiet ära kohe üldse arva, et nii ongi, et sinu auto seal lihtsalt nalja pärast seisab, oi ei kaugel sellest, täiesti siiber on. Ära ka muide ära unusta seda, et mis summadest jutt alguses oli ning mis raha eest mina seda sulle lõpuks teen! Igatahes, kui peab saama, siis peab saama, kui siiani tegin rahulikult ja läbimõeldult, ehk siis hea asi nõuab aega ja sellist jama ma ei oodanud, eks ma nüüd siis pean lihtsalt peale lendama ja ära tegema. Krunditud üleni valge auto pildid saad hiljemalt 22 õhtul, selline on hetkel plaan ning kuivama peab ta raudselt paar päeva, aga hiljemalt 25 katan ja värvin. Hetkel vaadates kalendrit, siis laki kuivamine, poleer ja komplekteerimine võtab ka tiba aega, aga hiljemalt 30 peab minusilmis auto olema väärt kätte anda.
Muide, päris huvitav, aga mida sa selle audiklubi lingi all mõtlesid?
Remondin ,keevitan ja tuiskan värvi.
Kellegil soov millegi ülaltoodu vastu ,hel: 53510151