Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.04.2026 01:55

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 17.07.2012 14:19 

usku kirjutas:
sander147 kirjutas:
Segan Uskule vahele:

Tsiteeri:
3) siseneda seadusega ettenähtud korras tollieeskirjade, maksuseaduste või maksukorralduse seaduse rikkumisele viitavate asjaolude kontrollimiseks takistamatult isiku kasutuses olevatesse ehitistesse ja territooriumidele;

Põhiseduse järgselt on eromand puutumatu. Nii et ootan huviga, kui tollagent minu ukse taha peaks tulema või garaazi "tungima". Selle kohapealt on mul õigus oma eraomandit kaitsta ja ta mitte sisse lasta. Tahab tulla, saatku kiri, vaatan 30 päeva jooksul üle, võtku order ja palun. Ei keela :think

USKU

Shut the f up juba. Pane kohe põhiseaduse link siia ning jäta enda sõnadega tõlgendamine vahelt ära. Jällegi, ühelt poolt oled sina tubli tsiteerija ja seletaja, teiselt mina. Ise komistad hetkel selle otsa, et sinu tlgendusel puudub igasugune tugi ning võid oma jutu välja printida ja vetsu asjale minna. Täpselt sama asi magistritöö kohta.
See, et ta magistritöö on, ei tähenda, et see ka mingi eriti vägev ja tugev töö reaalselt on. Magistritööks võib igast jama esitada, ning sinu põhiseaduse ja ka teiste seaduste omasõnadega tõlgendamine on crap !
Tolli jutuks: loe oma jutt uuesti läbi ja leiad ka punkti, kus kohus peab andma orderi. Ning kui too agent tuleb tõesti aanuse kallale, olgu siis füüsiliselt või psüühiliselt, siis rakendan oma õigusi, milleks on enesekaitse. Täpselt seni kaua, kui tuleb selle orderiga. Lihtne.

Mis selle pointless arutelu mõte on, on see, et seadused on kõigile, ning sinu jaoks karistatava seaduse jaoks on kohe olemas sind õigustav seadus. Eesti on mõttetu politseiriik, kus kõik, kes lasevad omale pähe astuda, seda ka tehakse. Ei põe mingi kütuse varguse ja maksupettuste pärast.

Aga kütusevarastele: kas teil ei ole elektrikust sõpra, kellel on mõneks minutiks näputöd bensuseieri modimise jaoks? Lihtne, lüliti vahele, et vajadusel näitab täis paaki või siis tühja. Ega nad igat paaki ka londiga kontrollida ei viitsi. Kogemus ütleb, et siiani on 99% juhtudest piirdutud seieri näiduga :kill

Sry mõned trükivead, klaviatuur paneb vahest segast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 14:25 
Kasutaja avatar

sander147 kirjutas:
usku kirjutas:
sander147 kirjutas:
Segan Uskule vahele:

Tsiteeri:
3) siseneda seadusega ettenähtud korras tollieeskirjade, maksuseaduste või maksukorralduse seaduse rikkumisele viitavate asjaolude kontrollimiseks takistamatult isiku kasutuses olevatesse ehitistesse ja territooriumidele;

Põhiseduse järgselt on eromand puutumatu. Nii et ootan huviga, kui tollagent minu ukse taha peaks tulema või garaazi "tungima". Selle kohapealt on mul õigus oma eraomandit kaitsta ja ta mitte sisse lasta. Tahab tulla, saatku kiri, vaatan 30 päeva jooksul üle, võtku order ja palun. Ei keela :think

USKU

Shut the f up juba. Pane kohe põhiseaduse link siia ning jäta enda sõnadega tõlgendamine vahelt ära. Jällegi, ühelt poolt oled sina tubli tsiteerija ja seletaja, teiselt mina. Ise komistad hetkel selle otsa, et sinu tlgendusel puudub igasugune tugi ning võid oma jutu välja printida ja vetsu asjale minna. Täpselt sama asi magistritöö kohta.
See, et ta magistritöö on, ei tähenda, et see ka mingi eriti vägev ja tugev töö reaalselt on. Magistritööks võib igast jama esitada, ning sinu põhiseaduse ja ka teiste seaduste omasõnadega tõlgendamine on crap !
Tolli jutuks: loe oma jutt uuesti läbi ja leiad ka punkti, kus kohus peab andma orderi. Ning kui too agent tuleb tõesti aanuse kallale, olgu siis füüsiliselt või psüühiliselt, siis rakendan oma õigusi, milleks on enesekaitse. Täpselt seni kaua, kui tuleb selle orderiga. Lihtne.

Mis selle pointless arutelu mõte on, on see, et seadused on kõigile, ning sinu jaoks karistatava seaduse jaoks on kohe olemas sind õigustav seadus. Eesti on mõttetu politseiriik, kus kõik, kes lasevad omale pähe astuda, seda ka tehakse. Ei põe mingi kütuse varguse ja maksupettuste pärast.

Aga kütusevarastele: kas teil ei ole elektrikust sõpra, kellel on mõneks minutiks näputöd bensuseieri modimise jaoks? Lihtne, lüliti vahele, et vajadusel näitab täis paaki või siis tühja. Ega nad igat paaki ka londiga kontrollida ei viitsi. Kogemus ütleb, et siiani on 99% juhtudest piirdutud seieri näiduga :kill

Sry mõned trükivead, klaviatuur paneb vahest segast.

Usku vähemalt argumenteerib, sina raiud oma "tõde" lihtsalt, et nii on.
Ega nad seal piiripunktis lollid ka pole, loomulikult kõiki ei kontrollita, küll aga tuttavad näod (Passatit, suured ameeriklased jne). Ja kas mitte läbi ei vaadata rõntgeninga, mis kohe ju ära näitab.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 14:33 
Kasutaja avatar

sander147 kirjutas:
vihane sõnavõtt

vana sa oled? ma jutu järgi pakun ~15 ja sellest polegi midagi, lihtsalt selles vanuses on pauerit selgelt rohkem kui kogemusi ja mõtlemisvõimet (ja ma ei ütle, et loll vms.).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 14:39 

Ei. 10 olen tglt.

Kas kogemus on see, kui oled piiripunktis loll ja lased ennast iga seaduse punktiga kottida või hoopis see, kui leiad punkti, mille järgi ise puhas oled? Ei jah, selliseid kogemusi ei ole, et keegi tuleb ja kotib. Ise mees oled, tööl käib ja vastu ka oskad öelda, siis ei tule keegi niisama huiama.

Lihtsalt "naljakas" on lugeda, kuidas kõik põevad igasuguste punktide, ÜV ja mis iganes asjade pärast.Võtke asja chillilt. Ise rumal oled, siis palun, aja urr upakile ja andku hagu.

A la kas ma saan ÜV-lt läbi kui mul 318-l suunad ees põlevad, politsei onud veel kinni ei ole pidanud. Kas see tähendab, et nende meelest võivad need põleda? Aga ma ütlen, et mul on usa style. :hail :hail
Mõnitus siis... kui keegi ei mõistnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 15:07 
Kasutaja avatar

Pange joonele ikka.
Siis on kohe näha, kelle põhiseadus parem on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 15:17 

Võtke välja ja mõõtke ära kui muidu rahu ei saa... :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 16:04 

Heigo_K kirjutas:
Sain paar päeva tagasi jälle poest haruldased euromündid.
Ühe hinnad hakkavad iibeis 5€ ja teisel 24jast € :)

Mis riigi või mis piltidega? Ehk vedeleb endalgi kuskil karbis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 16:35 

Juba mitu päeva on peas kõlkunud mõte, et võiks ühe oma vana saani maha müüa ja natuke uuema asemele osta. Seega tegin eile õhtul kuulutuse ning panin ratta müüki.
Ja nagu võluväest helistas lõuna ajal mulle härra ning soovis minu vana ustavat 2 rattalist näha.
Sai siis ratas vähe puhtamaks küüritud ning kohtumisele mindud. Tagasi tulin siis väikese raha pakiga ning ideega kohe täna uus ratas osta või vähemalt tellida :D :D :D

Nomh... kisub huvitavaks:
Silma piirile jäi siis trek 1.2 58cm raamiga. Põhjuseks siis lihtne tehnika, carbon esihark, 100 Series Alpha Aluminum raam ja veel mõned pisi asjad.
Ning umbes 2h tagasi asusin oma uue velo seljas km-e mõõtma. Müst hea on ikka see fiiber esihark võrreldes eelmisel rattal olnud alu hargiga. Tee ebatasasused ei tao enam niimoodi kätesse nagu ennem.

Hetkel juba esimesed 30km selja taga ning ikka üüber kui hea on maantee rattaga km-e mõõte.

Tänud kuulamas ning hind puhkab kohe :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 16:43 
Kasutaja avatar

remain kirjutas:
Heigo_K kirjutas:

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 19:40 

TÄNAN 1,TE ford mondeo (halli värvi ,universaal 2000ja edasi)juhti kes eile suutis mind teepealt ära puksida peale harkut ,liikus keila poole(mina harku suunas) ja tegi möödasõitu ,mille tagajärjel autole jälle uut peeglit vaja :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 20:08 
Kasutaja avatar

Võttis aega, mis võttis, aga loom lasti vabaks :D Nüüd mõnda aega saab siis rahus ringi kulgeda.
Esmaspäeval lähen "nägu näitama" :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 20:12 

remain kirjutas:
Heigo_K kirjutas:

Huvitav jah mis euromündiga tegu? Vanamemm kogub neid, tal peaks enamus olemas olema..ebaysse üles :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 20:48 
Kasutaja avatar

Milleks on vaja toppida odavaid LED'e, kui endal on autoks Lexus LX570 või uuem Audi A6? Üleüldse ei saa sellest aftermarket-LED fenomeenist aru, absoluutselt ju need ei valgusta ja rikuvad iga auto välimuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 20:49 
Kasutaja avatar

Wknd kirjutas:
absoluutselt ju need ei valgusta ja rikuvad iga auto välimuse.

Eks sellest arusaamine võtab aeglasel eestlasel mõned aastad aega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2012 20:55 

Krt, peale Jaanipäeva on asjad hakanud vaikselt nihu minema.. täna siis +37 üle ja 60€ trahvi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 513, 514, 515, 516, 517, 518, 519 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis