torms kirjutas:
Moose kirjutas:
Tiivaääred on nii täpselt saanud, et madaldades peaks suhteliselt perfect fit olema

Aga eks seda saab täpsemalt näha kui ükskord madalduseni jõuan.

Ei pruugi. Ma küll su auto sillaehitust ei tea, aga kas sul madaldades lääpa ei kisu rattad?
Sõltuv tagasild ehk siis midagi ei muutu

Ega ma muidu nii kindlasõnaliselt seda öelnud poleks
mkb kirjutas:
Oot, masin pidi ammu värvitud olema, aga nüüd jaurad mingite õõtsade ja mootoripesuga?
Nagu S/S ütles siis kompressor katki jah, olen seda vist eelnevalt mainind ka aga see selleks. Vahet ei ole, sellessuhtes, et sõitma saamiseks on niiehknaa vaja ära teha need asjad. Ok mootoripesu ei ole jah esmatähtis aga õõtsapuksid olid läbi, sarniirid olid läbi, üv jaoks oleks nad nagunii old vaja ära vahetada. Sessuhtes pole vahet kas teen seda enne või peale viimaste juppide värvimist

Täna lõpetasin selle parempoolse õõtsa vahetuse ära, kätte sain nii, et poldi pea tükeldasin ära relakaga ja siis painutasin välja lihtsalt selle õõtsa oma pesast

Uus õõts ja uued poldid ning sellega nüüd ühelpool.
Panin ka tagumised uksepolstrid ära külge, ehk siis salong on nüüd koos.
Sai ka viimase tegemata jäänud flantsi augud ära keermestatud, ehk siis kõik flantsid on nüüd valmis kasutamiseks.
Lisaks vahetasin tagavedrud ära nii muuseas.. siiani istusid seal sigulli vedrud kuna viimane kord autot kõrgeks tõstes ei leidnud originaale üles. Need sain vahepeal kätte ja sai alla visatud, et perset natuke madalamale saaks.. oluliselt parem näeb välja

Kapotialusega on samuti kõik valmis, et siis nüüd ongi jäänud viimased detailid ära värvida ja võib ülevaatusele minna pmst.