smi kirjutas:
Aga kes on see ekspert, kes hakkab ütlema kas õnnetus juhtus ülekiirusega +35 või hoopis +42
Või mis hetkel see kiirus "peab" üle 40. olema. Ütleme, et kui ma linnas lasen 100km/h ja ees tehakse äkk pidurdust ja ma rattad blokis ees olevale autol sisse lendan, siis tõenäoline on ju, et õnnetus/kokkupõrke hetkeks oli mul kiirus juba veidike ikka aeglustunud, et mahtuda +40 tsooni. Ja ideeliselt
Nagu ma juba eespool ütlesin on selle jaoks vastavad eksperdid, kes siis ise otsustavad, mis hetkel su kiirus milline oli ja kas oli tegemist sellise ületusega, mis sind maksma paneb.
Need on siis eksperdid, keda kohus aksepteerib, ilmselt hakkavad need eksperdid siis kõvasti tööd saama, selle seaduse jõustudes.
Üks asi, mille järgi su kiirus kindlaks tehakse on pidurdusjutid, niipalju, kui neid on, teine asi on avarii purustused.
Küll eksperdid juba teavad, mida vaadata, riigil on kuskilt igatahes võtta sellised eskperdid, kuna neid on kasutatud mitmete avariide lahendamisel.
Kui sa pole nendega nõus võid alati kohtu poole pöörduda, kindlasti hakkab selliseid kohtu keisse omajagu olema.
Siin ongi see õnnetus, milles tma rääkisin, kus ekspert subaru kiiruse kindlaks tegi.
http://www.reporter.ee/2010/03/10/kaasl ... etamiselt/Ja nagu näha, ületas ta taaskord kiirust, ehk siis ta ei mõista oma tegu.
Miks peaks sellise tüübi tekitatud kahju liikluskindlustus kinni maksma?