Tõnis_S kirjutas:
Mina ja kommunism julgeks sellele väitele reageerida negatiivselt, sest iga aasta saab kov ehk antud juhul tallinn riigilt raha teede ja tänavate hoolduseks.
Tallinnas tehakse umbes pool kogu Eesti SKP-st, seega see "riik" ja "meie" on samamoodi enamuses tallinnlased. Pigem maksab riik maapiirkondade arenguks rohkem raha kui sealt maksudena tagasi tuleb, sest vaevalt et Tallinn sealt tee-ehituse purgist poole endale saab (ei viitsi täpset numbrit hetkel otsida).
Ma ka üldiselt pooldan seda, et kui keegi elab Viimsis/Jüris siis see on tema enda valik ja traagika, kui kesklinna sõites ummik on. Kõike head ei saa korraga, a'la elan mere ääres, laps käib kesklinnakoolis, ise töötan Liivalaia tänaval, bussiga ei sõida, vett ei joo ja nüüd linn lahendagu probleem kuidas ma punkt kell 8 startides jõuan 20 minutiga ummikuvabalt tööle. Tallinnas on pool miljonit elanikku oma probleemidega, isegi neile kõigile ei jätku tähelepanu, rääkimata pilpakülade häälekast vähemusest.
Näiteks Koplis elades pole kesklinna piiril mingeid ummikuid, sõida ükskõik mis kell kuhu tahad.
See kõik muidugi ei tähenda, et linnavalitsus kuskiltki otsast normaalne oleks, aga noh, mina ei käi kritiseerimas Viimsi omavalitsust, ma ausalt öeldes ei tea isegi kes nad on ja never ever selline asi ei koti kah.