Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.04.2026 14:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 27.07.2012 08:01 

Minule algab see juba pühapäeva hommikul..(Enne töö, siis pidu) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 08:25 
Kasutaja avatar

Sannu^^ kirjutas:
Riigieelarvelised kohad on loodud riiklikul tellimusel. Selleks, et koolitada spetsialiste, kes hiljem riigile kasulikud on.
Vot ei oskagi öelda, millistest "lammastest" sa räägid. Mina ei tea küll ühtegi sellist inimest, kes lihtsalt miinimumiga ülikoolist läbi veavad, et paber taskusse saada.. Vb kusagi TLÜ-s vms küll, kuid mitte minu tutvusringkonnas.

Pidasin silmas selliseid erialasid nagu "Ärijuhtimine" jms, mis olid ühed lemmikerialad. Kui vaadata seda kogust, mis sarnastel erialadel lõpetajaid oli, siis jääb mulje, et iga teine või kolmas inimene, kes tänaval vastu tuleb, on ärijuht. Samas jäi eelnev mainitu silma ka TTÜs õppimise ajal. Vabandust väga, aga keskmise hindega 2,5 lõpetada, kui tingimus on 2,0, siis minu jaoks on see miinimumtulemus. Ja neid ikka oli. Tehnilised erialad on ühiskonnale äärmiselt olulised ning insenere on alati vaja, kuid diplom taskus ei tee veel inseneriks. Teine näide Maaülikoolist, kus tuttav ökonoomika õppejõud: Kui ikka selline inimene tahab saada ökonoomikas magistrikraadi, kes ei oska isegi protsentarvutusi teha, siis millest me veel räägime?

mkb kirjutas:
ZaintS ei taju absoluuudselt "tasuta kõrghariduse" populistliku nimetuse all elluviidud reformi tagajärgi.

Aga äkki sa oleksid nii kena ja valgustaksid mind? Oleksin väga tänulik. Minu jaoks on tagajärg see, mida ka teaduskonna juhtkond teatas: "Meie eesmärk on toodangut anda."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 09:05 
Kasutaja avatar

Sai natukene lähemalt näpitud uut Avensist ja ma nüüd natukene pettunud :( Kvaliteet on kuidagi alla käinud võrreldes eelmise Avensisega. Salongi ja riide materjalid tundusid kuidagi väga kehvana. Muidugi antud isend oli kõige plangum variant Line Terra, kuid vaevalt et armatuuri ja uksepolstreid teisi pannakse kui tipplisadega tellida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 09:23 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
Sai natukene lähemalt näpitud uut Avensist ja ma nüüd natukene pettunud :( Kvaliteet on kuidagi alla käinud võrreldes eelmise Avensisega. Salongi ja riide materjalid tundusid kuidagi väga kehvana. Muidugi antud isend oli kõige plangum variant Line Terra, kuid vaevalt et armatuuri ja uksepolstreid teisi pannakse kui tipplisadega tellida.

Kui vaadata autot juba väljast ja uus auto näeb selline välja siis ilmselt ei olegi muud võimalust kui pettuda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 10:21 
Kasutaja avatar

Sannu^^ kirjutas:
Juba su enda jutus on vastukõla: su vanaema andis raha nii SULLE kui su ISALE. Miks ta teile raha andis? Ilmselt sellepärast, et teil oli seda vähe? Järelikult: sinu ja su isa sissetulekud polnud piisavad.
Ütled, et nüüd toetate enda vanaema rahaliselt ja bla-bla-bla. Oled sa mõelnud inimestele, kellel pole lapsi? Või pensionäre, kelle lapsed on surnud?

No aga Uku ju rääkis, et vanaema elab majas ja talvised kommunaalid käivad üle jõu ja seetõttu toetavad. See ei tähenda, et kui neil seda raha ei oleks, siis vanaema peaks majas edasi elama. Maja on ju võimalik realiseerida ja korteris odavamalt elada (töökaaslane just oma ema ja vanaemaga jõudsid selleni, et pole mõtet suurt maja kahekesi elamiseks pidada). Muidugi Uku puhul on kindlasti see, et vanainimesel on oma aed jne kindlasti plussiks, et neil midagigi teha oleks. Minu autosid remondib näiteks 81a vanapapi. Kujutan ette kui ta selle asemel kodus konutaks oleks ammu sussid püsti visanud. Aga kuna ta on kogu elu tehnikaga tegelnud, siis talle meeldib seda teha, on isegi korduvalt öelnud et tahab midagi teha. Kui parasjagu tööjärge pole, siis on isegi helistanud, et ega mul midagi teha pole vaja :). Pean tunnistama et teinekord olen ka ise kõrval olnud ja niimõnegi hea nipi omandanud ja järjest rohkem asju ka ise juba tegema hakanud, kuigi õppinud pole seda asja ju päevagi. Eks tema klientuur hakkab juba ka autodest loobuma/manala teed minema. Eilegi just aitasin teda samas auto elektripoolega, kuna seda ta nii hästi jälle ei jaga (mingi signa/immo oli vahele pandud ja auto ei käivitunud). Samas omal ajal on ta ise motikaga võidu sõitnud, rallitiimides mootoreid teinud jne. Seetõttu ongi see oma kodu tunne ja tegevus pigem see, mis seda elujõudu annab, küll jõuab seda maja ju ka hiljem pärandani realiseerida või siis ise elama asuda kui väga suure ringi peale pole vaja ära jaotada.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 10:26 
Kasutaja avatar

sierra kirjutas:
pokemon kirjutas:
Aga ülejäänud 4 kuud peab ju ka ära elama või mis?

idioot peaks olema et kuust kuusse ja peost näppude lakkumiseni elama

kui ise selline oled, et iga kopikas on surutud kuskile tshekki sisse kuu peale, ja muud mood ihakkama ei saa, siis.. pole mõtet paukuda kui teistel ongi parem elu

Sa oled mingi huvitava puudega vist?
Ma arvan, et umbes veerand eesti elanikest paraku just nii elavadki.Kas just kogu aeg ja iga kuu ,aga siiski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 10:42 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Sannu^^ kirjutas:
Juba su enda jutus on vastukõla: su vanaema andis raha nii SULLE kui su ISALE. Miks ta teile raha andis? Ilmselt sellepärast, et teil oli seda vähe? Järelikult: sinu ja su isa sissetulekud polnud piisavad.
Ütled, et nüüd toetate enda vanaema rahaliselt ja bla-bla-bla. Oled sa mõelnud inimestele, kellel pole lapsi? Või pensionäre, kelle lapsed on surnud?

No aga Uku ju rääkis, et vanaema elab majas ja talvised kommunaalid käivad üle jõu ja seetõttu toetavad. See ei tähenda, et kui neil seda raha ei oleks, siis vanaema peaks majas edasi elama. Maja on ju võimalik realiseerida ja korteris odavamalt elada (töökaaslane just oma ema ja vanaemaga jõudsid selleni, et pole mõtet suurt maja kahekesi elamiseks pidada). Muidugi Uku puhul on kindlasti see, et vanainimesel on oma aed jne kindlasti plussiks, et neil midagigi teha oleks. Minu autosid remondib näiteks 81a vanapapi. Kujutan ette kui ta selle asemel kodus konutaks oleks ammu sussid püsti visanud. Aga kuna ta on kogu elu tehnikaga tegelnud, siis talle meeldib seda teha, on isegi korduvalt öelnud et tahab midagi teha. Kui parasjagu tööjärge pole, siis on isegi helistanud, et ega mul midagi teha pole vaja :). Pean tunnistama et teinekord olen ka ise kõrval olnud ja niimõnegi hea nipi omandanud ja järjest rohkem asju ka ise juba tegema hakanud, kuigi õppinud pole seda asja ju päevagi. Eks tema klientuur hakkab juba ka autodest loobuma/manala teed minema. Eilegi just aitasin teda samas auto elektripoolega, kuna seda ta nii hästi jälle ei jaga (mingi signa/immo oli vahele pandud ja auto ei käivitunud). Samas omal ajal on ta ise motikaga võidu sõitnud, rallitiimides mootoreid teinud jne. Seetõttu ongi see oma kodu tunne ja tegevus pigem see, mis seda elujõudu annab, küll jõuab seda maja ju ka hiljem pärandani realiseerida või siis ise elama asuda kui väga suure ringi peale pole vaja ära jaotada.

Ega too vana pikalt sapakaga ei sõitnud ja mõned aastad tagasi sikliga matsu pannud, esimest korda korralikult? :uhoh

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 11:05 
Kasutaja avatar

Tegelane5 kirjutas:
dellu kirjutas:
Sannu^^ kirjutas:

Ega too vana pikalt sapakaga ei sõitnud ja mõned aastad tagasi sikliga matsu pannud, esimest korda korralikult? :uhoh

Ei Sapakat pole mina tal viimased 12a näinud (Lada oli ja hetkel põhjamaa masin) ja tsikliga on ta veel vähem selle aja jooksul sõitnud. Küll aga sõitis ta noorena 365 päeva aastas motikaga. Teised vanapapid garaazides just meenutavad kuidas väljas oli -30 ja siis kuulevad kuidas keegi maja ees motikat käima lööb :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 11:26 

Juhtus see siis nüüd, et soovitan stockmani (gonsori) risti tõsiselt vältida..Kui te ennast siniseks ei soovi vihastada vms...
Lihtsalt nii muuseas mainin.. :D
See siis juhtuski.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 11:35 

Hydration kirjutas:
Juhtus see siis nüüd, et soovitan stockmani (gonsori) risti tõsiselt vältida..Kui te ennast siniseks ei soovi vihastada vms...
Lihtsalt nii muuseas mainin.. :D
See siis juhtuski.

Tervet Tallinnat mõtled ikka ju?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 11:36 

Ei ma tervet tallinnat enda kraesse ei võta, sest nendest bussiridadest ei ole ma isegi eriti vaimustuses..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 11:40 

KAs just nüüd halba juhtus.. aga üleeile kell 7 õhtul sai mõelda, et peaks oma Salvo maha müüma.. paar kõne.. Kell 9 toimus juba auto müük.

Eile hommikul tööle jalutades mõtlesin, et krt oli seda jama nüüd vaja (pole eriline tallataksofän)...

Lisaks sai siis eile õhtul toodud endale uus pill.. Koguaeg tahtnud omale fööniga autot, niisiis kuulutusi lapates jäi silma üks SAAB.. 2.3T mootoriga.. Mõeldud ja tehtud. Uuritud müüja käest, et mis kus kes.
Sain teada, et peab masinale minema kas siis "konnaga" või treilaga - pool päeva sebimist .. auto, juht ja treila olemas lõpuks.

Tripp lõuna osariikidesse algas kell 18.00 ja lõppes kell 1.00 Rakveres.

Eks täna siis saab kaeda mida ma ostsin täpsemalt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 11:42 

:D

Viimati muutis ksenoon, 27.07.2012 12:37, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 15:39 

Rainer_K kirjutas:
4 sõitu, mitte ühtegi võitu. :D
Kuradi turbo setupil miskit häda, kui ta varem mul max kinni keeratud wastegatega puhus üle 1.5 (lasin nii kahel korral nädalad tagasi lõdvikudki katki, seega väga tihti sellise rõhuga sõita ei julge), siis täna kraani kinni keerates ei puhunud kuidagi üle 1bari. Kõrgel pöördel ja sooja mootoriga ei taha miskipärast teine käik ka sisse minna. Seda saan ma alati ainult neljapäevaõhtuti teada, linnavahel püssides pole kunagi teise käiguga probleemi. :(

Kas sellest turbo-Omegast on mingit teemat ka kuskil?

Ei ole.. Mis tahad sellest teada?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.07.2012 16:02 
Eliit
Kasutaja avatar

Mart911 kirjutas:
Rainer_K kirjutas:
4 sõitu, mitte ühtegi võitu. :D
Kuradi turbo setupil miskit häda, kui ta varem mul max kinni keeratud wastegatega puhus üle 1.5 (lasin nii kahel korral nädalad tagasi lõdvikudki katki, seega väga tihti sellise rõhuga sõita ei julge), siis täna kraani kinni keerates ei puhunud kuidagi üle 1bari. Kõrgel pöördel ja sooja mootoriga ei taha miskipärast teine käik ka sisse minna. Seda saan ma alati ainult neljapäevaõhtuti teada, linnavahel püssides pole kunagi teise käiguga probleemi. :(

Kas sellest turbo-Omegast on mingit teemat ka kuskil?

Ei ole.. Mis tahad sellest teada?

Lihtsalt mõtlesin, et oleks huvitav lugeda, mis masinaga tehtud on ja millest ta pada täpsemalt koosneb. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 537, 538, 539, 540, 541, 542, 543 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis