anty28 kirjutas:
no vaiku saaks ka minu käest....

mootor seisab tegelt koos roostetava kerega renault 21 võsa all....kurat kõik tehnika...pidurid ja asjad said uued....mootoril kap. rem tehtud....nb seda 66 parem turbotada...surveaste madalam...see 75 äkki liialt kõrge surve astmega....ja see volvo 1,9 diisel on saast...70kw diisel võtab küla vahel 7 ja saab 1,9 66kw golf 4 käest toorelt lüpsta mis saab igas poosis 5 liitriga hakkama....see 1,7 bensukas peaks ka 7 kanti ära elama nii,et nahhui seda diislit...hakka traktoristiks ja mõtle kas talvel käivitub või mitte....olgu see diisel nii korras kui on aga kui küte ära hangub siis hambad....istud nagu jobu oma autoga keset lumehange ja külmetad...

Hea, et ma ainus pole kes diislitest nii arvab
Mis hinnaga muidu mootori ära annaksid sealt pealt ja mida täpsemalt see 0'st üles ehitamine sul sisaldanud on?
Mitte, et mul vaja oleks.. aga juppe pole kunagi palju
Eile tegin sellise nalja, et lõhkusin värvipüssil düüsi ära kogemata.. ja noh kuna ta peale seda ei toiminud enam siis tuli natuke masendus peale, et tra mis nüüd saab

Aga tuli meelde, et kuskil peaks vedelema mingi vana vene püss kah, otsisin välja ja natuke puhastasin nõela ja düüsi ja tegin väikse proovi.. täitsa toimis. Püss muidugi aastast 73.. aga parem käes hoida ja käsitleda kui seda moodsamat odavat junni millega siiani värvind olen.. tundub nagu paremini värvivat kah

Aga autost niipalju, et täna kruntisin lisaks ka esitiivad ja kapoti ära, kapoti tegin musta krundiga igaksjuhuks kuna võibolla jääb natukeseks ajaks selline teatud põhjustel

Homme siis üritan kõik asjad ära ka värvida, et hiljemalt laupäeva hommikul saaks ülevaatusele minna