Maanteel läheb 525-l 90kmh reaalselt trippides 8l sajale, 80nega sõites sõidad 6l sajale umbes.
Linnas on ka nii ja naa. Väike linn, ummikuid nettu, 5.käik sõidad 6 sajale. Suurem linn, 10-12.
Jupid masinal nüüdseks kasutatuna ostes odavad, masin ise mugav, kätte saab normaalse ja sõidetava masina, mis veidi tegemist tahab juba 600 euroga näiteks, mina ütleks et mootor on suht pommikindel KUI TEDA KEEMA EI AETA ja kuumust ei saa.
Kui kütusekulu ja kindlustusmakse ning pidev mentide huviorbiidis olemine ei morjenda, on väga hea masin. Kui mootor korralik on, astub edasi väga korralikult. Paraku pole veel sellist masinat väga näinud. Üldiselt on nad seisukorras kas kohvid või okeid mootori poole pealt, kuuma ka saanud. Kindlasti räägime siin sellest, võtad 141kw-ise variandi.
520-i mina ei ostaks... kütust läheb samapalju kui 2.5-l aga minek on kehvem ja edasimüüa samuti raskem. Ei tasu ära eriti.
TDS- seda on olnud ainult üks ja seegi polnud kõige korralikum. Selle koha pealt võib mainida, et jah. Kui ikka sinisega lased, siis kütusekulu peale kulutatav raha on pmts olematu. Miinuseks on mootori poolsed palju agregaate. See kui kütusepump paljudel suht läbi on, käiad kaua käima küll ja kulutad starterit, aga muidu iseenesest saab sõita edukalt.
TDS-i miinusteks siis üldiselt: turbo, lekkivad ja kusevad pihustid, kütusepump, kuuma saanud. Kallimad kui bensukad.
Häält ma ütleks, et teeb väga head, jõudu on väga kenasti nendel ja kütusekulu on väga väike. Alati saad veel ära chippida ja rõõmu kui palju. Kui teed enne talve elementaarsed asjad (hoolduse ära) ja vaatad õiged kohad üle, aku ka paika, kütus jne, siis suht okei talveks. Suvel sellisega sõita väga hea.
Kütust võtab maanteel- nii 5-6 sajale 90kmh lastes. Linnakulu ei oska öelda, aga pakun äkki 8-9? Keskmine nii 7-8 auku peaks tulema.
Äkki aitas postitus

@ 525 bensukaid olnud 2, sõitnud sellistega ei mäletagi paljudega, 525 TDS olnud 1, sõitnud sellistega samuti ei mäleta paljudega.