charly kirjutas:
Six-Fo kirjutas:
Xperia S maksab juba poole rohkem GO'st. Niiet kui tollele vee ja pasakindlus selga tõmmata on tõenäoliselt 2x hinnavahe.
Seega oma hinna eest tasub seda GO'd osta, rahaboss oled siis teine teema

Väidetavalt pidi hind Xperia S-iga sarnane tulema.
Sel Go-l on iidamast-aadamast Androidi versioon + jube kehv reso (480x320) ning vähe RAMi. HD graafikat jooksutada ei saa.
Acro-l on ees 720p ja taga 1080p (30fps) kaamera, 1280x720 reso, 1gb ram, 1.5ghz dual core prose, 12 mpix kaamera, NFC, android 4 + muud pudinad.
Hinnavahe neil u 150 EUR.
Ma ostsin täpselt 2 aastat tagasi HTC Desire´i ja see GO on sellest iga külje pealt tehniliselt nõrgem. Ei tahaks sammu tagasi teha, arvestades veel arengut, mis on nutitelefonide maailmas 2 aastaga toimunud.
Oleneb inimesest. Minul pole selle HD Graafikaga ja ilgelt võimsa süsteemiga midagi peale hakata. Videot teeb täpselt niipalju kui mul ajutise lahendusena vaja on, ägedamat spets videot tahan võin juba digikaamera võtta. Ma tulin oma X8'ga juba hästi toime(mis peaks nende kõrval kiviaegne telefon olema omadustelt), lihtsalt telefoni sisemälu jäi uuendustele väikseks. Polnud teist ollagi.
Hinnavahe 150 euri ongi täpselt pool Go hinda.
Ning niipalju kui uurisin siis Go on täitsa hea bang for buck. Ma usun et ma jään rahule, olgu too Acro S kuitahes hea, mina telefoni eest eales üle 250-300 rubla ei taha välja käia

Kuigi äge tundub olema küll.
Edit: ma ei tea mis too reso ette jääb, minule oli küll ilus vaadata

. Bluray filme ma arvan et jään siiski telekast või arvutist vaatama.