Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 22:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 147 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Top Gear Estonia
PostitusPostitatud: 21.08.2012 11:56 
Kasutaja avatar

Ärge ronige rooli kui tunnete ebamugavust roolis.Pole küll probleeme seal sõitmisega olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 12:16 

Tsiteeri:
TAF oled selles joonimatuses kindel?

Terve aasta esimene pool oli joonimata linnapoolne ots (kolme viimase silla vaheline osa) - see mis on ka eriti lai, nelja reaga. Enamik meist saab sõidetud ka veel oluliselt kehvematel teedel, selles ei ole küsimus. Kui ma pimedas seal pühapäeval sõitsin, siis tekkis küsimus kuhu ma sattunud olen. Ei jäänud tunnet küll, et see oleks Euroopa Liitu kuuluva riigi pealinna kõige sõidetavam magistraal, pigem nagu Omski oblasti mingi külavahetee.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 12:21 

TAF kirjutas:
Tsiteeri:
TAF oled selles joonimatuses kindel?

Terve aasta esimene pool oli joonimata linnapoolne ots (kolme viimase silla vaheline osa) - see mis on ka eriti lai, nelja reaga. Enamik meist saab sõidetud ka veel oluliselt kehvematel teedel, selles ei ole küsimus. Kui ma pimedas seal pühapäeval sõitsin, siis tekkis küsimus kuhu ma sattunud olen. Ei jäänud tunnet küll, et see oleks Euroopa Liitu kuuluva riigi pealinna kõige sõidetavam magistraal, pigem nagu Omski oblasti mingi külavahetee.

Omski oblasti teest on asi ikka kaugel :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 12:33 
Kasutaja avatar

No olgem ausad see kanal on ikka täishäma! Mis te olete linnavalitsuse tööl või? Kohe lahmima, ära sõida nii kiiresti kui ei saa, ja imelik oled et neljarealise teepeal ilma joonimata ei orienteeru, eriti öösel ja pimedas+vihmaga(üldiselt kohati pole aru saada küll mitu rida tegelikult on) ja pole sellel teel häda midagi- trallallaa. Nojah teil veab et ikka nii ken blockid olete ja autod teil nii vinged on et ei otsi teed ja vihmaga ei libise ja kiiresti sõidavad. Kahjuks kurvaks teeb see, et minule seal sõita ei meeldi, ja auto ka teel ei püsi seal rööbaste vahel, vihmaga nähtavus on kehv.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 12:54 

Sõitsin juhuslikult mõni aeg peale õnnetuse toimumist sealt mööda (kohal olid esimesed politseid, puksiir jne.) ja tee oli tõepoolest veits märg, aga 70-80km/h sõita seal ei olnud mingit probleemi (isegi minu 1977 a. autoga) ja jutt kehvast valgustusest ja teemärgistusest on jama. Kui sajab kõvasti paduvihma, siis on seal sõitmine mõnevõrra keerulisem tänu lompidele ja rööbastele, aga mitte midagi hullu, kui kiirust natuke maha võtta. Sõidan laagna teel, ehk kanalis igapäevaselt probleemideta. Probleemid tekivad peamiselt ikka neil, kes kipuvad kihutama ja seda ilmast olenemata. Kui mina sealt õnnetuskohast mööda sõitsin, siis oli auto ikka väga segi ja kõrgel ümber posti, ehk kiirus pidi olema suur.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 13:59 
Kasutaja avatar

Teel pole viga suurt midagi ja valgust on kaa. Kurvi pole samuti selle koha peal. Ainult jooni tõesti pole.
Pilt

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 14:38 

Õnnetuse hetkel vihma ei sadanud ning polnud ka vett roobastes, tibutama hakkas pärast avariid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 15:05 
Kasutaja avatar

Ma ei saa aru , mida te halate . Kihutas ja läks näpust , suur mees , eks ise teadis mis tegi. Las leinavad lähedased , mis see teistesse puutub üldse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 17:35 

Ma ei tea, kas ma olen ainukene loll siin, kes ootab juba pikemat aega, et nad seal hoopis piirkiirust tõstaks 80 peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.08.2012 18:20 
Kasutaja avatar

mina ootan millal soti peale tõstetakse... no tegelikult piisaks ka sellest kui asja lihtsalt veidi rekonstrueerida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 00:49 
Kasutaja avatar

TAF kirjutas:
Kristo sinu loogika järgi ei peaks siis üldse teid remontima? Mida kehvemaks lähevad, siis seda aeglasemalt sõidame? Lõpuks kui Tallinna teed koosnevad ainult pommiaukudest, siis ukerdame nende vahel 10kmh ja oleme kõik õnnelikud ja rahul?

TAF,
Kas ma olen väitnud seda, et ei peaks teid remontima? Ütle mulle palun kust see raha võetakse? Tallinnas on väga palju teid, mis on hullemad kui kanal. Meil tehakse hetkel järvevana teed korda. Seal oli tee samasugune kunagi ja puudus valguski, polnud üldse nii palju õnnetusi kui kanalis. Kanalis lihtsalt inimesed arvavad, et on normaalne enda autot tuulutada ja nii need õnnetused juhtuvadki. Kui sa hakkad uurima ja vaatama, MILLE pärast kanalis õnnetused juhtuvad siis on see enamasti kas vale kiirus või täispeaga sõitmine. Kui liigelda lubatud kiirusega ja kaine peaga, siis ei juhtu sinuga midagi ja kui sa tunned, et kanal on halb valik, siis võid alati kasutada Narva mnt-ed või peterburi mnt, mis on minu meelest hullem. Keegi ei sunni sind seal sõitma. Mina pole veel tähendanud 70km/h sõitmisel kanalis mitte ühtegi probleemi, valgustus on küll nüüd täis häma jutt. Jooned võiks olla, aga kui ei ole, siis ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 08:45 

Kanalis ei arva inimesed midagi, see on lihtsalt petliku välimusega tee.
Tee nagu peaaegu oleks korralik, lai ja on pm ainult pikk sirge ja anna minna. Pole ristuvaid teid, millega tuleks arvestada jne. Kõik see kokku tekitabki tallajates selle olematu turvatunde.
Kui kanalisse panna korralik valgustus, korralik teekate ja ka korralik joonestus maha koos teeäärsete piiretega, ning selle supi kiirus seal 90 peale tõsta, siis ma arvan, et nende laksude arv kahaneks seal 50% võrra vähemalt.
Kuna lihtsalt korda tehes ja kiirust samana hoides, tekib seal paratamatult olukord, kus osad hakkavad kiirust ületama sõites ligikaudu 90 -ga vms, ning teised sõidavad kiiruspiirangutes 50 - 70 (oleneb mis sinna pandaks) tekitaks see liigselt erineval kiirusel kulgevaid sõidukeid ühele teele ja see tekitaks juurde nii mõnegi liiklusohtliku olukorra.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.08.2012 09:14 
Kasutaja avatar

Jooned ju täitsa olemas, loll jutt et ei ole. Täna just vaatasin spetsiaalselt üle.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 17:26 
Kasutaja avatar

isegi nooled on maha märgitud mõne koha peal :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.08.2012 17:54 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Kuna lihtsalt korda tehes ja kiirust samana hoides, tekib seal paratamatult olukord, kus osad hakkavad kiirust ületama sõites ligikaudu 90

Seega isand hüdrutõukuri ettepanek on see, et ärme parem igaksjuhuks teeme seda korda, sest muidu saavad kõik hukka?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 147 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis