Randz kirjutas:
mx7k kirjutas:
Randz, mis teistsugune (loe: parem) on?
Endal plaanis ka vaikselt hakata 3GS-ile uuendust leidma, kõigelt ootan i5 turuletuleku, siis mõtleb kas iOS või Android.
No esiteks on sel kõik samad ''lisad'' mis 3GS'l.
Teiseks, üks peamine asi, mis mulle föönil ei meeldinud, oli failide ümbertõstmine(sealhulgas muusika) telefoni. Põhimõtteliselt kui sul Maci pole, siis pole usb kaabliga midagi peale laadimise teha.
Kolmandaks ütleks, et sel on üllatavalt hea kaamera (5 megapixline välguga kaamera, vaja saab ka mingisugust 3d pilti tekitada).
Neljandaks hind. Muidugi kasutatud 3GS'i saab palju odavamalt kui uue Sony, kuid kui tekib neidki kasutatuna müügile, siis ega Sony hind palju kallim poleks.
Eks midagi ole veel, mis meeldib/ei meeldi, kuid üldjoontes pean mina seda Sony paremaks kui enda vana 3GS'i.
Siin ka mingi netist kiirelt otsitud võrdlus veel:
http://geekaphone.com/compare/Sony-Xper ... iPhone-3GSSamad "lisad" mis 3GS-il on üsna nigel argument, sest Xperia U tuli turule mai, 2012 ja 3GS tul turule juuni, 2009. See tähendab, et kolme aastaga pole suudetud midagi väärt juurde pookida telefonile, tundub veider. Parem kaamera, kiirem ja detailsem ekraan on küll Sonyl, kuid kui see jääks nendes asjades vanale telefonile alla, siis oleks uus küll mõttetu.
Ma kasutan iTunesi muusika kuulamiseks, mida sa kasutasid?
Tõsi, kaamera on tõesti 3GS-il ajale jalgu jäänud (kui 2011 tuli 4S välja, on sellel muidu 8MP kaamera). See pseudo-3D pildi tegemine minu jaoks küll faktor ei ole, aga see oleneb tõesti inimesest. No eks see loogiline oli, et uuem telefon on parem&kiirem kui 3GS, aga praegu ei tundu, et see midagi erilist oleks

.