Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 18:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 01.09.2012 02:53 
Kasutaja avatar

http://goclever.com/goclever_tab_t75#specificationtaflisõpradele hea valik

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 13:11 

Tahvlite kohta nii palju, et aasta-poolteist tagasi oli ka mul vaja autos töö tegemiseks mingi pill valida. Sõelale jäid Galaxy Tab (esimene, originaalne) ja iPad2. Valisin Samsungi, sest on käepärasem ja kergem ning astusingi auku - enamik androidipõhiseid brausereid ei ava ühte minu jaoks olulist lehekülge täies mahus ja see mis avab (Opera), teeb seda kohmakalt ja ebamugavalt. Nii andsingi aparaadi naisele ja ostsin iPad2.

Siiani olen väga rahul - teeb pmst kõike, mis mul vaja on. Lisaks aku kestab kaua.
Miinustena julgen välja tuua suhteliselt kehva ekraani ja selle, et puudub flashi tugi. Näiteks ei saa Reporteri videosid vaadata Safari/Chrome brauseriga ja peab läbi ussim*nni tasulise Skyfirega jebima.
Ekraanimure sai/saab minu jaoks tulevikus iPad3-ga lahendatud (retina), aga flash on Jobsi sõnul saatanast ja sellega tuleb leppida.

Tahvlite ja telefonide juures ongi minu jaoks oluline, et ma võtan neid iseenesest mõistetavalt. Positiivset emotsiooni peale ostu liiga tihti pole, aga oluline on just negatiivsete puudumine. Umbes nagu peldikupaberiga - ei mõtle ju igakord, et issand kui hea paber. Aga kui pühkimisel näpp läbi läheb, siis on s*tasti küll ja tuleb järgmiseks korraks parem leida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 16:07 

Javest kirjutas:
Valisin Samsungi, sest on käepärasem ja kergem ning astusingi auku - enamik androidipõhiseid brausereid ei ava ühte minu jaoks olulist lehekülge täies mahus ja see mis avab (Opera), teeb seda kohmakalt ja ebamugavalt.

Ja teist brauserit ei taibanud tirida? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 20:39 

mx7k kirjutas:
Randz, mis teistsugune (loe: parem) on?

Endal plaanis ka vaikselt hakata 3GS-ile uuendust leidma, kõigelt ootan i5 turuletuleku, siis mõtleb kas iOS või Android.

No esiteks on sel kõik samad ''lisad'' mis 3GS'l.
Teiseks, üks peamine asi, mis mulle föönil ei meeldinud, oli failide ümbertõstmine(sealhulgas muusika) telefoni. Põhimõtteliselt kui sul Maci pole, siis pole usb kaabliga midagi peale laadimise teha.
Kolmandaks ütleks, et sel on üllatavalt hea kaamera (5 megapixline välguga kaamera, vaja saab ka mingisugust 3d pilti tekitada).
Neljandaks hind. Muidugi kasutatud 3GS'i saab palju odavamalt kui uue Sony, kuid kui tekib neidki kasutatuna müügile, siis ega Sony hind palju kallim poleks.
Eks midagi ole veel, mis meeldib/ei meeldi, kuid üldjoontes pean mina seda Sony paremaks kui enda vana 3GS'i.

Siin ka mingi netist kiirelt otsitud võrdlus veel:
http://geekaphone.com/compare/Sony-Xper ... iPhone-3GS

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 21:45 

Randz kirjutas:
Teiseks, üks peamine asi, mis mulle föönil ei meeldinud, oli failide ümbertõstmine(sealhulgas muusika) telefoni. Põhimõtteliselt kui sul Maci pole, siis pole usb kaabliga midagi peale laadimise teha.

Mis Mac asjasse puutub? iTunes töötab ju windowsi peal ka, kuigi sarnaselt Zunega on see failide liigutamiseks paras pask tõesti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 22:45 
Kasutaja avatar

Javest kirjutas:
Tahvlite kohta nii palju, et aasta-poolteist tagasi oli ka mul vaja autos töö tegemiseks mingi pill valida. Sõelale jäid Galaxy Tab (esimene, originaalne) ja iPad2. Valisin Samsungi, sest on käepärasem ja kergem ning astusingi auku - enamik androidipõhiseid brausereid ei ava ühte minu jaoks olulist lehekülge täies mahus ja see mis avab (Opera), teeb seda kohmakalt ja ebamugavalt. Nii andsingi aparaadi naisele ja ostsin iPad2.

Kas see on mingi su enda piiratud ligipääsuga leht või on see ka laiemale avalikkusele ligipääsetav? Tahaks kohe huvipärast katsetada. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2012 23:47 

Piiratud leht. Kui teinekord läbi tuled, siis saame vaadata.

Probleem seisneb selles, et ühe internetilehekülje sees on teine, scrollitav ala ja androidi brauserid seda kerimise osa ära ei tunne - näha saab vaid seda, mis vaikimisi ees on. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2012 01:09 

siag kirjutas:
iphone 4s, kestis 1,5 nädalat ja täiesti lambist läks lukustusnupp katki. 630 euriga ei saa veel ilmselgelt töötavat telefoni. Vähemalt läks garantii alla.

Kolm päeva tagasi pisteti pihku tuttuus 4s. Nii võiks veelgi vahetada, aga pikema intervalliga :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2012 01:19 
Kasutaja avatar

Ja lähen minagi EMT 3x oma HTCga. Kõik asjad tehtid korda va see millepärast sinna läksin. Viga selles , et telefon töötab vaid ilma sim kaardita. Kaart sisse siis kutu. Ei liigu ekraan, vaid taustapilt ees. Need värvilised mullid. Kõik. Kaart välja ja tel töötab kui poeuus. Igastahes soovitati kirjutada avaldus ja vahetavad välja. Hakkasid ise ka naerma , et 2 kuu jooksul asi töötab 1,5h tundi. Tel kui töövahend ikkagi.
Peale pikka kaalumist tuleb uueks SE GO. Loodame selles rohkem kaupa.
Just proovisin ja ei tööta enam nii ka. Ulme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2012 01:38 

endal oli see htc desire a1818 v 8181 v mis ta oligi ja kannatas ilusti välja aasta ja vähe lisakski raskeid tingimusi tööriiete taskus. Ja ma pole arst.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2012 04:55 
Kasutaja avatar

Javest kirjutas:

Probleem seisneb selles, et ühe internetilehekülje sees on teine, scrollitav ala ja androidi brauserid seda kerimise osa ära ei tunne - näha saab vaid seda, mis vaikimisi ees on. :(

Huvitav, see peaks olema siis justkui frame kasutav leht ja kuigi sellega on muresid old küll mul androidiga, siis enamasti on hakkama saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2012 16:04 

Randz kirjutas:
mx7k kirjutas:

Endal plaanis ka vaikselt hakata 3GS-ile uuendust leidma, kõigelt ootan i5 turuletuleku, siis mõtleb kas iOS või Android.

Kolmandaks ütleks, et sel on üllatavalt hea kaamera (5 megapixline välguga kaamera, vaja saab ka mingisugust 3d pilti tekitada).
Neljandaks hind. Muidugi kasutatud 3GS'i saab palju odavamalt kui uue Sony, kuid kui tekib neidki kasutatuna müügile, siis ega Sony hind palju kallim poleks.
Eks midagi ole veel, mis meeldib/ei meeldi, kuid üldjoontes pean mina seda Sony paremaks kui enda vana 3GS'i.

Samad "lisad" mis 3GS-il on üsna nigel argument, sest Xperia U tuli turule mai, 2012 ja 3GS tul turule juuni, 2009. See tähendab, et kolme aastaga pole suudetud midagi väärt juurde pookida telefonile, tundub veider. Parem kaamera, kiirem ja detailsem ekraan on küll Sonyl, kuid kui see jääks nendes asjades vanale telefonile alla, siis oleks uus küll mõttetu.
Ma kasutan iTunesi muusika kuulamiseks, mida sa kasutasid?
Tõsi, kaamera on tõesti 3GS-il ajale jalgu jäänud (kui 2011 tuli 4S välja, on sellel muidu 8MP kaamera). See pseudo-3D pildi tegemine minu jaoks küll faktor ei ole, aga see oleneb tõesti inimesest. No eks see loogiline oli, et uuem telefon on parem&kiirem kui 3GS, aga praegu ei tundu, et see midagi erilist oleks :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2012 20:12 

mx7k kirjutas:
Randz kirjutas:
mx7k kirjutas:

Mingi pikk tekst mk7k'lt

Minu mõte oli pigem selles: Et samad ''lisad'' mis 3GS'l, aga samu ''vigu'' mida 3GS'l on pole. Samuti põhjus, miks ma võrdlesin seda 3GS'ga mitte nt uue 4S'ga on hinnavahe. 3GS'i eest maksin sama palju kunagi(kasutatuna), kui hetkel enda Sony eest(uuena).

Ega ma ei väidagi, et see on mingi ulmetelefon, mis teeb kõikidel uutel telefonidel silmad ette. Pigem, et odava raha eest on telefoni küllaga ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2012 20:30 

Sai vahetatud eelnev android vastupidavama vastu.

Aeg on näidanud et üle 8 kuu ei pea ükski telefon ilma remondita vastu,küll on veekahjustus või rauapuru lühisesse ajanud emaplaadi.

Neljapäev sai vahetatud eelnev uue vastu Samsung GT-S5690 Galaxy Xcover

Pilt

Siiani väga rahul ja lisasid palju,kaamera teeb norm pilte ja taskulamp on asendamatu asi !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2012 22:11 

mihkel-m kirjutas:
Javest kirjutas:

Huvitav, see peaks olema siis justkui frame kasutav leht ja kuigi sellega on muresid old küll mul androidiga, siis enamasti on hakkama saanud.

Asjalikemal Androidi brauseritel saab mingi linnukese panna ju, et lehte kuvataks nagu arvutiversiooni. Siis üldiselt näitab kõik asjad ära.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis