eile mingi kutt helistas 22ne paiku, ma ei jõudnud vastu võtta, mõtlesin, et keegi laenuklientidest helistab, helistan üle küsin mis mureks. Tuli välja et inimene helistab MB kuulutuse peale, hakkas kohe kauplema ja räägima, et on samasugused autod soodsamalt müügis. Ma ei vaidle, et on olemas, ma nägin oma silmadega "ühe konkurendi" mis oli 200 EUR soodsam, no IRL vahe peaks olema 1000 EUR olema, minu mersuga ei anna võrelda. Nii siis ütlesin, et kõik kauplemine käib kohal, kui leiad mis põhjusel pean sulle alla lasma, siis lasen, aga peab olema põhjendatud ettepanek olema. Siis kutt ütles, et ei vitsi raha bensu peale raisata, kui ei saa kohe hinnas kokkuleppe. . Ütlesin inimesele: Head Ööt, ja rohkem ärge tülitage, ilmselt teie pole veel kasvanud auto ostuks.
Ise olen venekeelne inimene, aga ennast kõige rohkem ajavad närvi venelased, kes räägivad sellise tooniga, nagu ma oleks neile midagi võlgu, või olen mingi kerjus kiriku juures, ja nemad ülirikkad kuttid. . (Kuulsin kord kuidas ühed venelased mängisid ennast kõva tegelinski ühe tuttava juures, kutt tahtis osta mingi 7k maksva autot, ja selline boss oli

Mu tuttav oma raha eest (mitte laenatud), omad pidevalt mingi 15-20 autot hinnast 7-30K EUR, ja ehk siis tegelikult rikkem mees, kui ostja. . naljakas tegelt vaadata eemalt vaadates, kuidas "kuningad" käituvad, oma praktika järgi eestlased vähem tõmblevad, kuid põhjalikumalt vaatavad auto üle, viimati vaatas ostja mingi tund aega auto, enne kui sai auto omanikuks, selle aja sees ka ÜV-l käimine ja auto kontroll.