SubSTiWrx kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
nägin teeotsast sisse keeramas kahte motikaga menti ,hetke pärast üllatus üllatus mendid sõitsid otsejoones minu auto juurde ,nimelt neile ei meeldind mu auto tumedad tagatuled ,kohe hakkasid uurima ,et kas lakitud või kiletatud jne ,vastasin neile .
Need motika mendid tegid mulle umbes kuu aega tagasi kiiruse eest ära.

Uurisid minul ka taga ja esi tulesid aga tagatulede kohta midagi ei öeldud, ainult öeldi seda, et udukatega tohib ainult siis sõida kui tagatuled ka põlevad.

Tsiklipolitsei teemal on mul ka väike seik pajataga(ehk tegu ka samade sellidega): Sõitsin juuni lõpus Venemaa poole. Olin juba Rakvere juures olevast teeremondist peaaegu läbi, piirangute lõpumärk juba paistis ja loomulikult mingi vend uimas täpselt 30ga ees. Pohhui dõm, hakkan 3ga mööduma ja tema kõrvale jõudes näen kahte ilusat, valget politseiratast. Ei jäänud ootama, kuni härrased vehkima hakkavad- tõmbasin tee äärde ja hakkasin dokustaate otsima. Vean pea alati kõigi sõidukite dokumente üheskoos: 2 auto ja 2 ratta dokumendid(JAWA ja Honda). Härra astus ligi, tutvustas end ning palus juhilube ja sõiduki dokumente. Järgnev dialoog oli umbes selline:
P- Märki nägid?
M- Jaa, 50!?
P- Ei olnud- 30 hoopis.
M- mmkeeey....=( (vahepeal saan juhiload tagasi, mul juhtumisi AB kategooriad avatud)
P- A kiirust tead, mis möödasõidu hetkel oli?
M- No 50-55 äkki...
P- Vale vastus- 77.(Saan tagasi JAWA dokumendid)
M- Mnjh, sorry, piirijärjekord, kiire on, nuuksnuuks...
Saan tagasi Honda dokustaadid ja mõne sekundi pärast autode omad. Mõtlen juba õlleraha suurust, mis vähemalt 44 km/h ületamise eest tuleb loovutada ja siis:
P- Tavaliselt sellise rikkumisega niisama ära ei saa, aga head teed.
Ülipositiivne kogemus igal juhul.