Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.05.2025 11:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 04.09.2012 20:43 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Rääkige nüüd, mis teema selle vahtralehega on?
Mind on nüüdseks 3 korda kinni peetud ja kõigil kordadel on mainitud, et kus algajajuhi tunnusmärgid on?
Ma olen alati tuima näoga öelnud, et need ei ole kohustuslikud uue liiklusseaduse järgi ja siis on jäetud see teema nokkimata.
Aga on nad siis nüüd kohustuslikud või ei ole? Ehk keegi terasem leiab seadustikust selle punkti ülesse, kus see kirjas on või mitte.
Hakkan enda enesekindluses juba kahtlema... :D

Muidugi on kohustuslikud.

Mul sõbral aegusid load ära ja tuima näoga ytles , et tal ju aasta aega vahetada neid. Mendid andsid load tagasi ja ytlesid head teed.

Samas olen mina vaielnud teades , et mul on õigus ja siis saanud tarhvi asemel selle üldmenetluse ja siis kohapeal kammajaatnaud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 20:49 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
nägin teeotsast sisse keeramas kahte motikaga menti ,hetke pärast üllatus üllatus mendid sõitsid otsejoones minu auto juurde ,nimelt neile ei meeldind mu auto tumedad tagatuled ,kohe hakkasid uurima ,et kas lakitud või kiletatud jne ,vastasin neile .

Need motika mendid tegid mulle umbes kuu aega tagasi kiiruse eest ära. :D Uurisid minul ka taga ja esi tulesid aga tagatulede kohta midagi ei öeldud, ainult öeldi seda, et udukatega tohib ainult siis sõida kui tagatuled ka põlevad. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 20:52 
Kasutaja avatar

Nüüd hakkab kindlasti see vana udutulede jutt pihta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 20:59 
Kasutaja avatar

nu ma ei tea , see tsikliment , kelle piirkonda jääb lõik avinurme ja rakvere vahel pole mind ja mu tuttavate ronte küll kunagi peedistanud kui kiirusega jama pole olnud. Võibolla näo järgi nokitakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 21:09 
Kasutaja avatar

Muidu pole mulle ka midagi öeldud aga jh, et kiirusega kätte jäin siis lihtsalt mainis. :D
Kõige lollim oli veel see, et ise sõidan pea iga päev seda teed aga kuradi hästi oli puu taha varjunud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 21:13 
Kasutaja avatar

SubSTiWrx kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
nägin teeotsast sisse keeramas kahte motikaga menti ,hetke pärast üllatus üllatus mendid sõitsid otsejoones minu auto juurde ,nimelt neile ei meeldind mu auto tumedad tagatuled ,kohe hakkasid uurima ,et kas lakitud või kiletatud jne ,vastasin neile .

Need motika mendid tegid mulle umbes kuu aega tagasi kiiruse eest ära. :D Uurisid minul ka taga ja esi tulesid aga tagatulede kohta midagi ei öeldud, ainult öeldi seda, et udukatega tohib ainult siis sõida kui tagatuled ka põlevad. :)

Tsiklipolitsei teemal on mul ka väike seik pajataga(ehk tegu ka samade sellidega): Sõitsin juuni lõpus Venemaa poole. Olin juba Rakvere juures olevast teeremondist peaaegu läbi, piirangute lõpumärk juba paistis ja loomulikult mingi vend uimas täpselt 30ga ees. Pohhui dõm, hakkan 3ga mööduma ja tema kõrvale jõudes näen kahte ilusat, valget politseiratast. Ei jäänud ootama, kuni härrased vehkima hakkavad- tõmbasin tee äärde ja hakkasin dokustaate otsima. Vean pea alati kõigi sõidukite dokumente üheskoos: 2 auto ja 2 ratta dokumendid(JAWA ja Honda). Härra astus ligi, tutvustas end ning palus juhilube ja sõiduki dokumente. Järgnev dialoog oli umbes selline:
P- Märki nägid?
M- Jaa, 50!?
P- Ei olnud- 30 hoopis.
M- mmkeeey....=( (vahepeal saan juhiload tagasi, mul juhtumisi AB kategooriad avatud)
P- A kiirust tead, mis möödasõidu hetkel oli?
M- No 50-55 äkki...
P- Vale vastus- 77.(Saan tagasi JAWA dokumendid)
M- Mnjh, sorry, piirijärjekord, kiire on, nuuksnuuks...

Saan tagasi Honda dokustaadid ja mõne sekundi pärast autode omad. Mõtlen juba õlleraha suurust, mis vähemalt 44 km/h ületamise eest tuleb loovutada ja siis:

P- Tavaliselt sellise rikkumisega niisama ära ei saa, aga head teed.
Ülipositiivne kogemus igal juhul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 21:37 
Kasutaja avatar

Subby kirjutas:
Sattusin täna juhuslikult kella 17.00 paiku järvevanale suunaga ülemistele ja mine p*tsi mis seis seal ikka oli. Ots ümber ja koju tagasi, paneb imestama inimeste taluvus, nu tõsiselt ostke pigem kaherattaline suveks, tund aega istud seal ummikus ja närid õhku.

kui esimeses reas sitsida siis tõesti jääbki sinna,mina läbin järvevana 10 minutiga.teises reas tuleb sõita ja lõpupoole tuimalt trügima hakata :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 21:46 

Juhtus see, et müüsin oma valge Panda maha. Nutt oli kurgus kui minema sõitis, sest nii meeldis mulle see auto :waah
Loodan, et uus omanik on temaga sama rahul ja saavad koos hästi hakkama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:20 
Kasutaja avatar

Momendil juhtub see et liigume lincolniga rakvere poole axo kji offline ja maritiga. Oli siin rahval soov et killer666 võiks vàlja tulla elu ja olu näitama. Kast sellu pillut on ka kaasas kui peaks janu tekkima.

Viimati muutis torms, 04.09.2012 22:23, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:22 
Kasutaja avatar

Offi tel 56997777

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:39 

Aga mis sa bmw śt tahad.

Helistas just vend,golf 4 1.8t lagunes kuskil metsavahel ära :D õnneks minu auto kuskil kaugel kodus maja ees ja ma suure joobega... Ei tunne kaasa mitte üldse vag grupi autoomanikele :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:41 
Kasutaja avatar

-FIN- kirjutas:
Aga mis sa bmw śt tahad.

Helistas just vend,golf 4 1.8t lagunes kuskil metsavahel ära :D õnneks minu auto kuskil kaugel kodus maja ees ja ma suure joobega... Ei tunne kaasa mitte üldse vag grupi autoomanikele :)

Umm keegi ära kustutanud mu postituse. Noh tegelt on hästi pidanud arvestades,et 8-9 aastat on pill valu saanud. Eks neljapäeval või homme öösel ole aega tuunida,et mis kurat viga on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:43 

Pole probleemi...

toivoku kirjutas:
Tyrastand valge peldik nussib jälle mu ajusid, vilgutab korra pihusti tuld ja minek kaob nagu võluväel, selge on see,et tegemist kütuse erroriga, aga noh millal kurat see aeg võtta,et pilli veits kontrollida, pisi asjad nagu tehtud aga munnigi pole muutunud, nii vihlae ajab vahepeal,et sõidan meelega aukudest läbi ja loodan,et katki läheb,et saaks seisma panna ära.
Hea uudis on see,et homme saab vist võimalikuks see,et saan kesklinnast lõpuks minema, eriti saast koht kus elada, kui oled autoomanik

Jube nõme on kui must kass läpaka tagant peksab sind kyyntega nahaalselt,vihkan kasse ... õnneks naise elukas.

Roheline,ole rahulik ja ära kasuta seda "Delete" nuppu nii agresiivselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:45 
Kasutaja avatar

Oeh see tuletab meelde,et ma ka ei salli kasse, kyll ei löö ja ei tapa neid kuid siiski ei salli ja eelistan koeri kes kuulavad sõna ja on armsad :) .

Tänks postituse eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:49 

RaitV kirjutas:
Subby kirjutas:
Sattusin täna juhuslikult kella 17.00 paiku järvevanale suunaga ülemistele ja mine p*tsi mis seis seal ikka oli. Ots ümber ja koju tagasi, paneb imestama inimeste taluvus, nu tõsiselt ostke pigem kaherattaline suveks, tund aega istud seal ummikus ja närid õhku.

kui esimeses reas sitsida siis tõesti jääbki sinna,mina läbin järvevana 10 minutiga.teises reas tuleb sõita ja lõpupoole tuimalt trügima hakata :)

Ma vaid teises reas sõidangi linnas, esimesse läheb siis kui vaja kuhugi paremale. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis