Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 15:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi 100 c4 2,6 92 -erno-
PostitusPostitatud: 03.09.2012 14:51 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
Mõne auto korda ka ikka teed või :D

Vaatab näeb :D Mitsu teeb nagunii. Mazdast ja pösöst suht savi. Need mädanegu maha kui tahavad :D Audi tahaks kah teha. Jube mugav asi siiski.
Eile sai termostaat vahetatud ja peale seda sõbraga mingi 6 tundi autos õlli lastud ja tümmi kuulatud. Terve aeg auto käis ja ei keetnud ega midagi. Vaatab puhkab väheke ja siis see kastiõli ära vahetada. Siis tean mis edasi mõelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.09.2012 14:52 
Kasutaja avatar

KristoM kirjutas:
Müü mulle hele sisu maha :)
Mitu raha tahad, pane PS. tumeda sisu võid vastu saada.

Järgi tuled siis saad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 21:01 
Kasutaja avatar

Nonii. Kastiõli vahetatud. Kulus selleks ca 50 e. Tulemust niipalju et käi v...u faking mõttetu p.sk nahuj :D Eks ma natuke positiivse mõttemaailmaga olen ja seda Duubzu postitust nati üldsustamise pähe võtsin aga tõsi on see ,et miski nikastus siiski kastis on. Külm kast on jummala zbz kast aga soenedes ei vaheta käike. Ometigi paar õhtut tagasi varkausist juvale sõites töötas terve tee täiuslikult. 60 km ja ligi 7-8 km oli linna st foore jne.. Siit järeldaks ET KETTAD EI OLE JU KULUNUD :? vai ma ka ei tea.. Nõme olukord enivei. Lihtsam see kast vahetada

Paar lampi pilti. Sitane salong,Natuke põhja ja siis tänane leid kapoteall.
Pilt
Shot at 2012-09-04
Pilt
Shot at 2012-09-04
Pilt
Shot at 2012-09-04
Küll nad ennem olid ühes tykis aga väike mudimine ja kõik kumm ja kaasaarvatud plast murdus.Sellega jälle pidurdamine kehv :D tühikäiku ehk ei hakka mainimagi. Homme need plasttorud kuskilt uued leida ja kõik faking kummijullad mis mõras olid + siis veel hunnik varuosi(seoses piduritega ja anduritega ja väheke veel pudipadiga) hakkavad homme motonetist siia liikuma. niiõhtul vast ei panda teele .

Btw keegi võib mulle seda ilusat 3 kodaraga audi ,,sportrooli,, pakkuda :)

E: ja seda auto ostuhinda.. ma ei näe mõtet nüüd küll hakata ninaalla hõõruma.(ala mis sa selle raha eest lootsid saada blää blää blää) teadsin et ostsin vigu täis ja väga hea kerega C4 endale. Ainult paremal esitiival leiab roostet mis silma torkaks..Ülejäänd jumala okei. Kuid võttes arvesse proovitiiru ja kojusõitu ei osanud kasti kohta miskit halba arvata. Mootor kah nagu kellavärk hetkel.. Paari andurit igatseb just külmkäivituse suhtes, kuid see ei ole mingi näitaja. Uus tosool siiamaani sama punane kui sissevalades, uue õliga ei klõbise ei tiksu niiet ise siiamaani rahul.. Kasti vist saan 140 euriga + järgiminek.

Viimati muutis -erno-, 04.09.2012 21:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 21:11 
Kasutaja avatar

Seda piduri vaakumi vahel olevat klappi vist ei saagi kuidagi sellest plast torust kätte kui ainult fööniga.
Mina kui eriti kärsitu inime lõhun need kõik ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 21:25 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Seda piduri vaakumi vahel olevat klappi vist ei saagi kuidagi sellest plast torust kätte kui ainult fööniga.

Aga asi selles et mina teda lahti ei tahtnudgi saada :D näpitsatega kergelt ühe volla klambrit lahti käänates murdus 2 plast toru ära.. üks pildil näha ja teine mis karterituulutusse jookseb. Mingi seismisega kõik nii rabedaks läinud :D Aga see kõik on titimiti :D Iste läbi põhja kukub siis hakkan alles ostu kahetsema. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 21:29 
Kasutaja avatar

Neil enam vist tsink kere pole , aga esimesena roostetavad esimesed tiivaääred läbi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 21:51 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Neil enam vist tsink kere pole , aga esimesena roostetavad esimesed tiivaääred läbi.

Ja seejärel vist tagaluugid. :D . Mul too õnneks roosteta :rokib Uksed seest/ väljast roosteta jne.(oih miskil uksel liistukohal midagi oli vist) Karbid ja põhi jumala ok. Tagatiivad kaa.

Btw elaks eestis oleks ammu katid alt lõikand /torud asemele pand ja pool ostuhinda tagasi saand :D Aga siin krt ei osteta nii nagu eestis :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:25 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:

A mis see klapp teeb seal? Piirab midagi või ei lase lihtsalt õhul,, valepidi,, liikuda või? On teda vaja vä? :D Mõtlen mul igast Y liideseid seda mõõtu on.. Et mis juhtub kui ilma selleta? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2012 21:19 
Kasutaja avatar

Lugesin vähe auto kasutusjuhendit :D Ok sealt lugesin välja ,et mul kast avariireziimis siis mõtlesin võtaks akujuhtmne maha. Mingi 15 minti lasin olla ja juhe peale. Avarii reziimis enam ei olnud ja kuuma mootoriga vahetas isegi käike ilusti. Niipalju kui proovida sain oli kõik ok. Aga siis tuli mingi (roppvärks) sinna karjuma ja lubas politseid asjad mulle kutsuda .. Mina olevat ta üleeile peaaegu alla ajanud vms.. :rokib
Aga jah rohkem ei viitsinud siis proovisõitu teha .. Eks homme näeb kuidas toimetab.
Uduka jõudsin ette kruvida, ülejäänd 2 küünalt vahetada, nri märgi tuled sain põlema, Katuseluugi sain käima. Puhtaks pesin kah :D
Täitsa ilus auto tuli samblaseest välja. Homme pilti. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2012 19:51 
Kasutaja avatar

Ei tea töötab vist se kast .. Isegi see 80 pealt uimamine ära kadunud. Niiet sellega korras :D (loodan) Juu siis tolle vee tihedusega õliga lõi avariisse ja mina loll ei oskand seda vaadata.. Aga samas külmalt ju töötas.. Hui seda teab mis seal viga oli :D
Tuli postist kiri kah et mu varuosade pakk kohal. Homme järgi minna.
Üks kehvake pildike kaa jutulõppu.
Pilt

Väheke on veel mõtlemisaega.. kaubale saan siis moto vahetub 2,8 vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2012 20:59 
Kasutaja avatar

Peab mainima , et viimastest projektidest on see yks soliidsemaid ja mis siin kahelda ka parem auto. Kuigi ma olen veits teist usku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.09.2012 02:32 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Peab mainima , et viimastest projektidest on see yks soliidsemaid ja mis siin kahelda ka parem auto. Kuigi ma olen veits teist usku.

Tead ma juba olin unustada jõudnud mida tähendab suur ja mugav auto. :D Nüüd audiga tuli meelde. Mazdast kah, et nüüd nv jooksul vahetab mazda universaal mondeo vastu :kill .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.09.2012 06:09 
Kasutaja avatar

Sel Audil on 4 käiguline autom? Kadunud küljeliist ka paika ja ongi täitsa kobe liikur valmis :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.09.2012 10:02 
Kasutaja avatar

@almera kirjutas:
Sel Audil on 4 käiguline autom? Kadunud küljeliist ka paika ja ongi täitsa kobe liikur valmis :rokib

Raamatujärgi 4 jah. See pagassis olev liist ei ole siiski kuigi heas korras. Loodan kuskilt varuosaautolt tervena kätte saada.

Ühed asjad unustasin tellida. Nimelt klapikambri tihendid tasuks ära vahetada. Vaatan otsin/tekitan mõne vea juurde ja siis alles tellin mõne asja rohkem.
Mingipäev tööle sellega minna siis saan survekaga mootoriruumi kah puhtaks. Viisakam majandada.

Ühe vana omaniku feili avastasin kah ükspäev. Nimelt valuveljed olid plekkvelje poltidega kinni.. Heal juhul 2mm keerdu oli sees. Vea avastasin nii et esiratas hakkas raputama. Ometigi pagassis olid pikad poldid + tsentreerimisrõngad olemas... Nüüd sellega korras.
Pagasnikus varuratta augus leidus paar uut varuosa kah. Nimelt geneka rihm ja hammasrihm. Kriitiliselt üle vaadata ja kui rabedaks ei ole läind siis ära vahetada. Autol siiski ligi 400k ls ja huj teab kuna rihmad vahetatud :D

Ja kuidas üldjuhul lahendatakse c4 kerel seda muret et esiots saada sama kõrgeks kui tagaots? :D Hetkel jumala nina püsti tal.. Rellakat ei taha näidata. Äkki 4 cm madaldusvedru ette?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.09.2012 15:21 
Kasutaja avatar

Vaikselt siin salongi kasimas. Uksed/ armatuur jne edasi said ok siis mõtlesin proovida käetoe ja kõrvalistuja istme peal kas on võimalik puhtamaks saada ilma istet lammutamata.

Käetugi enne:
Pilt

Pärast:
Pilt

Seljatugi enne:
Pilt

Nüüd:
Pilt

Ja üks üldisem kah kus näha ka kasitud istumise osa.. Võrdluseks paistmas ka juhioma. Pea sama kole oli ta ennem.
Pilt

Väga hea saab.. Aind viitsimist peab olema.

Ja rool on ikka väga vastu mulle :D Kähku see 3 kodaraline leida.. Või panen b3 rooli. Too kah ilusam

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 35 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis