Nonii. Kastiõli vahetatud. Kulus selleks ca 50 e. Tulemust niipalju et käi v...u faking mõttetu p.sk nahuj

Eks ma natuke positiivse mõttemaailmaga olen ja seda Duubzu postitust nati üldsustamise pähe võtsin aga tõsi on see ,et miski nikastus siiski kastis on. Külm kast on jummala zbz kast aga soenedes ei vaheta käike. Ometigi paar õhtut tagasi varkausist juvale sõites töötas terve tee täiuslikult. 60 km ja ligi 7-8 km oli linna st foore jne.. Siit järeldaks ET KETTAD EI OLE JU KULUNUD

vai ma ka ei tea.. Nõme olukord enivei. Lihtsam see kast vahetada
Paar lampi pilti. Sitane salong,Natuke põhja ja siis tänane leid kapoteall.

Shot at 2012-09-04

Shot at 2012-09-04

Shot at 2012-09-04
Küll nad ennem olid ühes tykis aga väike mudimine ja kõik kumm ja kaasaarvatud plast murdus.Sellega jälle pidurdamine kehv

tühikäiku ehk ei hakka mainimagi. Homme need plasttorud kuskilt uued leida ja kõik faking kummijullad mis mõras olid + siis veel hunnik varuosi(seoses piduritega ja anduritega ja väheke veel pudipadiga) hakkavad homme motonetist siia liikuma. niiõhtul vast ei panda teele .
Btw keegi võib mulle seda ilusat 3 kodaraga audi ,,sportrooli,, pakkuda

E: ja seda auto ostuhinda.. ma ei näe mõtet nüüd küll hakata ninaalla hõõruma.(ala mis sa selle raha eest lootsid saada blää blää blää) teadsin et ostsin vigu täis ja väga hea kerega C4 endale. Ainult paremal esitiival leiab roostet mis silma torkaks..Ülejäänd jumala okei. Kuid võttes arvesse proovitiiru ja kojusõitu ei osanud kasti kohta miskit halba arvata. Mootor kah nagu kellavärk hetkel.. Paari andurit igatseb just külmkäivituse suhtes, kuid see ei ole mingi näitaja. Uus tosool siiamaani sama punane kui sissevalades, uue õliga ei klõbise ei tiksu niiet ise siiamaani rahul.. Kasti vist saan 140 euriga + järgiminek.