Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.05.2025 02:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 631, 632, 633, 634, 635, 636, 637 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:50 

Kui sa nüüd mõtled,siis oleme isegi telefonis rääkinud... Ilmselt oli sul purjuspeaga igav ja helistasid oma sõbra telefonilt :D

Päikest lilleke,legend tervitab sind !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:50 
Kasutaja avatar

Jätame posti alles ja anname ropendamise eest parem kinga? Krt, teed enda arust teene aga eided ikka halavad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 22:54 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Jätame posti alles ja anname ropendamise eest parem kinga? Krt, teed enda arust teene aga eided ikka halavad.

No kumb oli raskem kas postitusest esimene sõna , ära kustutada või terve post ära kustutada? Vahet pole, kustuta palju jaksad, sain end vähemalt välja elatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 23:19 

irw@reimers..my bad...jooksime oma teemadega vist risti.. :D

aga krss..juba sellepärast neid ei soovi et igasugune teiste liiklejate poolne austus kaob neid kasutades ja arvan et saan soiduga piisavalt hakkama et ei peaks teisi hoiatama.
Ja teiseks ei paista see toonialt nagunii välja ja kleepima ma ei hakka auto peale mingeid lehti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 23:23 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:

aga krss..juba sellepärast neid ei soovi et igasugune teiste liiklejate poolne austus kaob neid kasutades ja arvan et saan soiduga piisavalt hakkama et ei peaks teisi hoiatama.
Ja teiseks ei paista see toonialt nagunii välja ja kleepima ma ei hakka auto peale mingeid lehti.

Kuna sul kapsaleht siis sa polegi veel austust välja teenind.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2012 23:28 

Kahjuks jah...varsti kuuleme kui pahad on kõik autod peale fordi jne.
Ma loodan, et ma eksin, ent algust on siiski tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2012 00:03 
Kasutaja avatar

Täna juhtus see, et veendusin taaskord kui nahaalsed on kinnisvaramaaklerid. Käisin nimelt ühte üürikat vaatamas ja noh kõik timm korter ilus, ainult maakler sõnagi eesti keelt ei räägi. Suhtlesime siis inglise keeles ja küsisin, et palju välja käima peab kui korteri ära võtame. Summa ära ütles, jäi karp lahti. Nimelt maakleritasu oli 440 EUR. :bs Ja noh oleks siis midagi saanud selle eest. Maakler sõitis tutika mersuga maja ette, tegi korteri uksed lahti ja istus kööki läpakaga maha. :D

Samamoodi oli eelmise korteriga. See maakler sai küll veidi rohkem eesti keelest aru, kuigi rääkimisega oli probleeme. See-eest tema helistas minu kõne peale omanikule, kes siis korterit näitama tuli. Maakler töllerdas niisama kaasa ja noogutas. :D

Pealegi tegelikult peaks see asi nii käima, et üürileandja maksab maakleritasu, kuna tema tellib maaklerilt teenust, mitte üürilevõtja. Kahjuks aga tänapäeval on asi nii läinud, et üürijad taovad need kinni ja vastuvaidlemisel pole ka ilmselt mõtet. Kes see ikka tahab oma üürika omanikuga kohe tülitsema hakata. :D

Ja see juhtus ka, et keegi ei osta mult mitsupissit ära. Hind on veidi kõrge, aga pole isegi ühtegi tingijat olnud. Ainult krossikat pakuti vahetuseks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2012 01:33 

talon kirjutas:
Hydration kirjutas:

Kuna sul kapsaleht siis sa polegi veel austust välja teenind.

A kes oled sina austust jagama?
Ma ei tea kuidas voi kui kaua sa autoga oled soitnud ja vahet polegi aga tean..et enne kui ma need nn lehed sain olen ma tubli 6-7a roolis olnud. Okei..kindlasti on ruumi veel minna ja alati on mida juurde oppida..aga julgen öelda et saan hakkama. Kes soitnud küll see teab.

Aga juhtus see..et viisin just meie staar juuksuri Pedaja koju...on see mees alles jutuga...ei möödunud ühtegi meetrit soitu ilma huumorita..:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2012 02:02 
Kasutaja avatar

FOX1000 kirjutas:
TMF kirjutas:
FOX1000 kirjutas:
asas :(

tuhatoosi eest küsitakse 20€ :kill

Oibljääd, misgsffa

ü :kill

Ma ei saagi aru, oled sa idioot või mängid ? Anna abi tõesti.

Aga juhtus see, et läksin täiega rakverre autot ostma, aga juhtus see et müüjad olid kanepiuimas ja auto ei kõlvanud isegi romurallile :kill homme pikemalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2012 02:06 
Kasutaja avatar

Hommikul viskas monitor pillid kokku.. voolu taha ei võta, kiskusin lahti, 3 220uF 25v kondensaatorid punnis.. oomipoest võtsin 3 uut asemele (kokku 0.30€) ja 20 minti jootmist.. ja toimib nagu uus :D (kuigi mõttes juba ostsin uut) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2012 08:54 
Kasutaja avatar

Täna oli kõva teema kui järvevana ülemiste poolses statis unustasin 2 mobiiltelefoni katusele, sõitsin minema ja poole järvevana peal käis ilge krobin ja telefone pudenes igalepoole teepeale laiali. Kohe jäin seisma, ohukad peale ja saatsin kombimehe telefone korjama. Tänks sulle kombimiis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2012 09:04 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
Täna juhtus see, et veendusin taaskord kui nahaalsed on kinnisvaramaaklerid....

Proovi omaniku kontakt kuidagi sebida ja laske maakler üle.

Ttü tudengilehes on päris värvikas lugu korteri otsimisest ja maakleritest kirjas :D .

Noh kui nii võtta, siis sinu jaoks käib ta ühele inimesele näitamas, aga tema on äkki enne 30-le näidanud, kes kõik "mõtlevad veel". Seega mingi 15 eurot per käik (arvatavasti tema jaoks ajakulu kuskil tunnike koos kohale vuramise kuludega pole ju palju). Aga jah, alati võib ju proovida kellegiga treppikotta saada ja postkasti näiteks kirja poetada. Mulle kunagi üks tegi nii, aga ütleme nii et sisuliselt oli tilganäppija. Lõpuks tuli välja, et noh ma pean enne oma Maardu korteri maha müüma ja hinda tahtis ka tohutult alla. Maakleri kaudu leidus paari päevase vahega kaks huvilist (õigemini üks mõtles nädala, aga selleks ajaks oli juba teisega vaatamine kokku lepitud ja võttis kallima hinnaga ära). City24-s oli samas eraisikuna ka kuulutus, aga tagasisidet sealt tuli palju vähem.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2012 10:42 
Kasutaja avatar

Kärss, mina olen autokoolis ühes tunnis ilma õppesõidu tabloota sõitnud. Vahe oli ikka väga tuntav. Normaalselt anti teed, ridade vahetus oli tunduvalt lihtsam. Sõiduõpetaja märkas ka, siis lasi kinnipidada ja läks tabloo peale. Edasi läks nagu tavaliselt.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2012 12:43 

Mina ei hakka maakleriga tema tasust üldse rääkimagi kunagi. Kuna anyway hinnaläbirääkimised käivad omanikuga, siis teen oma pakkumise, olenevalt sellest mis üldine seis parajasti on ja kui palju mul seda korterit vaja on. Samamoodi nagu autot ostes näiteks. Kui ma leian et maakleritasu on kallis ja omanik pole nõus seda enda kanda võtma, siis selge pilt, lepingut ei tule.

Üürimine on samasugune tehing ja maakler samasugune teenusepakkuja nagu iga teinegi. Kui näiteks maakler mingit jama kokku keerab, siis on loomulik et mina selle eest ei maksa ja klaarigu omanikuga ise. Samas osad maaklerid on väga normaalsed, annavad taustainfot igasugu hullumeelsete omanike suhtes jne, kui ikka teenus on kvaliteetne, siis kauplen pigem kuuüüri või midagi muud.

Umbes 3/4 üürikorterite omanikest on enesekesksed idioodid, kes peavad üürnikku mingiks madalamaks eluvormiks. Nendega pole mõtet hakata üldse jändamagi, minupoolest oodaku viimsepäeva laupäevani oma õnne. Normaalne omanik saab ise ka aru, et ta teenib rohkem raha kui maksab maakleritasu ise ja ma kohe sisse kolin, mitte ei oota veel kaks kuud sellist üürnikku kes on nõus seda tasu ise maksma. Ja sellised korterid üüritakse reeglina kiiresti välja ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2012 13:57 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
Noh kui nii võtta, siis sinu jaoks käib ta ühele inimesele näitamas, aga tema on äkki enne 30-le näidanud, kes kõik "mõtlevad veel". Seega mingi 15 eurot per käik (arvatavasti tema jaoks ajakulu kuskil tunnike koos kohale vuramise kuludega pole ju palju). Aga jah, alati võib ju proovida kellegiga treppikotta saada ja postkasti näiteks kirja poetada. Mulle kunagi üks tegi nii, aga ütleme nii et sisuliselt oli tilganäppija. Lõpuks tuli välja, et noh ma pean enne oma Maardu korteri maha müüma ja hinda tahtis ka tohutult alla. Maakleri kaudu leidus paari päevase vahega kaks huvilist (õigemini üks mõtles nädala, aga selleks ajaks oli juba teisega vaatamine kokku lepitud ja võttis kallima hinnaga ära). City24-s oli samas eraisikuna ka kuulutus, aga tagasisidet sealt tuli palju vähem.

Noh jah, eks ma saan aru, et inimesi käib vaatamas rohkem kui üks, aga lihtsalt selline summa on haige. Pealegi vaevalt see tal ainus korter on. Ning võiks ju mingi dislaga käia näitamas neid kortereid, on vaja mingi a la 6l bensukaga tulla? :D
Ja tegelikult ma oleks selle korteri ära võtnud kui maakleritasu oleks inimlikum olnud. Asukoht oli hea ja korter oli väga ilus.

Jesper kirjutas:
Üürimine on samasugune tehing ja maakler samasugune teenusepakkuja nagu iga teinegi. Kui näiteks maakler mingit jama kokku keerab, siis on loomulik et mina selle eest ei maksa ja klaarigu omanikuga ise. Samas osad maaklerid on väga normaalsed, annavad taustainfot igasugu hullumeelsete omanike suhtes jne, kui ikka teenus on kvaliteetne, siis kauplen pigem kuuüüri või midagi muud.

Umbes 3/4 üürikorterite omanikest on enesekesksed idioodid, kes peavad üürnikku mingiks madalamaks eluvormiks. Nendega pole mõtet hakata üldse jändamagi, minupoolest oodaku viimsepäeva laupäevani oma õnne. Normaalne omanik saab ise ka aru, et ta teenib rohkem raha kui maksab maakleritasu ise ja ma kohe sisse kolin, mitte ei oota veel kaks kuud sellist üürnikku kes on nõus seda tasu ise maksma. Ja sellised korterid üüritakse reeglina kiiresti välja ka.

No vot sellistele maakleritele ma juba oleks nõus maksma kes mulle reaalselt annavad vajalikku infot korteri kohta ja mis peamine, suudavad minuga arusaadavas eesti keeles suhelda. Kuigi üürisummast suurema maakleritasu küsimine oleks ka nende puhul paras nahaalsus.

Eelmise korteri omanik oligi niivõrd kuivõrd normaalne. Kui euro tuli, siis ta tahtis veits perset lohku tõmmata, aga kui ma hakkasin seletama, et poole aasta peale teeniks ta juba 1000 eeku niisama, siis ikka võttis mõistuse pähe ja üleüldse oli suht mõistev.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 631, 632, 633, 634, 635, 636, 637 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis