[quote="kassu"]Ise olen põhimõtteliselt sama dilemma ees. Tahan midagi, millega oleks inimlik sõita, kuid ei laguneks koguaeg. Seega otseloomulikult oli esimene mõte Lexus.
[url]http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=949404[/url]
Käisin seda autot vaatamas. 170k sõitnud ja no ausalt nagu täiesti uus. Ei mingeid naginaid, kolinaid jms (üleüldse pole mitte mingeid vigu). Not bad, arvestades, et Eestist uuena ostetud ja siin kuumaastikul ringi paarutanud. Hooldusajalugu olemas algusest lõpuni Lexuse esinduses.
Mis on halb: varustus on kehv. No ok, hea stereo, kõike liigutab elekter jne, kuid sellisel autol võiks olla nahksisu, parkimisandurid ja soovitatavalt navi ka. Häirib ka see, et kuna alates 98 (kui see mudel välja tuli) on disain jäänud põhimõtteliselt samaks - välimus on minu arust siiani hea aga salong on rsk aegunud. Kuna olen palju erinevate Toyotatega kokku puutunud, siis salongis oli ka liiga palju toredat äratundmisrõõmu

Rool, väga paljud lülitid jne. Paraku ka 8,5 sekundit 100ni on kohe päris kindlasti kehvapoolne ning aegajalt ju siiski vajutada tahaks.[/quote]
Tegu on töökaaslase autoga tegu on tõesti korraliku asendiga, julgen soovitada.
T