Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 25.05.2025 15:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 647, 648, 649, 650, 651, 652, 653 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 11.09.2012 10:54 

Priidik199 kirjutas:
98 liitri hind Statoilis 1.50€ :uhoh

See on ju mingi super euro fortis kolm mis nii palju maksab. Lihtrahva 92 on ikka odavam ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 11:26 

mamagy kirjutas:
Diisel ka mingi eriline võlusõna pole. Kevadel, kui diisel kallim kui 95 oli, sai ämma 2004 Mondeo 2.0Cdi 85kw kuudiga võrrelda-Tln Tartu ots oli minu 110kw 2.0 ridakuuega odavam :rokib
Tuleb lihtsalt rohkem tööd teha, ega muud varianti pole...

Teemasse- tegin omale Olerexis kindlustust ja lugesin reklaami, et kliendikaardiga saab 1.6 €senti liitrilt alla. Kiikasin aknast välja, vaatasin- bensuhind 1.42. Kiire arvutus peas ja avastasin, et oi kurjem, siit saab siis bensu kätte ju 1.26ga :think
Sain oma kaardi kätte, lähen uksest välja, istun autosse ja mõtlen, et miks seal 1.42 järel 0 on. Siis jõudis kohale... :ouh
Hea et kaart tasuta oli, saab maale jätta, traktorisse sinist natike odavamaltki osta, seal pole kümnete kilomeetrite raadiuses peale olerexi midagi.

Oled sa kindel, et seal polnud pige mõeldud 0,016 € senti, ehk siis 1.429 asemel saad sa ta kätte 1,413 ?
Vaevalt nad 0,160 € ehk siis lausa 2,5 EEK allahindliust annavad.
Muidugi kui firma nimel kaart, siis jah erikokkulepped.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 11:34 
Ülalmainitud sendiarvutus on ikka 1.42 puhul 42 on sendid ehk 1.6 senti alla siis 1.414
Praegu peaks kütuse aktsiaturult viimast investeerima ja kui cold fusion projekt käiku lükatakse rahad aktsiaturult sinna paigutama.
http://consciouslifenews.com/cold-fusion-cars/1124033/
Pilt
Pilt

Üles

PostitusPostitatud: 11.09.2012 11:57 
Kasutaja avatar

nrgchris kirjutas:
Ma ei saa ikka aru, miks eestis pole see gaasisõit nii välja arenenud...

Sest pole väga vast spetsialiste, kes teemat jagaks.
Kui muidugi gaasist rääkida, siis tanklate kett pole ka teab mis kiita, eriti CNG (aga sellega on paras ikaldus kogu baltikumis). Ma kunagi olen Saksast siia tirinud ühe tehases CNG gaasile töötama ehitatud Opeli. Nagu kuulsin siis omanik pidavat väga rahul olema, liikudes alla 4 sendi kilomeeter. Muidugi auto polnud ka teab mis püss oma 1.6 mootoriga ja paagiga sai sõita 400km kanti. Tanklaid on Eestis paar tükki (Tallinnas, Tartus) ja ega Poolaski kiita polnud, Varssavis oli viimane, poolest Leedust sai bensuga tuldud. Vähemalt korra lõuna - Eestis käies olla Tartu tankla katki olnud ja plaan läks vett vedama. Bensu paak oli tal vist 13-14 liitrit äkki, Riiast jõudsin napilt Pärnusse ja siis jälle tankima, bensukana ta väga öko polnud.

Aga seda varem kireldatud 85kw diisel vs 110kw bensukas ma ei usu. Autoweek kahjuks E34 andmeid ei tea maanteel, keskmine 8.9, Mondeol sama 8.2. Samas maantee mondeol 4.6, bemmil alla 6-7 ei usu. Isegi optimistliku 6 ja ainult maanteekulu korral oleks pidanud diisel vähemalt 42 senti kallim olema per liiter. Linnasõit juurde panna oleks vahe veel suurem.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 12:12 
Kasutaja avatar

ma arvan, et tegu on ikka vana hea "kinni makstud" teemaga. keegi pole sellest huvitatud, et liiguksid gaasi kütusel autod. vandenõuteooria? me elame 21. sajandil, meil on nanotehnoloogia, asjad läevad iga päevaga kiiremaks, kergemaks, tugevamaks, inimene on käinud teisel taevakehal ja aparaate on kaugemalegi universumisse lastud ning käsil olev 4.(või viienda?) põlvkonna gaasiseade on ikka selline, et lihtsam, võib-olla isegi kasulikum, on bensu-diisliga sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:02 
Kasutaja avatar

Olen olnud 2004 aasta veebuarist streetrace punkt origa kasutaja :D ja esimest korda sain 24h bänni :D great suuseks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:13 
Moderator
Kasutaja avatar

Varem oled saanud siis pikema-ajalisi? Järelikult Sa ikkagi arened :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:15 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:

Eip esimest korda selles elus :D , ühesõnaga minu foorumite süütus on läinud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:15 

Nagu kellegil oli signatuuris " Iga streetracer peab elama üle vähemalt ühe bänni!" :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:17 
Kasutaja avatar

miks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:20 
Moderator
Kasutaja avatar

360 kirjutas:
Umx kirjutas:

Eip esimest korda selles elus :D , ühesõnaga minu foorumite süütus on läinud :D

Miks siis mulle tundub, et Sa oled liitunud käesoleva aasta Mais?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:20 
Kasutaja avatar

remain kirjutas:
Nagu kellegil oli signatuuris " Iga streetracer peab elama üle vähemalt ühe bänni!" :)

Humoorikas on see, et otseselt ei rikkunud reegleid, kirjutasin siin samas teemas, "Kurat, mingi mode vms kustutas minu postituse mobiiltelefonide teemast ära, kirjutasin lühidalt mida olin kirjutanud ja küisin mis teie arvate, kas see oli õigutatud" aga ilmselgelt lõikas mode kenasti "paha" jutu ära, et jääks minust loll mulje :D Pole hullu, meil kõigil on halvad päevad, saad andeks :D

Ja miks ma selle nimega olin, tegin uue kasutaja, nii lihtne see ongi (või see ka keelatud)
Kui auväärt moderaator tahab veel antud teemal äkki rääkida, siis PS-s (pole vaja teemat risustada :D)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:27 
Moderator
Kasutaja avatar

360 kirjutas:
remain kirjutas:

Humoorikas on see, et otseselt ei rikkunud reegleid, kirjutasin siin samas teemas, "Kurat, mingi mode vms kustutas minu postituse mobiiltelefonide teemast ära, kirjutasin lühidalt mida olin kirjutanud ja küisin mis teie arvate, kas see oli õigutatud" aga ilmselgelt lõikas mode kenasti "paha" jutu ära, et jääks minust loll mulje :D Pole hullu, meil kõigil on halvad päevad, saad andeks :D

Noh, vastame siis huumorile huumoriga, samas silmas pidades mõlema osapoole oma versiooni rääkimise õigust:

Sinu esimene postitus oli vist mobiiltelefonide omaduste üle arutamise teemas, kus Sa püüdsid oma telefoni müügiks pakkuda. Arvestades, et selle jaoks on teised kanalid, mitte streetrace.org (mida on, muide, ka korduvalt varem vastavasisulistele palvetele/proovidele/küsimustele kommunikeeritud), kustutati Su postitus.
Seejärel, saamata ikka veel aru, mille vastu eksisid, kirjutasid siia teemasse ülaltoodud jutu ja panid oma telefoni müügijutu uuesti üles. Seekord muidugi püüdsid seda müügikuulutust varjata jutuga "kas see oli õigustatud, mis Teie arvate?". Seega said hoiatuseks lühibänni ning loomulikult ei jäeta sel juhul üles ka Su kogu kuulutust. Osaline t.eksti kustutamine on põmst märgiks, et Sa ja teised aru saaksid, kuidas reeglid on. Nimeta seda siis näidispoomiseks või milleks tahad. Igal juhul ei ole minu meelest küll ühegi mode või admini eesmärk, et "kasutajast jääks loll mulje" - see on rohkem oma fantaasia vili.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:42 
Kasutaja avatar

huvitav, et ma ei ole bänni saanud, mitme aasta peale vaid üks hoiatus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2012 13:43 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
360 kirjutas:
remain kirjutas:

Noh, vastame siis huumorile huumoriga, samas silmas pidades mõlema osapoole oma versiooni rääkimise õigust:

Sinu esimene postitus oli vist mobiiltelefonide omaduste üle arutamise teemas, kus Sa püüdsid oma telefoni müügiks pakkuda. Arvestades, et selle jaoks on teised kanalid, mitte streetrace.org (mida on, muide, ka korduvalt varem vastavasisulistele palvetele/proovidele/küsimustele kommunikeeritud), kustutati Su postitus.
Seejärel, saamata ikka veel aru, mille vastu eksisid, kirjutasid siia teemasse ülaltoodud jutu ja panid oma telefoni müügijutu uuesti üles. Seekord muidugi püüdsid seda müügikuulutust varjata jutuga "kas see oli õigustatud, mis Teie arvate?". Seega said hoiatuseks lühibänni ning loomulikult ei jäeta sel juhul üles ka Su kogu kuulutust. Osaline t.eksti kustutamine on põmst märgiks, et Sa ja teised aru saaksid, kuidas reeglid on. Nimeta seda siis näidispoomiseks või milleks tahad. Igal juhul ei ole minu meelest küll ühegi mode või admini eesmärk, et "kasutajast jääks loll mulje" - see on rohkem oma fantaasia vili.

Samamoodi on see auväärt moderaatori "fantaasia vili" et püüdsin reklaami teha, mind lihtsalt huvitas, kas tõesti sellepärast on normaale postitus kustutada. Ja ma ei näinud reeglites ühtegi asja mille tõttu oleksin pidanud bännitud saama (ega ma pahane või midagi pole, niikuinii ustavate striitreisseritega suhtlen ammu foorumiväliselt) lihtsalt arvan, et kui see oli kuidagi väga vale, siis oleks piisanud ehk postituse muutmisest? ps-iga teada andmisest vms. Lihtsalt siin samas alafoorumis räägitakse naistepesust kuni poliitika telgitagusteni.. soovitatakse, pakutakse jne. See on teema kus ennast ju välja elada? Ja ban-i seletus oli "oma vigadest mitte õppimine" kuidas seda nüüd mõista. (jätkuvalt nagu ennem mainisin, kui sulle pakub see teema huvi siis PS-is suhelda on mugavam, või on selline avalikult kuidagi äkki. ärapanemine moderaatori poolt/võimalikult rumalana mind näidata (olgem ausad, kõik annab jube lollilt kõlama panna)..

Teema on nüüdseks minupuhul ammendunud :D (ausalt ei ole tahtmist ega viitsimist ühe teema küljes nii kaua tiksuda)

Aga et, teemast täitsa mööda ei läheks, siis hommikul vabaduse pst tahtis üks bõmmwee rida vahetades mulle küljepealt sisse keerata.. targad ja mõistlikud juhid on meie ümber :D (äkki see oli karma võlg siin foorumis mitte õppimise pärast :? )

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 647, 648, 649, 650, 651, 652, 653 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis