sander147 kirjutas:
Aga öelge siis targad. Mis oleks õige käitumine sellise "vända" suhtes, nagu too traktorist.
Sõidad mööda, lööd pidurid plokki??
Sõidad mööda, peatad traktori ja tõmbad juhile molli( toru haamri, rattavõtmega) või toore jõuga, kui jõud üle käib.
Ootad järgmist korda, et siis "saaksid alles näidata!"
Ootad järgmist võimalust, ja ei lase oma õhtut/hommikut häirida. Kuna iga km järel on samasugune või hullem M, kes teisi meelega või lollusest nu**ib.
Või midagi muud???
Tark ei torma. Enne mõtle hoolikalt kas sa ikka tõesti oled niipalju munadega, et oled valmis silmast silma vestlema.
Sõida mööda ja tõmba mõne aja pärast teeäärde. Anna märku, et ta masina kinni peaks. Teepeale risti pole mõtet parkida ja traktori ette joosta ka ei tasu. Kui jääb seisma siis saad kohapeal rääkida. Kui seisma ei jää tuleb trahulikult talu hoovi järgi sõita. Ei pea isegi alati kohe paukuma hakkama. Kuulaks tüübi versiooni juhtunust. Vaevalt masina tegelikule omanikule meeldib, kui noor sulase hakatis maanteelt “sõbralike” kaasliiklejaid talumaadele kaasa veab. Kui on normaalsed inimesed siis teevad ise selgeks, kuidas teinekord tuleb maanteel liigelda. Halvemal juhul on sul taluperemees kogu oma suguvõsaga hangude ja vikatitega kallal.
Mulle keerati kunagi tsiklile väikse bussiga niimoodi peale. Asulasse sisse sõidul tagant hooga tulnud Chrysler sõitis kõrvale ja surus mu lihtsalt teepeenra peale. Sõitsin sellele inimesele koduhoovi peale järele. Põhimõtteliselt küsisin, miks ta mind kraavi suruda tahtis. Kas ma ise põhjustasin millegagi sellise käitumise. Tüüp hakkas elukaaslase ja isa ees siis vabandama, et ta ei näinud mind??? Lubas , et on järgmine kord tähelepanelikum ja kunagi enam nii ei tee. Näha oli, et tüüp sattus üsna ebameeldivalt piinlikusse olukorda oma lähedaste ees. Ma arvan, et kui ma oleks seal maja ees räuskama või vägivallatsema siis oleks kogu asi minu vastu pööranud.
Väga õige. Ainult et, tee peal ma teda hääletada ei viitsiks, vaid sõidaks kohe taluhoovi järgi.