Borat kirjutas:
Krt, lisaks tavalistele Tartu liiklejatele-''venin 35ga-enne parempööret pidurdan nulli'' on täna ikka kahtlaselt palju nn. ''suund läheb rooliga sisse'' tüüpe. Teine samapalju ei leia üldse suunda üles. Muidu ka häirib aga täna tundub eriti massiline.
Ärge nüüd väga närvi minge. Ma ise peaaegu kunagi paremal rajal ei seisa vaid kasutan ette jõudmiseks ülejäänud vaba liiklusega radu, aga ma ei vaju tuimalt peale kohe peale suuna sisse lülitamist. Ma veendun, et see , kelle ette reastun tõesti näeb ja saab minu manöövrist üheselt aru ning reastun, kui minu jaoks tõesti koht tehakse. Vbl tõesti tundub selline vaba liiklusega radade kasutamine mõnele inimesel ülbe, aga ma tõesti ei kavatse oma sihtpunkti jõudmiseks üle soo tn juba ahtri tn alguses kõige paremale äärmisele rajale järjekorda seisma jääda. Kui mingil põhjusel ei õnnestu hiljem paremale rajale „suruda“ ja soo tn peale pääseda siis kasutan alternatiivina hoopis Rannamäe teed. Sama põhimõtet kasutan ka igale poole mujale liiklemiseks.
Ja kui olen ise paremas reas siis lasen alati ka enda ette reastuda masinatel , kes selleks piisava eelhoiatusega suunatulega soovi avaldavad. Vahest tekib trots, kui keegi lihtsalt tuimalt vahele trügib, aga ma ei hakka oma masinat lõhkuma ega eriliselt erutuma. Las ta siis läheb oma teed.
Kusjuures liikudes liivalaialt juhkentali kasutan samuti keskmist vabama liiklusega rada. Kui enne juhkentali ei õnnestu paremale rajale „suruda“ siis liikun tartu mnt pidi ja ei kaota ei ajas mitte midagi. Aga siiani on alati viisakalt vahele ikka lastud. Mõned korrad on juhtunud, et ma ei üritagi sinna vahele trügida, kui tõesti paremal rajal liiklus seisab.
Ok. eile siis sain ka vahetult enne juhkentali paremale rajale ilma probleemideta. Püssirohu foori ees mingi tüüp on vasakul rajal ja seisab minu masinast auto jagu eespool. Kui minu masina esiots jõudis tema tagumise ukseni siis lülitas suuna sisse ja alustas ümber reastumist. Kokkupõrke vältimiseks liikusin bussitaskusse. Surus mu ilusasti sinna bussitaskusse ära ja jääb kõrvale seisma. Vaatan siis juhi poole , et mis nagu toimub? Tüüp toksib omale oimukohta sõrmega. Selge. Laiutan käsi ja lõin lihtsalt käega. Siis ajab muidugi sõrme püsti. Lasin akna alla ja küsin , millega ta rahul ei ole. Põhimõtteliselt tegi mulle selgeks, et ma vana eMM takistan temal ümberreastumist. Krt. keegi ei keela rida vahetada, aga viisakas oleks sellest märku ka anda õigeaegselt. Foor läks roheliseks ja bussitasku sai otsa siis ootasin kuni ta minust ette jõuab ja siis hakkas muidugi kepp pihta pidurdamisega. Seisab seal rohelise foori taga. Tagumised masinad juba muutusid rahutuks ja vasak rada vist lasi minu taga seisvad paar masinat ka oma teed jätkata enne kui härra minu ees suvatses liikuma hakata tehes veel igaks juhuks paar järsemat pidurdust. Siis tuli mul muidugi meelde, et see oli see sama tegelane , kelle ette ma liivalaial reastusin. Ju siis tiksus vaikselt pärnu mnt ristmikus saadik paremal rajal ja hing ei andnud asu, et jälle keegi ühe jutiga temast ette jõudis.
See vabade radade kasutamine ja ette „trügimine“ on kahe otsaga asi. Kindlasti ärritab ja ajab vanduma , kui kõik sinust mööda sõidavad ja eespool ikka sinu rajale reastuvad. Aga samas pole vaja ülemistele sõitmiseks juba liivalaia algusest peale paremal rajal venida.
Ja enne kätega vehkimist hingake sügavalt sisse ja mõelge, kas teie manöövritest teised ka õieti aru saavad.