Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 24.05.2025 00:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 26.09.2012 00:24 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
analyzethis kirjutas:
tsett kirjutas:
El Presidente kirjutas:
Säästuvariant täielik see champion. Kummiriba märgatavalt kehvemast materjalist ning vastupidavusest ei saa üldsegi rääkida, eriti sügisesel ajal nagu praegu.

Minu kaks senti kojameeste teemal.

kamoon. 3 eurtsi.

ostsin märtsis või aprillis kunagi 30 € eest boschid ja nüüdseks joonistavad triipe juba aknale

Boschid hakkavad tegelt päris kiirelt paari triipu jätma, aga need ei lähe edasi. Ehk siis mõne triibu jätab suht uuena juba, aga ega neid oluliselt juurde ei tule. Mul on nüüd vist 2011 jaanuarist saati kasutusel (nn raamivabad). Hobiautole ostsin kunagi sügisel automaailmast mingid odavad nonamed, käisin korra Tartus võistlustel ja terve talve auto seisis. Kevadel sõitma minnes oli üllatus päris suur kui klaasipuhastajad mitte midagi ei pühkinud. Sõber vist sõitis isegi üle 2a kõvasti Boschidega, temal tõesti lõpuks juba enam väga ei pühkinud.

Aga kui see triip hakkab tekkima vale kohapeale on väga pahasti.
Kuuaega kestsid minu boschid , maksin 37euri 2 kojamehe eest, alguses olin väga rahul , kuniks tekkis triip mis jookseb üle vihmasensori.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 08:57 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Krt, on kõrvu jäänud, et kiiruskaamerasse sõit on suht odav aga tutkit. 2 kaameraklõpsu reedel (mõlemad kogemata möödasõidul :D ) läksid kokku maksma 75euri, 1 oli 109km/h ja teine 106km/h, vastavalt siis 42 ja 33 euri.

3 eurot kilomeeter on ju, pole ju mingi paar kilomeetrit üle rikkumised, et hea odav oleks. Mina sain ka +4 kunagi, kuna mingi maanteehirm arvas ka, et seal on mõistlik julmalt pidurdada. Vastu ei tulnud siis mööda, aga kuna hiljuti sai teised valuveljed alla ja GPS polnud ka küljes, siis suutsin ikkagi 1km/h ületada, ei teadnud päris täpselt reaalse ja spido erinevust. Eelmistega oli paar km suurem vahe. 97 pealt vist veel ei teinud või oli 96.

neG kirjutas:
Mulle ei meeldi üldse üldistada aga tahaks lihtsalt mainida et paljud lääne-virumaa politseinikud on ühed v......d ussid, endal ka paar kokkupuudet olnud.
Sõitis 99km/h 90 alas, mis oli ajutiselt 70 alaks tehtud, sest jooni ei olnud maas, ainult need peenikesed kriipsud. Sirge, puhas, lai tee.
Tahaks veits ropendada nende .... kohta, aga paraku pole see internet eriti anonüümne koht :uhoh

+29 on kogematta juhtumine ja politsei poolne mägra mängimine. No sorry siin ei oska küll kuidagi kaasa tunda. Julged teha siis maksa ka. See ei olnud ju siis mingi 90 ala vaid 70 ala. Kas 30 märgi ja pindamise korral oleks pidanud samamoodi +69 läbi sõrmede vaatama? See on ju teada tuntud tõde, et pigem meeldib mõõta kuskil piirangute alas, eriti veel ajutiste.

jan021 kirjutas:
Saabusin siis laupäeval 2 nädalat kestnud komandeeringust ning kuigi ma tavaliselt oma rahaasjadel pangas eriti silma peal ei hoia, siis mõtlesin et igaks juhuks vaatan oma selle kuu jooksul tehtud kulutused üle, et mingitki pilti endale selgeks saada.
Suur oli aga mu üllatus kui ühelt Swedi kontolt avastasin 3 makset mis tehtud 6 ja 7 sept Serbia ning Prantsusmaa tolliputkades kogusummas ca 35 eur.

Kui sa oma kontomuutustel silma peal ei hoia, siis kust tead, et sedasi pole juba 2a toimitud. Paar väikest makset iga kuu, mis jääb märkamata. Samas kui sa ütled et tead mis tehingud, siis kas sul kontoväljavõte sellele kaardile ikka alles? Natuke imelik. Samas kannataks äkki pangast uurida, et panna mingi päeva ja kuu limiidid peale. Panna igale poole ainult 1 euro (maksed, väljavõtmine jne). Siis äkki ei õnnestuks kasutada. Samas jah tõesti on piisavalt selliseid kohti, kus isegi pin koodi pole vaja. Näiteks Saksamaa poolt tulles viimane kiirteemaksu putka leedus. Ei mingit pini, allkirja ega midagi. Lihtsalt ulatatakse kaart tsekiga tagasi ja kõik :). Samas olen ka mõelnud, et kuidas näiteks lennukis kaardimaksed toimuvad. Vaevalt nad seal online on, seega samamoodi tagasiside puudub ja saavad sellisel viisil oste sooritada. Arvatavasti sünkroniseeritakse pärast kuskil maapeal olles. Võimalik et need teemaksu putkad mingil sarnasel lahendusel.
sander147 kirjutas:
Jan021:
Pane see panga konto kinni. Tee uus. Kaovad probleemid jäädavalt.

Selles poleks ma nii kindel. Pärast oled kuskil makseprobleemide registris ja katsu siis laenu saada ja seletada, et sina pole võlglane jne. Pigem lihtsam neid asju klattida.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Viimati muutis dellu, 26.09.2012 09:07, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 09:20 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
dellu kirjutas:
analyzethis kirjutas:
tsett kirjutas:
El Presidente kirjutas:
Säästuvariant täielik see champion. Kummiriba märgatavalt kehvemast materjalist ning vastupidavusest ei saa üldsegi rääkida, eriti sügisesel ajal nagu praegu.

kamoon. 3 eurtsi.

ostsin märtsis või aprillis kunagi 30 € eest boschid ja nüüdseks joonistavad triipe juba aknale

Boschid hakkavad tegelt päris kiirelt paari triipu jätma, aga need ei lähe edasi. Ehk siis mõne triibu jätab suht uuena juba, aga ega neid oluliselt juurde ei tule. Mul on nüüd vist 2011 jaanuarist saati kasutusel (nn raamivabad). Hobiautole ostsin kunagi sügisel automaailmast mingid odavad nonamed, käisin korra Tartus võistlustel ja terve talve auto seisis. Kevadel sõitma minnes oli üllatus päris suur kui klaasipuhastajad mitte midagi ei pühkinud. Sõber vist sõitis isegi üle 2a kõvasti Boschidega, temal tõesti lõpuks juba enam väga ei pühkinud.

Aga kui see triip hakkab tekkima vale kohapeale on väga pahasti.
Kuuaega kestsid minu boschid , maksin 37euri 2 kojamehe eest, alguses olin väga rahul , kuniks tekkis triip mis jookseb üle vihmasensori.

Ütlen ausalt, mina olen vahetanud kojamehi nii kord-kaks aastas isegi, enamasti kevadel ja sügisel. Sügisel saavad kojamehed lihtsalt palju vatti ja talvel on külmast tingitud kahjustused tavalised.
Hetkel Hella miskised 30 rublased kojamehed ning täitsa viisakad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 09:30 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
dellu kirjutas:
analyzethis kirjutas:
tsett kirjutas:
El Presidente kirjutas:

Minul kulus mullu sügisel 6euri kojameeste peale (Rimi, raamita)

Usute või ei (pigem panustan teise variandi peale :) ) aga aasta on möödas ja need on siiamaani pea tip-top töökorras. Hiljuti tekkis parempoolsele üksik triip. Lähipäevil kavatsen Rimisse järgmiste järele minna, sest minu tarbimisharjumuste oludes tasub 1x aastas kojamehi vahetada.

Olen elus Boschi ja Championit näinud. Päris maalt ja hobusega ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 11:04 

420 SEL kirjutas:
ksenoon kirjutas:
sander147 kirjutas:
Vara ostsid. Lumi tuleb alles jaanuaris.

Õnne!

24 oktoober see aasta paks lumi.

Kuuse-taat oled? :D

Ei ei, kohalik rahaboss maksis ilmataadile :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 11:46 

Tõmbasin klapid pähe ja mõtlesin, et kuulaks muusikat töö tegemise taustaks ja sattusin Prodigy lainele, päris korralikule lainele sattusin :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 11:59 
Kasutaja avatar

Juhtus see, et mingid ebaausad ja õelad inimesed ei oska ausalt võistelda ning korjasid mitmetest kohtadest minu võistluspiltidele ühtesid, et nad edetabelis langeksid.
Proovime skoori uuesti üles saada?

http://klaperjaht.ee/galerii/thumbnails ... pby&uid=30
Palun hinnake neid pilte viie punktiga ja kui võimalus, siis mitmest eri brauserist hääletades annab veel rohkem hääli juurde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 12:04 
Kasutaja avatar

ksiiri kirjutas:
Juhtus see, et mingid ebaausad ja õelad inimesed ei oska ausalt võistelda ning korjasid mitmetest kohtadest minu võistluspiltidele ühtesid, et nad edetabelis langeksid.

Palun hinnake neid pilte viie punktiga ja kui võimalus, siis mitmest eri brauserist hääletades annab veel rohkem hääli juurde.

See nagu sama ebaaus ei tundu, kui need sinu "ebaausad hindajad"? Tundub et nagu küla koerale nii koer külale teema olevat.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 12:05 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
ksiiri kirjutas:

See nagu sama ebaaus ei tundu, kui need sinu "ebaausad hindajad"? Tundub et nagu küla koerale nii koer külale teema olevat.

Mina bumpin oma pilte üles poole, mitte konkurentide omi alla poole. Seal on pisike vahe ikka sees küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 12:05 
Kasutaja avatar

No kui üks sama isik hindab 5-ga miljonist eri broswerist, siis ei tundu ka väga "aus".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 12:06 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
No kui üks sama isik hindab 5-ga miljonist eri broswerist, siis ei tundu ka väga "aus".

See üks ja sama isik annab lihtsalt enda maksimumpanuse,
sama saab teha ka negatiivsete hinnetega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 12:14 

ksiiri kirjutas:
dellu kirjutas:
ksiiri kirjutas:

Mina bumpin oma pilte üles poole, mitte konkurentide omi alla poole. Seal on pisike vahe ikka sees küll.

Lihtne lahendus sellele asjale oleks nii sinu kui ka selle teise ebaausa tiimi/inimese võistlusest eemaldamine.
Inimestel on erinevad arvamused, samamoodi võivad siit hetkel tulla inimesed, kes lähevad ja "1" pildi hindeks lisavad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 12:26 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
ksiiri kirjutas:
dellu kirjutas:
ksiiri kirjutas:

Lihtne lahendus sellele asjale oleks nii sinu kui ka selle teise ebaausa tiimi/inimese võistlusest eemaldamine.
Inimestel on erinevad arvamused, samamoodi võivad siit hetkel tulla inimesed, kes lähevad ja "1" pildi hindeks lisavad

Kui sul või kellelgi teisel on selline arusaam, siis ignoreeri(ge) seda lihtsalt. Ma tean ise ka väga hästi, mis seis selle teemaga on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 13:07 
Kasutaja avatar

kogemata sai radarisse +42 ja kohtusin põlvas tr22nsimehega. seda küll eile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.09.2012 13:11 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
..

Ma oleks tahtnud näha et sa 10 kilomeetrit oleks sõitnud sellel teel 70ga, 10 minuti jooksul tuli vastu äkki 2 autot, sellel teel. Asfalt oli täiesti sobilik kasvõi rulaga sõitmiseks.

Ma loodan, südamest et sa saad ka lääne virumaal mõne absurdse asja pärast litaka kätte ja maksad ennast vaeseks.
Kena päeva jätku.

Viimati muutis neG, 26.09.2012 13:14, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis