MrIroonia kirjutas:
Tallinnas juhtub IGA päev mõni suurem või väiksem avarii. Ma sõidan IGA päev mööda tallinnat ringi ja passin kuskil ummikus mis on tipptunnil tekkinud ja/või avarii tagajärjel.
Kuna närvirakud ei taastu, siis ma ei viitsi üldsegi vihastada selle ülle ja olen tsill- kuulan mõnusat muusikat, istun feissbuukis, mängin telefoniga ja tunnen elust mõnu- kuhu mul ikka kiiret.
PS! Isegi kui oleks kiire, siis närvitsemisega ja tati pritsimisega ma kiiremini sellest ummikust läbi ei pääseks ja samuti mingi sõelumisega-nõelumisega mitte. Seega suva...
Eile oli taaskord mingisugune ummiku sarnane asi Järvevanal. Hakkasin kell 17 lennujaamast Mustamäe poole sõitma. Nägin juba lennujaamast, et Tartu maanteel asi kusine. Sõitsin siis Ülemiste City kaudu Suur-Sõjamäele. Nooo... ja sinna ma jäingi, suunaga Mustamäe poole. Panin siis telefoni hoidikusse pikuti, m.err.ee -st ETV lahti, ning vaatasin rõõmsalt Õnne 13 mingi vana osa algusest lõpuni, peale seda hakkas too Südameasi vms ja ma olin ikka kusagil Järvevana alguses.
Kogu ummiku tekkimise põhjus oli Järvevanal kohe kui teetööd läbi hakkavad saama ja pikk sirge tuleb. Mingi juut oli vist kellelgi masinale sisse põrutanud tagant. Seisis seal käsi vehkides, endal see väike valge juudi müts peas ning sikuhabe ees. Kokku oli kriimustatud kolm autot, kuid näha oli, et paberite täitmine juba käis, seega politseid vaja polnud. Kuid miks ei aetud autosid ära teetööde alale, kus nad ei segaks liiklust, kui nad juba kokkuleppele olid saanud?
PS, tervitaks ka kirsipunase E34 juhti, kes minu taga möödudes avariist, lasi pikalt signaali ning lahtisest aknast näitas ka rahvusvahelist näpumärki olukorra põhjustajatele
PSS, Kristiinesse jõudsin 18:30.