Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 21:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 372  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Avariid Eestis
PostitusPostitatud: 17.10.2012 13:00 

Soomees kirjutas:
Ma arvan, et ma suudan kiiremini selle kokkuleppe ikkagi saada kui 2h jooksul

Mine siis menti tööle ja hakka tallinna liiklust päästma.
Ma olen 100% kindel, et ei suudaks sa iga inimesega kokkulepet kiiremini kui 2h -ga saavutada, va. muidugi kui sa süüd omapeale ei võtta (olgugi, et võid kannatanu olla) .
Ja jäi sul nüüd midagi eluliselt olulist tegematta, et sa selle 30min pidid ummikus istuma? Lohuta end sellega, et need kaks tegelast, kes laksu panid, nemad pidid seal üle kahe tunni istuma ja mõtle palju neil võis olulisi tegemisi tegematta jääda, lisaks puruks autod ja pla pla pla..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 13:33 
Kasutaja avatar

Tallinnas juhtub IGA päev mõni suurem või väiksem avarii. Ma sõidan IGA päev mööda tallinnat ringi ja passin kuskil ummikus mis on tipptunnil tekkinud ja/või avarii tagajärjel.
Kuna närvirakud ei taastu, siis ma ei viitsi üldsegi vihastada selle ülle ja olen tsill- kuulan mõnusat muusikat, istun feissbuukis, mängin telefoniga ja tunnen elust mõnu- kuhu mul ikka kiiret.

PS! Isegi kui oleks kiire, siis närvitsemisega ja tati pritsimisega ma kiiremini sellest ummikust läbi ei pääseks ja samuti mingi sõelumisega-nõelumisega mitte. Seega suva...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 18:34 

telefoniga mängimine ja facebookis istumine on tõesti kõva elu nautimine..haha

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 18:43 
Kasutaja avatar

jannu33 kirjutas:
telefoniga mängimine ja facebookis istumine on tõesti kõva elu nautimine..haha

vähemalt ei vihasta ninast verd välja...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 20:38 

eestis nüüd üks e38 730 vähem jälle. suht õnnetu laks oli. sai kurvis b3 kerega passatiga kokku. mõlemal küljed segi, esimesed juhipoolsed rattad kõhuall. bemm pani takka otsa veel 3 meetrisesse maantee kraavi. esimene ots ka tänu sellele sassis. pilte kahjuks ei saanud, liiga pime oli. ja bmw ei olnud süüdi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 20:49 
Kasutaja avatar

Tüüpiline e38 lõpp, ei miskit üllatavat!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 22:38 

Soomees kirjutas:
Ma arvan, et ma suudan kiiremini selle kokkuleppe ikkagi saada kui 2h jooksul

Isegi siis, kui teine pool on umbkeelne ja Sina seda keelt ei valda?

EDIT: Pilti ka
Sattusin Septembris Nissan Notega kokku. Ootasin avariigruppi 1,5h ja 30 minutit ootasin seda, kuni umbkeelne venelane ennast süüdi tunnistaks ja paberitele alla kirjutaks.
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 23:08 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Tallinnas juhtub IGA päev mõni suurem või väiksem avarii. Ma sõidan IGA päev mööda tallinnat ringi ja passin kuskil ummikus mis on tipptunnil tekkinud ja/või avarii tagajärjel.
Kuna närvirakud ei taastu, siis ma ei viitsi üldsegi vihastada selle ülle ja olen tsill- kuulan mõnusat muusikat, istun feissbuukis, mängin telefoniga ja tunnen elust mõnu- kuhu mul ikka kiiret.

PS! Isegi kui oleks kiire, siis närvitsemisega ja tati pritsimisega ma kiiremini sellest ummikust läbi ei pääseks ja samuti mingi sõelumisega-nõelumisega mitte. Seega suva...

Eile oli taaskord mingisugune ummiku sarnane asi Järvevanal. Hakkasin kell 17 lennujaamast Mustamäe poole sõitma. Nägin juba lennujaamast, et Tartu maanteel asi kusine. Sõitsin siis Ülemiste City kaudu Suur-Sõjamäele. Nooo... ja sinna ma jäingi, suunaga Mustamäe poole. Panin siis telefoni hoidikusse pikuti, m.err.ee -st ETV lahti, ning vaatasin rõõmsalt Õnne 13 mingi vana osa algusest lõpuni, peale seda hakkas too Südameasi vms ja ma olin ikka kusagil Järvevana alguses.

Kogu ummiku tekkimise põhjus oli Järvevanal kohe kui teetööd läbi hakkavad saama ja pikk sirge tuleb. Mingi juut oli vist kellelgi masinale sisse põrutanud tagant. Seisis seal käsi vehkides, endal see väike valge juudi müts peas ning sikuhabe ees. Kokku oli kriimustatud kolm autot, kuid näha oli, et paberite täitmine juba käis, seega politseid vaja polnud. Kuid miks ei aetud autosid ära teetööde alale, kus nad ei segaks liiklust, kui nad juba kokkuleppele olid saanud?

PS, tervitaks ka kirsipunase E34 juhti, kes minu taga möödudes avariist, lasi pikalt signaali ning lahtisest aknast näitas ka rahvusvahelist näpumärki olukorra põhjustajatele :D

PSS, Kristiinesse jõudsin 18:30.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 23:10 
Moderator
Kasutaja avatar

Lahekas kirjutas:
Kuid miks ei aetud autosid ära teetööde alale, kus nad ei segaks liiklust, kui nad juba kokkuleppele olid saanud?

Enne pole mingit kokkulepet, kui kõik paberid pole lõplikult täidetud ning kõigi allkirjad all.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2012 23:41 

ernesto15 kirjutas:
eestis nüüd üks e38 730 vähem jälle. suht õnnetu laks oli. sai kurvis b3 kerega passatiga kokku. mõlemal küljed segi, esimesed juhipoolsed rattad kõhuall. bemm pani takka otsa veel 3 meetrisesse maantee kraavi. esimene ots ka tänu sellele sassis. pilte kahjuks ei saanud, liiga pime oli. ja bmw ei olnud süüdi :D

homme peaks reporteris video ka olema:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 00:06 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
Sattusin Septembris Nissan Notega kokku. Ootasin avariigruppi 1,5h ja 30 minutit ootasin seda, kuni umbkeelne venelane ennast süüdi tunnistaks ja paberitele alla kirjutaks.

Paidest on liiklusgrupp ammu lahkunud:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 06:15 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:

Kuna sa asjaolusi ei täpsusta, siis pildi järgi eeldan, et tegemist tagant otsasõiduga ja kuna pildil EI OLE nissan note, siis eeldan, et sina, pildil oleva saraga, oled õnnetuse põhjustaja (otsasõitja). Seega, miks dibla ennast süüdi pidi tunnistama? See, et ta venelane on, ei tee temast veel iga liiklusõnnetuse põhjustajaks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 07:28 
Kasutaja avatar

pilt jätab suure maa spekuleerimiseks- võis jõuda viimasel hetkel veel päästa, mis päästa annab ehk siis kõrvale keerata.
Kuna ta mainis ka, et tegemist umbvenelasega (mis juba kõlab halvustavalt) ja ootas 1,5 ja 0,1h,, et see "ennast süüdi tunnistaks", siis võib isegi eeldada, et venelast, diskrimineeriti ja sunniti (vbl ka füüsiliselt) ennast süüdi tunnistama, kuna "rekkamehe" viha on püha...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 08:00 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
pilt jätab suure maa spekuleerimiseks- võis jõuda viimasel hetkel veel päästa, mis päästa annab ehk siis kõrvale keerata.
Kuna ta mainis ka, et tegemist umbvenelasega (mis juba kõlab halvustavalt) ja ootas 1,5 ja 0,1h,, et see "ennast süüdi tunnistaks", siis võib isegi eeldada, et venelast, diskrimineeriti ja sunniti (vbl ka füüsiliselt) ennast süüdi tunnistama, kuna "rekkamehe" viha on püha...

Ära parem eelda.
sattusin kõrvalistujana sarnasesse olukorda, kui samuti mingi vene vanamees õuealal rahulikult meie suuremat sorti MB bussi ette aerutas. Meie auto vigastused olid pmst. samad, mis pildil oleval veokil. Vanamehe suzuki swiftil oli aga parem külg korralikult maas.
Nüüd sa eeldad, et kanapimedad võivad teistele süüdimatult ette keerata ja õnnetuse põhjustajaks vormistatakse ikka otsasõitja?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2012 08:34 
Kasutaja avatar

Ja mina mainiks ära, et umbvenelane ei ole grammigi halvustav. See on fakt. Selliseid kuradi jörsse on terve Tallinn täis, kes 20 ja enamgi aastat Eestis elanud, kuid pole selle aja jooksul 20 sõnagi selgeks saanud! No mida kuradit! Selliselt käituvale ja suhtuvale inimesele võin ma siin Eestis vabalt öelda umbvenelane/dibla ning tal pole isegi õigust solvuda. Kasvõi pealiskaudsed keeletadmised peaks ikka olemas olema selle aja peale.
Aga teemasse ka. Ma ei olnud täna avariist üldse kaugel. Minust taheti kooki teha, reisibussi ja rekka vahel. Rekkajuhi parem peegel oli ilmselt liialt kõrgele reguleeritud ning ei märkand mind, kes ma olin tema kõrval, sadulaga umbes samal joonel. Mind päästis tugev pidurdus. Oli märgata, et rekkajuht ehmus ise ka ära, näitas ohutulesid peale juhtunut. Või siis tänas lihtsalt ette laskmise eest :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5580 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203 ... 372  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis