mehikemetsast kirjutas:
zed kirjutas:
Neid pole vaja küll sisse sõita, sest sealt ei tule ükski nael välja. Eriti kui lähevad võistlemiseks, siis asfaldile pole üldse mõtet minna. Icecontacti naastud on mingi uuema tehnoloogiaga paigaldatud, vist oli vakumeeritud pluss veel liimitud. Ma olen nendega nüüd ühe talve sõitnud - kõvasti sai valu antud neile nii asfaldil, kui jääl, aga absoluutselt kõik naelad on alles, kuigi pool mustrist on kulunud. Kuna tegemist on nelinurkse naelaga, siis on asfalt naela nurgad ümmarguseks kulutanud.
Et naastud rehvis on juba riiulilt tulles pesast "väljas", tööasendis?
Vat seda mõtlesin isegi, et mingit sissesõitu on kindlasti vaja, kuna tõepoolest naastud on rehvi pinnast väga vähe väljas.
Muidu selle liimimise teemaga olen kursis, seepärast saigi seekord Contid võetud. Eelmised HKPL7-med loovutasid ikka ca 5-10 naastu igast rehvist 2 hooajaga. Aga kuna Nokianitega sai ka asfalti omajagu sõidetud siis muutusid naastud nii ümaraks, et teisel hooajal oli pidamine jääl juba kehvavõitu. Nüüd siis jäävad Nokianid igapäeva paarutamiseks ja Contid keeran raja ääres alla
Aga tänud info eest. Eks ootan talvisemad tingimused ära ja üritan siis need paarsada km sissesõitu ära teha.