krss kirjutas:
KenOlen kirjutas:
Kes ostab aastaarvu, kes ootab autolt muid omadusi. Mina jälle ei mõista inimesi, kes ostavad kalli raha eest uue, väikese, ebamugava ja igava auto.
ison.ts kirjutas:
Mis head omadused muidu 1000-5000 hinnaga masinatel on? /.../ Aga sorry mingid vanad suitsevad a4, a6, kolmesed ja viiesed bemmid. Esimese hooga seostuvad viimastega Kopli venelased ja esimestega soome "ehitajad"(pärs ehitajad on piisavalt heal elujärjel ja mõistlik eluviis lubab soetada juba uue/ma masina)
Ison.ts, palun loe läbi see postitus, mida kommenteerima hakkad. St te räägite ju totaalselt erinevatest asjadest. Tema räägib sellest, kuidas TEMA ISE end selles autos tunneb (mahukus, mugavus, emotsioon), aga Sina räägid sellest, mida Sina või keegi teine kellegi kolmanda autost
ARVAB. Kujuta ette, mõnedel inimestel on täiesti pohlad, mida nendest arvatakse ja kas Sa pead neid venelasteks või ehitajateks. Palju õnne selle puhul, et ise eestlasena sündisid ja saad elada majas, mida keegi pole ehitanud, vaid mis kasvas ise selle koha peale... mida selline sildistamine annab? Kas järgmiseks hakkame kiruma aafriklasi, et miks nad kõik nii rikkad pole ja 2005+ auto asemel kaameliga sõidavad - ja siis tunneme iseennast selle 2005a auto võrra parema inimesena? Ma ei taha rääkida autodest, tahaks lihtsalt tabada ära selle mõttekäigu, mis Sind sellist minu jaoks arusaamatut vastust kirjutama ajendas...
Usu mind enamusel inimestest ongi pohlad, mis neist arvatakse.
Minu oma viga vist, et liiga laiali valgusin ja tundub, et liiga keerulisi lauseid kasutasin.
Jutt algas 96 aasta A6, mille 1500 eurosest hinnast julges üks tont 200 eurot maha kaubelda. Mille peale mina tahtsin natuke mõnitada A6 ja inimesi ,kes oleks nõus sellise masina eest rohkem pappi välja käima. Heatahtliku inimesena ei hakanud otse sovama ja üritasin ümmargusemat juttu kribada. Minu viga. Siis tuli teemaks Kopli venelased, kes sõidavad ka nõmedate masinatega. Lisaks kopli venelastele on veel palju sama rahvuse esindajaid , kes ei sõida vanade viiestega ja on muidu normaalsed inimesed ja pole selles süüdi , et Kopli mingi vasja oma vana rondiga üritab inimesi tappa. Ja siis need ehitajad. On olemas ehitajad ja on olemas "ehitajad2. Viimaste all pidasin silams neid tegelasi, kes iga kahe kuu tagant otsivad soomes uut tööandjat, kuna eelmine on nad minema peksnud sellepärast, et nad ei oska ehitada ja varastvad tööandja tööriistu. Minule seostuvad need "ehitajad2 audi A6 rontidega, mida on suudetud esimes kuupalga eest soetada.
Muidu mulle ehitajad meeldivad ja tahan olla ise ka ehitaja. rahvust valida ei saa muidu oleks neeger ja jookseks kiiresti ja mängiks korvpalli NBA`s. Ja riist ei peaks olema suur, aga pikk ja jäme võiks küll olla.
Sõidan igava toyota corollaga aastast 2005. Sealt tuligi teksti see aasta arv. Täiesti ilmetu masin. Pisike ja natuke ebamugav, aga suudan seda üleval pidada, kuna see ei lagune.