Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.05.2025 11:44

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 763, 764, 765, 766, 767, 768, 769 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 25.10.2012 21:04 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
tanel63 kirjutas:
Need uuemad saksa ja jaapani risud ei püsi ju koos.

:bs

Sakslastest ei tea aga uued Toyotad küll ei lagune eriti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 21:09 
Moderator
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
On kas minu arvamus või on vale arvamus.....

Lahe.

No selline üldistus on sama idootne kui "Kõik naised on litsid ja mehed peded". Lihtsalt sisutu lahmimine ilma faktideta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 21:25 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
mkb kirjutas:
On kas minu arvamus või on vale arvamus.....

Lahe.

No selline üldistus on sama idootne kui "Kõik naised on litsid ja mehed peded". Lihtsalt sisutu lahmimine ilma faktideta.

ma usun, et silmas on peetud antud teemaarendust, kus igaühel on oma arvamused ja argumendid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 21:26 

ison.ts kirjutas:
eelpool mainitud Chargeri ja muud klassikud jätame teemast välja.
Nõustun, et 2005 aasta käisin küll suhteliselt lahmivalt välja. Aga enam vähem laias laastus nii ikka on. Mõned üksikud mudelid ehk välja arvatud. Räägime pigem hinnaklassist.
Mis head omadused muidu 1000-5000 hinnaga masinatel on? Omadus ohtralt laguneda? Milline masin sellises hinnaklassis oleks eriliselt mahukas, mugavam ja huvitav või silmatorkav tänavapildis?
Esimese hooga ei tule ühtegi huvitavat masinat ette. Ehk Alfa? Kindalsti veel mõni üksik mudel.
Aga sorry mingid vanad suitsevad a4, a6, kolmesed ja viiesed bemmid. Esimese hooga seostuvad viimastega Kopli venelased ja esimestega soome "ehitajad"(pärs ehitajad on piisavalt heal elujärjel ja mõistlik eluviis lubab soetada juba uue/ma masina). Põhimõtteliselt tegelased, kellel on hirmus tahtmine näida "eriline", aga kahjuks ei ole ja kes ei ole märganud, et meil on juba 2012 aasta ja dressid koos nahktagiga ei ole viisaks riietus baari/klubi külastuseks.

Sellepeale ütleks, et suht kitsa maailmavaatega oled ja pole seda mõtet teistele peale suruda või teisi halvustama hakata. Pole kõik alla 2005 või alla 2000 aasta autod rondid ja sarad. On autosid igast aastakümnest mis uutele mersudele, bemmidel, nissanitele jne silmad ette teevad.
Mina näiteks ei ostaks elus liisingusse uut autot, mis esindusest välja sõites kukutab oma hinnast lampi 1000 - .... eurot.
Vanematel autodel varuosad parema hinnaga ja ega ikka korrapäraselt hooldades nad rohkem remonti ei vaja kui uued.
Kokkuvõtteks, kellele ema, kellele tütar!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 21:33 

wtf_ kirjutas:
Harri_K kirjutas:
Müün a6 2.5tdi 103kw 1500 euroga, sellise hinnad algavad 2200 eurost, ning täna tuli kiri, et pakub 1200 eurot, eeldusel, et auto on väga heas korras. :rokib :kill

Inimestel annab rahulolu see, kui nad saavad palju maha tingida. Just võtta reaalseid näiteid, nt kus vennal oli rallikas pikalt müügis, langetas hinna väga madalale, huvilisi polnud ikka. Tõstis hinna kõrgeks, keegi pakkus mingi nõks üle poole sellest hinnast ja nõusoleku tagajärjel tuli järgi.. Kuigi vahepeal oli masin ju isegi odavamaltki müügis olnud :D
Mingi % ostjaid on sellise suhtumisega, et oo näed, sain nii palju hinda alla, peab ära tooma.. :wink:

Niiet tõsta hinda, kuulutuse esimene pilt/pildid muuda ära ja las tingivad. Naljapärast võid proovida.
Lisaks on nendest veel ka niisama pakkujaid, kes peale hullu tingimist hakkavad veel järelmaksu küsima ja raha kokku ajama :kill

Kunagi, kas siinsamas vanas foorumis keegi müüs e36 kas miski 10kiloga, huvilisi ei olnud, pani hinnaks 23kilo tingi, tingiti 3tuhhi maha ja mõlemad olid õnnelikud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 21:33 

Rõõm on näha, et rehvihooaeg on pm alanud.
Seda siis vahetuste ja müügi tulemustelt. :rokib
Aga siiski on veel tegu vaikusega enne tormi.. 8)

Ja hommikul tööle minnes olin juba välisukse juures, kui panin tähele, et lörtsi sajab.
Kiirelt tuppa, opeli võtmed varna ja honda võtmed asemele ja sai sinna ka naastud alla.
:rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 22:41 
Kasutaja avatar

talv on käes, esimesed bemmivennad on kraavist välja aidatud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 22:45 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
KenOlen kirjutas:
Kes ostab aastaarvu, kes ootab autolt muid omadusi. Mina jälle ei mõista inimesi, kes ostavad kalli raha eest uue, väikese, ebamugava ja igava auto.
ison.ts kirjutas:
Mis head omadused muidu 1000-5000 hinnaga masinatel on? /.../ Aga sorry mingid vanad suitsevad a4, a6, kolmesed ja viiesed bemmid. Esimese hooga seostuvad viimastega Kopli venelased ja esimestega soome "ehitajad"(pärs ehitajad on piisavalt heal elujärjel ja mõistlik eluviis lubab soetada juba uue/ma masina)

Ison.ts, palun loe läbi see postitus, mida kommenteerima hakkad. St te räägite ju totaalselt erinevatest asjadest. Tema räägib sellest, kuidas TEMA ISE end selles autos tunneb (mahukus, mugavus, emotsioon), aga Sina räägid sellest, mida Sina või keegi teine kellegi kolmanda autost ARVAB. Kujuta ette, mõnedel inimestel on täiesti pohlad, mida nendest arvatakse ja kas Sa pead neid venelasteks või ehitajateks. Palju õnne selle puhul, et ise eestlasena sündisid ja saad elada majas, mida keegi pole ehitanud, vaid mis kasvas ise selle koha peale... mida selline sildistamine annab? Kas järgmiseks hakkame kiruma aafriklasi, et miks nad kõik nii rikkad pole ja 2005+ auto asemel kaameliga sõidavad - ja siis tunneme iseennast selle 2005a auto võrra parema inimesena? Ma ei taha rääkida autodest, tahaks lihtsalt tabada ära selle mõttekäigu, mis Sind sellist minu jaoks arusaamatut vastust kirjutama ajendas...

Usu mind enamusel inimestest ongi pohlad, mis neist arvatakse.
Minu oma viga vist, et liiga laiali valgusin ja tundub, et liiga keerulisi lauseid kasutasin.
Jutt algas 96 aasta A6, mille 1500 eurosest hinnast julges üks tont 200 eurot maha kaubelda. Mille peale mina tahtsin natuke mõnitada A6 ja inimesi ,kes oleks nõus sellise masina eest rohkem pappi välja käima. Heatahtliku inimesena ei hakanud otse sovama ja üritasin ümmargusemat juttu kribada. Minu viga. Siis tuli teemaks Kopli venelased, kes sõidavad ka nõmedate masinatega. Lisaks kopli venelastele on veel palju sama rahvuse esindajaid , kes ei sõida vanade viiestega ja on muidu normaalsed inimesed ja pole selles süüdi , et Kopli mingi vasja oma vana rondiga üritab inimesi tappa. Ja siis need ehitajad. On olemas ehitajad ja on olemas "ehitajad2. Viimaste all pidasin silams neid tegelasi, kes iga kahe kuu tagant otsivad soomes uut tööandjat, kuna eelmine on nad minema peksnud sellepärast, et nad ei oska ehitada ja varastvad tööandja tööriistu. Minule seostuvad need "ehitajad2 audi A6 rontidega, mida on suudetud esimes kuupalga eest soetada.
Muidu mulle ehitajad meeldivad ja tahan olla ise ka ehitaja. rahvust valida ei saa muidu oleks neeger ja jookseks kiiresti ja mängiks korvpalli NBA`s. Ja riist ei peaks olema suur, aga pikk ja jäme võiks küll olla.
Sõidan igava toyota corollaga aastast 2005. Sealt tuligi teksti see aasta arv. Täiesti ilmetu masin. Pisike ja natuke ebamugav, aga suudan seda üleval pidada, kuna see ei lagune.

Viimati muutis ison.ts, 25.10.2012 23:09, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 22:45 
Kasutaja avatar

Keegi võiks lahti seletada soomes ja eestis töötavate "ehitajate" erinevuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 22:46 
Kasutaja avatar

Kes seda väitis, et seal mingi vahe on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 22:48 
Kasutaja avatar

see seletati jutu sees lahti.

Üles
 Profiil  

ändi kirjutas:

Soome omadel on rohkem pappi. Saab tulla kodukanti, lükata ülikonna selga, istuda uhkemasse autosse ja olla tähtis nina.
Eesti ehitaja on koguaeg lihtne mees, ei ole tal olulist võimalust teise riiki minna, uhkelt riietuda ja uhke autoga kellegi teisena tunda end.

EDIT: nüüd hakkab tulema hala, et miks ei saa ja saab ju küll jne. Aga mind ei huvita, see lihtsalt minu arvamus.

Viimati muutis ghozt, 25.10.2012 22:49, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Ma tahaks ise ehitaja olla, rahhi voolaks nii, et halb hakkaks. :D Aga ei sobi see amet mitte kuidagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 22:50 
Kasutaja avatar

Vahest on tore suurema tee lähedal elada. Mingid rallimehed panevad lähedal villast ja muusikat nagu polegi vaja. Korralikud väljalaske helid lausa paitavad mu väsinud kõrvu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.10.2012 23:04 

AntiL kirjutas:
ghozt kirjutas:
ändi kirjutas:

Soome omadel on rohkem pappi. Saab tulla kodukanti, lükata ülikonna selga, istuda uhkemasse autosse ja olla tähtis nina.
Eesti ehitaja on koguaeg lihtne mees, ei ole tal olulist võimalust teise riiki minna, uhkelt riietuda ja uhke autoga kellegi teisena tunda end.

EDIT: nüüd hakkab tulema hala, et miks ei saa ja saab ju küll jne. Aga mind ei huvita, see lihtsalt minu arvamus.

need ehitajad, keda mina täna laevas nägin, ei taha küll kuidagi klappida sinu kirjeldusega. Pigem oleks märksõnadeks lahe kapuutsiga spordipusa, võidunud valge teksapüks, otse pudelist jack danielsi rüüpamine ja plekkpurgist RC kola peale kulistamine, lagunenud a le coqi pappkast, vana universaalkerega primera ja demonstratiivne üle laeva kostuv plära teemal nuss, ülemus, lits ja dynopink.

vahe on selles, et eesti ehitaja on vaoshoitud lihtnepoiss. Soome-eesti ehitaja on tõusikust lihtnepoiss.

Väga hästi kirjutatud :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 763, 764, 765, 766, 767, 768, 769 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis