Tervitus streetracerid sai muretsetud vana riisikas ja juba kolmas vana 626.Eelmised kered on olnud hachbackid,ning nüüd ammune unistus coupe koju toodud.Hind oli ilus ja asukohaks oli rapla metsadevahel riidaku külast,masin oli seisnud umbes pool aastat aga käima läks vanake.Tuled viled ja sõiduosa toimib!!!Masinal 4xEl aknad ,käetugi,tagumine tiib,lisa pidurituli,4Xporikummid,korralikud continental talvekad sain kaasa koos ise pintseldatud velgedega.Sai masin mõne päeva pärast garaaži aetud ja põhja alust uuritud puuritud.Vahetamist vajavad tagasillapuksid,tagumised vedrud,roolilati kaitsekumm,summutit keevitada,esimesed stabika kondid,kuna tundub,et need valesti paigaldatud ültse,sest peaks olema seib kaks puksi ja seib ja teiselpool sama aga alumine kummipuks on pandud kaks kummi kokku ja alla seib,ning kokku lükatud FAIL!!! Vana masin niiet muresid on ja neid ma tulingi ennekõike siia kurtma ja lahendama Aga pildid räägivad nüüd enda eest!!!
Statoili tanklas rehvirõhke kontrollimas peale ostu ja marketingi rõvedad ilukilbid sai kohe ära visatud alt Ja masin liikus minutiiva alla 20 veebruar 2012.Selle 9 kuuga mis masin minukäes olnud on saanud remonti küll ja veel alustades sellest,et masin töötas kahe püta peal alguses ja salong soojaks ei läinud mm kesklukk ei toiminud+veermikus kõik esisilla puksid ja tagasillas kh amordid+kondid.Siis hetkel seis nagu super luks mm pidurdab,sidurdab,liigub kenasti,läheb soojaks ja ei kolise,ning kütusekulu trassil 7lirtsu mis on 27 aastat vana käru kohta hea tulemus.
Ostes:

Orig ilukilbid muretsetud

Valukaid proovitud sõbrajuures

Karpaga jauratud ja mootoris ülemise otsa tihendeid vahetatud

Pidureid värskendatud

Esimene pesupäev autol märtsis 2012

Esitulesid värskendatud

Koos minu eelmise autoga ja veits soundi

Suvel esimene pikem tripp saaremaale vanade mazdade kokkutulekule

Koos kanemgiga kuressaare supermarketi ees

Natuke värskendust

Tõin hea hinnaga pärnu romulast centra veljed mis nendesõnul olid sirgemast sirgemad aga läksin sirgendamisse siis öeldi,et need vajavad tegemist ja 3 velg said paremaks.Nüüd siis ootavad liivapritsi,tsentreerimisrõngaid,pulbervärvi ja kevadet!!!

Salong sai tiba värvilahendust ja saab tulevikus veelgi

Lõpetuseks siis hetkel:
Väike nostalgia hetk minu kunagistest hatchbackidest