Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 16:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 809, 810, 811, 812, 813, 814, 815 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 12.11.2012 17:41 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
Kuidas suhtuda kui auto müügist kuu aega hiljem hakkab inimene raha nõudma tekkinud vigade eest? :D Vead millest ma ise teadlik ei olnud.

If you have a problem, if no one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the Dressimaffia.

papparapaa, ta-ta-taa...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 17:50 

usku kirjutas:
Seda muidugi, enne kui kisa tõsta, peab endas ikka kindel olema. Igasugu võimuesindajate juurde saada inimesi aga alles siis, kui kõik su ettevõtluse tulud ja enda tulud ikka ilusti deklareeritud on :) Üldiselt on kolm jõudu siin maailmas, mis kõike ilusat ära rikuvad. Üks on lollus, teine on ahnus ja kolmas on edevus. Lollus on see, kui üritad raha teenida mingite läbimõtlematute skeemidega, mis ilmselgelt seadusega vastuolus. Ahnus on see, kui vastavad organid üks kord, kaks korda või ka kolm korda ei pane tähele skeemitamist ning ikka jätkad või kui skeemitad pärast ühekordset õnnestumist liiga suures summas. Edevus aga on see, kui oma edu ja jõukust kuidagi enda teada hoida ei suuda. Sinu foorumipostituste ajalugu igasugu ametliku riigil oleva infoga kõrvutades võib igasugu huvitavaid küsimusi tekkida (P.S ei, ma ei ole kellegi infot näinud, vaadanud ega töödelnud, ei oma ka siseinfot - tulistan lihtsalt tõenäosuse pinnalt)

r32 kirjutas:
Kui tehing on sooritatud lihtsalt ARK's omanikuvahetusena ning raha antud sularahas/ülekandena, siis pole samuti ostjal õigust midagi nõudma hakata

nats valesti läks. ARKis vormistamine ja raha tasumine tõendavad lihtsalt tehingu toimumist, ei enamat.

Ohh jah ei viitsi vastata sellele. Kipub isiklikuks jälle ja mõttetu PASA ajamisena inimese poolt kes sittagi ei tea. Väsinud sellest juba. Ametnikud mu vastu huvi ei tunne, seega oma tõenäosuseid võid unes edasi näha.

Anoh ootab ära mis saab sest teemast. Ma jään endale kindlaks. Lubati ekspertiis teha ja kaamera pildid ja mis kõik võtta. Ootan huviga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 18:09 

200 eur :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 18:19 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
200 eur :D

Nu mida veel, mõnel mehel vist tõesti väga igav elu, kui 200€ eest ostab auto ning hakkab pärast rääkima, et laguneb :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 18:26 
Kasutaja avatar

Ma arvan, et 200€ on siiski juppide maksumus vms :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 18:27 

auto maksis ca 10000 aga 200 euri nōuab :D pm pidasin nou ja oeldi saada kukele:) minu poolt koik, ei viitsi selle teemaga tegeleda. mingu kohtusse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 18:29 
Kasutaja avatar

irw :D ostad auto siis pead niikuinii arvestama sellsite väljaminekutega, hooldused asjad jne :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 18:45 

Sain ma õigesti aru, et kui ma mingi rondiärika käest ostsin auto ja see tegelt täitsa ghettofixitud ja peetis on (ja suht värske tehnoülevaatusega kah), aga avastan alles hiljem, et mõni pidurisadul ära võetud ja pimedaks tehtud näiteks, siis oleks nagu isegi õigus midagi nõuda? :o

Muidugi tagantjärgi midagi tõestada on mul võimatu, aga see selleks. Järgmine kord siis tean.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 19:05 

Mr47 kirjutas:
Sain ma õigesti aru, et kui ma mingi rondiärika käest ostsin auto ja see tegelt täitsa ghettofixitud ja peetis on (ja suht värske tehnoülevaatusega kah), aga avastan alles hiljem, et mõni pidurisadul ära võetud ja pimedaks tehtud näiteks, siis oleks nagu isegi õigus midagi nõuda? :o

Muidugi tagantjärgi midagi tõestada on mul võimatu, aga see selleks. Järgmine kord siis tean.

Mina sain jutust nii aru, et kui on tehtud eraisikult-eraisikule MNT lehel kasutusel olev ostu-müügilepingu vorm, siis sellega mingit garantiid müüja ei anna ja tarbijakaitse sellesse ei sekku.

Ainus küsimärgiga koht minu jaoks on ÜV, kui see on värskelt tehtud, aga roimale, siis mis sellisel juhul saab? Ostja saab ÜV teostajale kaela hüpata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 19:26 

01tuner kirjutas:
Mr47 kirjutas:

Mina sain jutust nii aru, et kui on tehtud eraisikult-eraisikule MNT lehel kasutusel olev ostu-müügilepingu vorm, siis sellega mingit garantiid müüja ei anna ja tarbijakaitse sellesse ei sekku.

Ainus küsimärgiga koht minu jaoks on ÜV, kui see on värskelt tehtud, aga roimale, siis mis sellisel juhul saab? Ostja saab ÜV teostajale kaela hüpata?

Aga see ei anna midagi ostjale ju. Halvemal juhul kaotab auto kehtiva üv ka veel ja siis istud oma rondi otsas, millel pole ülevaatustki enam :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 21:11 
Kasutaja avatar

Loodan et press oli mu Calile kerge ja et ta mõne teise Lepo kehas kunagi edasi elab .Isa poja pühavaimu nimel Opel 4ever.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 21:22 
Kasutaja avatar

Vanaisavecu kirjutas:
Loodan et press oli mu Calile kerge ja et ta mõne teise Lepo kehas kunagi edasi elab .Isa poja pühavaimu nimel Opel 4ever.

Kus sind vahepeal terveks raviti siis ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 21:26 
Kasutaja avatar

Vectra on ravitoimeline :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 22:54 
Kasutaja avatar

01tuner kirjutas:
Mr47 kirjutas:

No see, et hiljuti ülevaatuse läbis ei näita ju suurt midagi. Kuskil tarbijakaitse/pealtnägija saates oli kunagi lõik mingist ülevaatuspunktist. Kutt ostis mingi vana roima, a la golf 3 ja siis pärast avastas et pool põhja oli teibist/palist või midagi sellist. Ülevaatuspunkt põhjendas ilusti ära, et ega nemad ju kogu autot kaikaga läbi ei peksa. Kui enne ülevaatust mingi mastiks peale tõmmata korra ja natuke tolmuteed sõita, ei pruugi see kuidagi välja paista. Nemad kontrollivad ikkagi asju mida peab kontollima, mitte igat millimeetrit plekki auto all, küljel jne. Loomulikult kui ala puksid on sisuliselt ilma kummita juba, on kahtlane, kuidas see auto mõni päev varem oleks ülevaatuse läbinud. Aga suures plaanis ma küll ei usu, et ülevaatuse kaela seda saaks lükata. Keegi ei keela sul ju ostes soovitud kontrolle tellida (kui müüja nõus). Küll nii autosid müünud, et ostja tellis truumu juures kontrolli. Pärast vist käisime veel ülevaatuspunktist ka läbi. Leiti mingi kütusepaagi väike leke lisaks, natuke korrigeerisin vist hinda ja läks kaubaks. Pärast nägin inimest kuski 4-5 kuud hiljem poes ja oli täitsa rahul masinaga.

Ksenoon, aga Usku jutus oli ju tõetera sees, foorumis ju päris tihti oli teema uuest autost. Kui sa just igaüht neist eri inimese nimele ei kirjutanud, siis aastase autode vahetuse koguse juures võib mõni asutus huvi tundma küll hakata. Iseasi muidugi, kui ükski sinu nimel ei olnud ja O-M lepingutega müüsid, aga eks ka see on kontrollitav fakt. Mingi auto kohta sa vist isegi hõiskasid veel, et said kallimalt müüdud jne. Selles osas oli vast Uskul õigus, et kui "kakelda" tahad selle teise osapoolega, siis ole ka valmis, et ta võib sinu kohta igasugustesse ametitesse vihjeid saatma hakata. Mõni on loll, aga järjekindel. ja kui õigesse kohta vihje läheb, võidakse vabalt sult järgmise aasta kevadel küsida, aga miks me sinu deklaratsioonist märget sellise tulu kohta ei leia.
Minul näiteks mõned aastad tagasi case, kus keegi oli viitsinud minna jaoskonda ja kirjutada avalduse, nagu ma oleks punasega läbi sõitnud kuskil. Kui mulle mingi hetk teise poole seletuskirja näidati, siis oli seal mitu loogikaviga sees. Näiteks õhtusel tipptunnil suutis tema mulle tsükkel hiljem järgi jõuda ja veenduda, et number jäi õigesti meelde. See on üks Tallinna tuiksooni, kus ühe tsükliga tuleb mujalt juba nii palju autosid peale, et see eeldaks ridade vahel sõelumist ja korraliku kiiruse ületamist, sest minu sõidutempo on siiski ka üks kiiremaid linnapildis. Ju siis kuskil kellegil hing rahu ei andnud, et mööda sõideti või ma ei tea mida. Aga peab ikka viitsimine olema. Minu kasuks rääkis muidugi see, et sama päev sai auto maha müüdud, võta nüüd kinni kes sõitis. Igatahes mina end süüdi ei tunnistanud ja nii see case lõppes ka.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.11.2012 23:39 

dellu kirjutas:
Ksenoon, aga Usku jutus oli ju tõetera sees, foorumis ju päris tihti oli teema uuest autost. Kui sa just igaüht neist eri inimese nimele ei kirjutanud, siis aastase autode vahetuse koguse juures võib mõni asutus huvi tundma küll hakata. Iseasi muidugi, kui ükski sinu nimel ei olnud ja O-M lepingutega müüsid, aga eks ka see on kontrollitav fakt. Mingi auto kohta sa vist isegi hõiskasid veel, et said kallimalt müüdud jne. Selles osas oli vast Uskul õigus, et kui "kakelda" tahad selle teise osapoolega, siis ole ka valmis, et ta võib sinu kohta igasugustesse ametitesse vihjeid saatma hakata. Mõni on loll, aga järjekindel. ja kui õigesse kohta vihje läheb, võidakse vabalt sult järgmise aasta kevadel küsida, aga miks me sinu deklaratsioonist märget sellise tulu kohta ei leia.

Eks ta nii ole jah.
Kui isik teeb KMS § 1 lõike 1 punktides 1 ja 3 nimetatud tehinguid maksustatava käibega üle 16 000 eurot kalendriaasta algusest arvates, siis tekib tal nimetatud suuruses käibe tekkimise päevast kohustus end maksukohustuslasena registreerida.
Arvestades seda, et SR on üks suurimaid autohuviliste foorumeid Eestis ja siin on päris mitme erineva valdkonna inimesi ning tulevasi riigiametnikke, siis jah, kõigega ei tasu avalikult teiste ees laiata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 809, 810, 811, 812, 813, 814, 815 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis