Mul tuleb seik meelde.... Sõitsin siis virukeskuse poolt kanali poole.. naise autoga ja naine minu autoga ees. Et otse üle saada siis pead olema vasakus reas, mul naine oli autoga vasakus ja paremal mingi mersukäkk... foor läks roheliseks ja siis see mersu käkk lihtsalt pani ilma suunata otse, vaatasin kuidas naine mu autoga pirusse käis. Mõtlesin okei, ikka juhtub. sõidame edasi, siis enne kanalit keeras mulle räigelt ette, siis läks paremasse ratta ( keeras kanalis paremale ), tegi kohe tagasipoorde ja sõitis lasnamäe poole

Mõtlesin et nojah.. jobu et juhtub ka kaks korda vahest. Sõidame kanalis rahulikult mingi 80ga... naine ees, mina järgi.. vahe suht mini maalne.. vaatan jälle sama mersu.. keeras jumala räigelt ette mulle ilma suunata, elu eest pidurdasin.. siis hakkas täiega sõeluma. Vot siis viskas mul üle, kolm korda ikka ei juhtu. Süstisin sitapeale järgi ja sõitsin kõrvale ... see vaatas lolli näoga ja hakkas sustima. Läks paremasse ratta, et ees olevast autost mooda saada, mina aga nägin et seal rajas kaugel buss ees. Sõitsin vasakus rajas ja keerasin talle korvale...sõitsin ta konkreetselt paremasse ratta kinni bussitaha ( buss seisis ) siis uritasin kusida mis tal viga on.. tüüp pani kuidagi veel paremalt mööda ja keeras paremale kanalist maha ilge ralliga. Mees oli siuke 30dates ja korval istus 50dates naine.
Ma uhke enda ule ei ole, aga närvi ajas kull raibe.