Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 00:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Roadrage aka liiklusraev.
PostitusPostitatud: 13.11.2012 14:01 

Nad sõidavad mööda ja kui jõuavad rekkale järgi, siis tiksuvad seal taga 50km- kes viitsib nii kaua oodata?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 14:02 
Kasutaja avatar

Kahjuks küll. Ise üldjuhul näitan suunda, et küta mööda ja tõmban isegi vähe koomale kui perses tiksutakse ja näha, et sõidab kiiremini kui mina.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 15:00 
Kasutaja avatar

Sama siin, kedagi takistama ei hakka, kui oled kiirem siis ole vabalt, vahel kui keegi hullu lennuga mööda paneb ja omal ka kiire siis võtan eesõitjale sappa, healjuhul paneb esimene radarisse. On juhtunud ka nii et sõidetakse mööda, mingihetk siis panen ise mööda. Nojah, isegi kordagi pole mul sellest erutust tekkinud millegipärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 15:13 
Kasutaja avatar

Hõljun kui cadillac, nõelun kui bemar.
Ja ma ei näe probleemi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 15:21 

See nõelumine oleks praktiliselt olematu, kui te pidurid suudaksite ennast kõik paremasse ritta okupeerida, mitte kahekesi kõrvuti keset teed ukerdada...
Ise kasutan suunda vastavalt olukorrale, kui niisama reavahetust tarvis teha ja taga kedagi ei ole, siis kellele kurat ma seda suunda klõpsin? Endale?
Samas kui rida vahetades kellegile ette pean reastuma, siis näitan ikka suunaga talle märku, et miskit hakkab toimuma kohe..
Ja kui ma maanteel sõidan teistest sujuvalt mööda (10 - 20km/h) siis tema ette reastudes ma teda kuidagi takistama ei jää, reastun ilma suunata ja ei usu, et see kuidagi häirida võiks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 15:57 
Kasutaja avatar

No talvel ajab närvi, või kehva ilmaga kui paugutatakse mööda, aga jäädakse siis uimama ja su esiklaasi sittuma. Kui mööda sõidad siis sõida mööda ja kao mul eest ära, et ma koguaeg vedelikku klaasile ei peaks tõmbama et midagi näha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 16:01 
Moderator
Kasutaja avatar

ORaamat kirjutas:
No talvel ajab närvi, või kehva ilmaga kui paugutatakse mööda, aga jäädakse siis uimama ja su esiklaasi sittuma. Kui mööda sõidad siis sõida mööda ja kao mul eest ära, et ma koguaeg vedelikku klaasile ei peaks tõmbama et midagi näha.

Ma võin ca sada vastupidist näidet tuua kuidas sõidad kellegist mööda kes ennem venis 80-ga ja siis hakkab ta sul sinu tempoga sabas sõitma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 16:07 
Kasutaja avatar

No seda küll, mina sõidan üldjuhul 90 nii nagu lubatud, vahel 100, kui siis vaja veel mööda sõita, siis sõitku mööda ja liikugu kiirmini eest ära, vastaseljuhul pole vaja mööda sõitagi ju. Mina ei hakka tal perses sõitma kui ta 110 tahab sõita. Vahel aga sõidetakse mööda ära(ma isegi ei tea miks, kas mingi kuradi kiiks, et ohh lahe sõidan mööda) ja jäädakse esiklaasi sittuma. Sulailmaga kui nt just lund sadanud on see üsna häiriv ja pasandab kiirelt klaasi täis, teine variant kui vihma sadanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 16:08 

ORaamat kirjutas:
Vahel aga sõidetakse mööda ära(ma isegi ei tea miks, kas mingi kuradi kiiks, et ohh lahe sõidan mööda) ja jäädakse esiklaasi sittuma. Sulailmaga kui nt just lund sadanud on see üsna häiriv ja pasandab kiirelt klaasi täis, teine variant kui vihma sadanud.

Sellepärast äkki sõidabki mööda, et Sina tema esiklaasi ei s*tuks. :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 16:11 
Kasutaja avatar

No mida ta mulle perse siis üldse ronib kui tal kiire pole. Sõidab muidu 100,110 ja siis minu taga otsustab, et ah ma sõidan mööda ja lasen 90 edasi? Kui tal kiire poleks, siis hoiaks ta pikivahet, ei roniks perse mulle ja poleks vaja ka mööda sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 17:42 
Kasutaja avatar

Õige ütlus, et möödasõit mõjub punase rätikuna. Ma ise kasutan nende tontide vastu viimasel ajal sellist taktikat, et kui möödasõit vastassuunda kasutades, siis lajatan põrandasse. Peale möödumist oma suunda tagasi, jalg gaasilt maha ning lasen hool raugeda kuni püsikas viimasena salvestatud kiirusega edasi vedama jääb. Selle ajaga on juba üsna pikk vahe möödesõidetavaga tekkinud ning väga harva, kui teda veel peeglis näen.

Samuti ei salli neid vendasid, kes eelkõige vihmase/lörtsise ilmaga kohe peale möödasõitu sinu ette reastub. Olgu, saan aru ning mõistan neid, kes teevad möödasõidu kähku enne vastutulevat autot ära.. Kuid need töllakad, kes teevad sedasi nt Tallinn-Narva maanteel - no andke andeks, kas oli raske veel mõnisada meeterit kiiremini sõita teises reas ja siis esimesse tagasi reastuda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 19:47 
Kasutaja avatar

Sõitsin täna 1986a passatiga, ootasin foori rohelist tuld, mingi lexusega noor neiu tahtis jubedalt vahele nõeluda, vaikselt liikus ja liikus, arvestades, et mul oli eesõigus. Mõtles vist, et uus lexus, et surub vahele, esiots oli juba suht vahel, a ma ei lasnud teda kuskile meelega :kill vägev närvis nägu oli eidel peas kohe :D :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 19:55 

dislavoss kirjutas:
Sõitsin täna 1986a passatiga, ootasin foori rohelist tuld, mingi lexusega noor neiu tahtis jubedalt vahele nõeluda, vaikselt liikus ja liikus, arvestades, et mul oli eesõigus. Mõtles vist, et uus lexus, et surub vahele, esiots oli juba suht vahel, a ma ei lasnud teda kuskile meelega :kill vägev närvis nägu oli eidel peas kohe :D :twisted:

Jaa, naljakas on selliseid vaadata. :D
Sõbraga cruisisime ükskord ja peeglist juba nägin ühte panni sõelumas. Kui meie kõrvale esimesse ritta sattus ja tahtis reastuda teise, siis teed ma talle ei andnud ja ta jäi nö. "poksi". Oi kus siis sai vihaseks- vehkis rusikaga, karjus midagi jne. Jäime siis seisma ,et härra välja tuleks ja räägiks nii, et meie ka kuuleks aga siis oli kiire tal, vist :P.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 20:04 
Kasutaja avatar

Mul tuleb seik meelde.... Sõitsin siis virukeskuse poolt kanali poole.. naise autoga ja naine minu autoga ees. Et otse üle saada siis pead olema vasakus reas, mul naine oli autoga vasakus ja paremal mingi mersukäkk... foor läks roheliseks ja siis see mersu käkk lihtsalt pani ilma suunata otse, vaatasin kuidas naine mu autoga pirusse käis. Mõtlesin okei, ikka juhtub. sõidame edasi, siis enne kanalit keeras mulle räigelt ette, siis läks paremasse ratta ( keeras kanalis paremale ), tegi kohe tagasipoorde ja sõitis lasnamäe poole :D Mõtlesin et nojah.. jobu et juhtub ka kaks korda vahest. Sõidame kanalis rahulikult mingi 80ga... naine ees, mina järgi.. vahe suht mini maalne.. vaatan jälle sama mersu.. keeras jumala räigelt ette mulle ilma suunata, elu eest pidurdasin.. siis hakkas täiega sõeluma. Vot siis viskas mul üle, kolm korda ikka ei juhtu. Süstisin sitapeale järgi ja sõitsin kõrvale ... see vaatas lolli näoga ja hakkas sustima. Läks paremasse ratta, et ees olevast autost mooda saada, mina aga nägin et seal rajas kaugel buss ees. Sõitsin vasakus rajas ja keerasin talle korvale...sõitsin ta konkreetselt paremasse ratta kinni bussitaha ( buss seisis ) siis uritasin kusida mis tal viga on.. tüüp pani kuidagi veel paremalt mööda ja keeras paremale kanalist maha ilge ralliga. Mees oli siuke 30dates ja korval istus 50dates naine.

Ma uhke enda ule ei ole, aga närvi ajas kull raibe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.11.2012 20:18 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
l3gion kirjutas:
dislavoss kirjutas:

Jaa, naljakas on selliseid vaadata. :D

+1, selliseid nagu teie kaks viimast postitajat.
Muudmoodi ei saa ju ära ownida, kui peab liikluses oma saraga teisi takistama või niisama näkku panema. Jube kahju küll, kui keegi ette reastub.
Ise reastun samamoodi, suund ja reavahetus. Vahest tuleb karvaseid signaale, aga mis parata- ostke elu. Teistel lasen samuti rida vahetada.

Sa oled ka siis seda tüüpi, et kui sul on uuem ja vägevam auto siis võid igale poole vahele suruda kuidas parasjagu meeldib ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 19  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis